Varnsdorf – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
konec
FK Varnsdorf
0:3 (0:0)
FK Mladá Boleslav
Neděle 22.01.2017, 11:00 • Mladá Boleslav • Tipsport liga • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    FK Mladá Boleslav na svém hřišti potvrdil roli favorita, FK Varnsdorf porazil rozdílem tří branek a v závěrečném utkání základní skupiny svede souboj s FK Jablonec o postup do semifinále. Poražený Varnsdorf skončil ve skupině s jedním bodem poslední. (12:41:01)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    87
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A v síti Varnsdorfu končí třetí míč. Do listiny střelců se uvedl MILJAN VUKADINOVIČ, který překonal brankáře přízemní ranou z pravé strany vápna. Pro autora gólu je to již druhý přesný zásah v duelu. O vítězi utkání teď už nemohou být vůbec žádné pochybnosti.
    85. Jakub NEČAS - 0:2
     
    85
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I přesto se klub z města automobilů dokázal prosadit. Pojistku na vítězství svého celku pět minut před závěrečným hvizdem vyrobil JAKUB NEČAS, jenž po průnikové přihrávce ukázal obráncům svá záda a vyběhnuvšímu brankáři nedal absolutně žádnou šanci.
     
    84
    Defenziva severočeského týmu je připravena čelit nájezdu Mladé Boleslavi.
     
    83
    Kulatá věc je v moci mladoboleslavských fotbalistů a ti si ho mezi sebou vyměňují v blízkosti půlící čáry, odkud se s největší pravděpodobností pokusí rozvinout útočnou akci.
     
    80
    Ten byl rozehrán prostřednictvím krátké přihrávky. Bezprostředně poté si útočící mužstvo vytvořilo palebnou pozici, ale míč mezi tři tyče nedoputoval.
     
    79
    Navíc je tady rohový kop Mladé Boleslavi.
     
    78
    Fotbalisté druholigového celku zatím marně hledají recept na neprostupnou defenzivu Mladoboleslavských a čas se jim začíná velmi rychle krátit.
     
    75
    Severočeskou akci po pravé straně zastavil nešetrný skluz. Míč se po centru z přímého volného kopu ve vápně odrazil do náruče brankáře a ten ho okamžitě poslal svým spoluhráčům do pole.
     
    73
    Obrana Varnsdorfu čelila standardní situaci v podobě rohového kopu a své povinnosti zvládla na výbornou.
     
    71
    Varnsdorfský gólman musel vyběhnout z brány, aby u levého okraje vápna skočil pod nohy útočícího hráče a odebral mu míč.
     
    69
    Hráč Mladé Boleslavi, který s odhodlaným výrazem ve tváři vnikl do velkého vápna, si balon předkopl daleko od nohy. Slibně vypadající individuální akce tak nakonec skončila neúspěchem.
     
    67
    A prakticky vzápětí mohl být náskok mladoboleslavského mužstva zdvojnásoben. Těsně před hranicí pokutového území totiž došlo k faulu a míč po očekávané ráně ze standardní situace prosvištěl těsně kolem levého horního rohu brány.
    64. Miljan VUKADINOVIČ - 0:1
     
    64
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po hodině hry se favorizovaný celek ujímá vedení. Adresátem přihrávky do levé části pokutového území byl MILJAN VUKADINOVIČ a gólovou střelou se stalo jeho zakončení ke vzdálenější tyči. Tak se Středočeši přeci jen dočkali.
     
    62
    Druholigisté po chvilce ukořistili míč a pospíchali kupředu. Výsledkem útočného tažení se stal přímý volný kop a po odvráceném centru došlo před šestnáctkou ke zblokované ráně.
     
    59
    Hracího předmětu se zmocnili mladoboleslavští fotbalisté a své soky sevřeli na jejich území.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 64. Vukadinovič, 85. Nečas, 87. Vukadinovič


    FK Varnsdorf:
    FK Mladá Boleslav:

    Rozhodčí: Franěk – Kříž, Poživil
    bahis siteleri