Litoměřice – Plzeň B 8:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
8:2 (5:1, 0:0, 3:1)
HC Škoda Plzeň B
Neděle 29.01.2017, 11:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu • Nadstavba ČR
Partner:
     
    V Litoměřicích je dohráno! Kališníci do bojů o nejvyšší soutěž vstoupili tou správnou nohou a po drtivé výhře 8:2 se mohou radovat z prvních tří bodů v nadstavbě. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Na počtenou! (13:47:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Jakub Neudeker opouští hřiště v předklonu, přičemž si ještě drží pravé zápěstí. Snad bude v pořádku.
     
    59:05
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pátý gól pro JANA SMOLU, celkem osmý z Čechově brance! Po přihrávce Neudekera si litoměřický forvard udělal rychlý výlet k plzeňskému brankovišti a zakončil přímo mezi nohy bezmocného gólmana. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    58:03
    Ani poslední dvě minuty zápasu se neobejdou bez vyloučení, do konce utkání budou obě mužstva hrát se čtyřmi hráči v poli. Ze strany Litoměřic je na trestnou vykázán za sekání Jakub Hák, na klatovskou lavici pak kvůli napadení usedá Petr Staněk.
     
    57:27
    Po rychlé kombinaci se jako blesk z čistého nebe objevil před Švejdovou nikým nehlídaný Jakub Šmíd, jehož zakončení si brankářka Stadionu pohlídala.
     
    56:07
    Ve vlastním oslabení nyní kališníci kompletně sevřeli hosty v jejich pásmu. Ti se už ani nesnaží průběh utkání nijak ovlivnit. Vypadá to, jako by pouze čekali na závěrečnou sirénu.
     
    55:02
    Macel zachytil ujíždějící kotouč a obratem jej poslal za plzeňskou klec. Hosté tak budou muset rozjíždět útočnou akci až zpoza vlastní branky.
     
    53:36
    Momentálně se hraje hlavně v plzeňské části hřiště, Stadion má průběh utkání plně pod kontrolou a nepouští hosty do šancí.
     
    52:17
    Martin Vízner unikl plzeňské obraně a zachtělo se mu skórovat, Čech však pouze sledoval, jak kotouč kompletně míjí jeho svatyni.
     
    50:07
    Dělovka jednoho z plzeňských forvardů rozezvonila horní tyč branky, Litoměřičtí teď měli velké štěstí!
     
    49:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení se kališníci vydali do útoku a jejich tažení končí sedmou brankou v síti Plzně! Jejím střelcem byl JAN SMOLA, který se tak trefil již počtvrté v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    49:09
    Marek Čichovský (LTM) je vyloučen za držení, povede se Plzni snížit náskok Litoměřic?
     
    49:09
    Malák se už radoval z gólu, jeho střela se ale pouze odrazila od vnější tyče!
     
    48:43
    Horešovský nebojácně překročil modrou čáru, po pár sekundách ve třetině soupeře byl ale odzbrojen pohotovým Grosskopfem.
     
    48:20
    Plzeňské béčko vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    47:38
    Hosté jsou v plném počtu, Stadionu se nepodařilo v početní výhodě nějak zvlášť zahrozit.
     
    46:58
    Mynařík se i přes bránícího hráče plzeňských záloh dostal ke střele, které následně Karel Čech nastavil do cesty rukavici. Hra je přerušena, vhazovat se bude po levici západočeského gólmana.
     
    45:38
    Litoměřičtí mají šanci se opět prosadil, na trestnou lavici nyní putuje Daniel Pechr (PLB) za hákování.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Neudeker (Čapek), 11. Smola (Čapek), 17. Smola (France, Čapek), 19. Smola (Neudeker), 20. Čichovský, 45. Mynařík (Hozák), 50. Smola, 60. Smola (Neudeker) – 8. Staněk (Kopidlanský, Vajner), 46. Šmíd


    HC Stadion Litoměřice: Kohout (40. Švejdová) – Hák, Hozák, Cornová, Vízner, France, Kříž, Čapek – Mynařík, Macel, Horešovský, Sarnovská, Klepetko, Smola (C), Landa, Sluka, Čichovský, Neudeker, Bartoníček.
    Hlavní trenér: Martin Tvrzník.

    HC Škoda Plzeň B: Brtník Jiří (19. Čech) – Kaiser (C), Procházka, Koryťák, Vajner, Malák – Větrovský, Šmíd, Staněk, Grosskopf, Kopidlanský, Straka, Brtník Jan, Pikhart, Janda, Pechr.
    Hlavní trenér: Radek Mužík.

    Rozhodčí: Koblischke – Biedermann, Janíček
    bahis siteleri