Slavia – Vsetín 3:5 (kon.) | Kladno – Kolín 6:1 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 2:1 (1:0 po s.n.) | Jihlava – K. Vary 2:3 (kon.) | Zlín – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.)
Sparta – Pardubice 5:6 (kon.) | Písek – Vítkovice 2:7 (kon.) | Mountfield HK – HC Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
Letňany – Olomouc 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.01.2017, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    58:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    No pozor, rázem tu máme dramatizaci zápasu. 62 vteřin před koncem napřáhl od modré Veleba a po teči ADAMA NAJMANA se puk zastavil až v síti. Asistence: Petr Veleba.
     
    58:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec dočkali alespoň čestného úspěchu, když Kadlečkovu přihrávku usměrnil za záda Berana TOMÁŠ VALA. Na vyrovnání má ale Jihlava hodně málo času. Asistence: Slavomír Kadleček.
     
    51:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec je vše zcela jinak. Ze své pozice zcela přesně nedokážu říct, co se stalo. Ale viděl bych to tak, že domácí gólman Daniel Šťastný nebo domácí střídačka vůbec odvolala trest pro Jana Bečku, jelikož se o sekání nejednalo, a uznává gól Karlových Varů, který dává právě JAN BEČKA. Ten tak nepadl v rozporu z pravidly a útočník Energie dotlačil kotouč zblízka za čáru. Asistence: David Holub.
     
    44:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní to budou mít domácí již hodně těžké. U levé tyče Daniela Šťastného totiž převzal kotouč TOMÁŠ PŘIBYL, v pádu se trefil k druhé tyčce a Energie tak rázem uskakuje soupeř na dva přesné zásahy. Asistence: Jakub Ptáček, Daniil Petrov.
     
    38:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie ale hned poté zavezla kotouč do útočného pásma a prosazuje se. Hečka přihrál puk na Tlačila, který našel na středu pásma z druhé vlny najíždějícího DAVIDA HOLUBA, jenž propálil Daniela Šťastného a poprvé mění dnešní stav. Asistence: Jan Tlačil, Jan Bečka.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Vala (Kadleček), 59. Najman (Veleba) – 39. Holub (Tlačil, Bečka), 45. Přibyl (Ptáček, Petrov), 52. Bečka (Holub)


    HC Dukla Jihlava: D. Šťastný (Chaloupek) – Havelka, Vrátný, Musil, Veleba, Marek – Strnad, Kadleček, Vala – Brož, Najman, Daňhel – Zadražil, Juda, Úlovec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Kašpar) – Přibyl, Kořán, Kala, Zavřel, Cankov, Štaif, Tureček – Habr, Bečka, Tlačil – Holub, Halberštát, Hudečka – Maydl, P. Šťastný, Petrov – Fečo, Ptáček. Trenér: Václav Eišmann

    Rozhodčí: Pilný – Vepřovský, Krejčí
    bahis siteleri