Olomouc – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Sparta – Vítkovice 0:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Mountfield HK
Úterý 24.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Bedřich KÖHLER - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zpečeťuje dnešní vítězství. Picard vyvezl puk z obranného pásma a v přečíslení dvou proti jednomu nabídl puk BEDŘICHU KÖHLEROVI, kterému sice zablokoval hůl vracející se obránce, ale se štěstím se puk odrazil od jeho brusle přímo do branky. Asistence: Alexandre Picard, Jake Newton.
    48:29 Michal DRAGOUN - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Picard provezl puk do útočného pásma, kde ho předal MICHALU DRAGOUNOVI, který zamířil na bližší tyč a rozvlnil olomouckou síť potřetí. Asistence: Alexandra Picard, Blaž Gregorc.
    32:03 Tomáš KNOTEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovku využili, když TOMÁŠ KNOTEK zamířil přesně do levého horního rohu Konrádovy branky. Asistence: Rastislav Dej, Jaroslav Bednář.
    18:26 František SKLADANÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc srovnává při vlastním oslabení! Ondrušek poslal do úniku Jana Knotka, ale ten věděl, že s ním ujíždí i FRANTIŠEK SKLADANÝ, kterému předal puk a ten ho s klidem posílá do zpola odkryté klece. Asistence: Jan Knotek, Jiří Ondrušek.
    00:38 Andris DŽERINŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! V přečíslení 2 na 1 přihrál Šimánek na ANDRISE DŽERINŠE a ten střelou pod víko překonal Konráda. Asistence: Jiří Šimánek.
    Marken.cz

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 19. Skladaný (J. Knotek, Ondrušek) – 1. Džerinš (Šimánek), 33. T. Knotek (Dej, Jaroslav Bednář), 49. Dragoun (Picard, Gregorc), 60. Köhler (Picard, Newton)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, Rašner, Houdek (A), J. Galvas – Laš, J. Knotek, Skladaný – Strapáč, Zeman, Eberle – Holec, T. Mikúš, Rác – Burian, Herman, Fořt.
    Mountfield HK: Kacetl (Rybár) – Vydarený (A), Čáp, Dietz, Gregorc, Newton, Štajnoch, Šalda – Šimánek, Džerinš, Červený (A) – Dej, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Picard, Dragoun, Köhler – Kopta, T. Knotek, Jarůšek.

    Rozhodčí: Hribik, Hejduk – Barvíř, Blümel

    Diváci: 3658
    thejrc.org