Juventus – AC Milán 2:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (2:0)
AC Milán
Středa 25.01.2017, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    74
    Zapata (ACM) nechtěl nechat Higuaína proniknout podél lajny, a ta ho zastavil nedovoleným vrážením. I tady přišla na řadu žlutá karta.
     
    72
    Irrati trestá každý ostřejší přestupek. Viděli jsme další osobní potrestání, tentokráte na druhé straně. Žlutou kartu inkasoval Antonelli (ACM).
     
    71
    Alex Sandro (JUV) inkasoval další žlutou kartu. Nebyl to z jeho strany úplně vybíravý zákrok na svého soupeře.
     
    68
    Bonucci (JUV) už prostě nemohl jinak. AC Milán podnikal nebezpečný výpad směrem dopředu, a tak domácí stoper srazil Baccu k zemi ve slibně se rozvíjející akci. Na místě byl tenhle osobní trest,
    54. Locatelli (ACM)
     
    54
    Jako by nyní Locatelli (ACM) byl až příliš přemotivovaný. Ačkoli věděl, že má žlutou kartu, do Dybaly zajel zezadu hlava nehlava. A sudí Irrati se s ním nepáral, byla z toho druhá žlutá karta a následná červená.
     
    44
    Mandžukić (JUV) nyní do skluzu nešel s úplně slabou intenzitou. Po konzultaci s asistentem udělil hlavní arbitr domácímu útočníkovi žlutou kartu.
     
    33
    Locatelli (ACM) možná včera sáňkoval s dětmi... Ale zapomněl, že teď je na hřišti. Takový skluz na Cuadrada si zasloužil žluté potrestání.
     
    30
    Pjanić (JUV) ne úplně ostře atakoval Susa, každopádně žlutá karta přišla na jeho konto. Reprezentant Bosny a Hercegoviny příliš nesouhlasil s tímto rozhodnutím.
     
    20
    Asamoah se snažil z levé strany proniknout do středu a vybojoval velice zajímavý přímý volný kop. Žlutou kartu za svůj faul inkasoval Kucka (ACM).

    Patrik Sandev

    Branky: 10. Dybala, 21. Pjanić – 53. Bacca

    Karty:   30. Pjanić (JUV), 44. Mandžukić (JUV), 68. Bonucci (JUV), 71. Alex Sandro (JUV) – 20. Kucka (ACM), 33. Locatelli (ACM), 72. Antonelli (ACM), 74. Zapata (ACM)   54. Locatelli (ACM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 16:25.
    Juventus FC: Neto – Barzagli, Bonucci, Rugani, Asamoah – Pjanić, Khedira – Cuadrado, Dybala (67. Alex Sandro), Mandžukić – Higuaín
    Náhradníci: Del Favero, Muratore, Hernanes, Rincón, Alex Sandro, Sturaro, Dani Alves, Pjaca, Mattiello, Chiellini, Lichtsteiner, Audero

    AC Milán: Donnarumma – Abate (64. Pašalić), Zapata, Romagnoli, Antonelli – Kucka, Locatelli, Bertolacci (90+1. Honda) – Suso, Bacca (80. Deulofeu), Bonaventura
    Náhradníci: Lapadula, Deulofeu, De Sciglio, Storari, Gómez, Fernández, Pašalić, Paletta, Poli, Sosa, Honda, Vangioni

    Rozhodčí: Irrati – Preti, Paganessi
    bahis siteleri