Klášterec nO – Bílina 8:7 (4:1 po s.n.) | Řisuty – Sokolov 3:2 (po pr.) | Trutnov – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Kobra – Klatovy 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 3:5 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Písek – David Servis 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Jindř. Hradec 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (3:2, 1:0, 1:1)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 01.02.2017, 18:00 • Městský zimní stadion, Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Toto může být zlomový okamžik utkání. TOMÁŠ BROKEŠ provedl svůj nájezd mazácky. Rozhýbal si brankáře a už to vypadalo, že nezakončí, jenže střídajícího gólmana Jakuba Jelínka nakonec překonal, přehodil totiž jeho beton a zakončil ke vzdálenější tyči.
     
    50:54
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Zdálo se, že už to bude otázkou času, kdy vzrůstající tlak Stadionu vyústí ve snižovací gól. V mezikruží se dobře zorientoval JIŘÍ ŠIMONÍČEK a překonal domácího brankáře. Asistence: Patrik Maďar, Tomáš Bláha.
     
    26:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Po střele od modré navyšují jablonečtí hokejisté své vedení. Po přesně mířené střele MICHALA PAVLŮ skončil puk u dolní sítě v Abrahámově brance. Asistence: Tomáš Čechura, Tomáš Demel.
     
    18:22
    Vlci právě vstřelili branku!
    Pohledná kombinace Jablonce nad Nisou a přečíslení dva na jednoho skončily již pátým gólem v úvodní dvacetiminutovce. Po rozhýbání brankáře a přesně nasměrované přihrávce zakončoval do prázdné branky Vrchlabí JAKUB MULAČ. Asistence: Kamil Bříška, Jiří Babec.
     
    14:15
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Při pokračující hře čtyři na čtyři dokázal po několika sekundách vyrovnat po střele z mezikruží TOMÁŠ BLÁHA. Asistence: Jiří Šimoníček, Patrik Maďar.
     
    13:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadionu hra čtyři na čtyři očividně vyhovuje. Z rychlého protiútoku dokázal snížit po střele z kruhu MICHAL PROCHÁZKA. Asistence: Martin Čurda, Martin Filip.
     
    10:51
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí si hned po buly vytvořili solidní tlak. Z obrovské šance se sice nejprve neprosadil přímo před brankou David Homolka, jenže gólman puk vyrazil před sebe, kde se k němu pohotově dostal JIŘÍ PEŘINA. Druhý zmiňovaný se již nemýlil a posílá Jablonec nad Nisou do dvoubrankového vedení.
     
    00:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    Stejně jako v Klášterci nad Ohří, i v Jablonci nad Nisou padla brzká branka. V první šanci domácích se ocitl Kamil Bříška, po jehož střele se ještě domácí neradovali, ale po dorážce ONDŘEJE ŽALUDA už mohli Vlci slavit, protože gólman Vrchlabí puk neudržel a inkasoval. Ještě loňský obránce boleslavských juniorů vstřelil svou první branku ve 2. lize. Asistence: Kamil Bříška.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 1. Žalud (Bříška), 11. Peřina (Homolka), 19. Mulač (Babec, Bříška), 27. Pavlů (Čechura, Demel), 54. Brokeš (TS) – 14. Procházka (Čurda, Filip), 15. Bláha (Šimoníček, Maďar), 51. Šimoníček (Maďar, Bláha)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Moravec (A), Žalud, Čechura, Pavlů (A), Zeman, Pilař, Hubáček, Bílek – Havlas, Bříška (C), Babec, Homolka, Demel, Peřina, Mulač, Brokeš, Frk, Pulec
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (na TS Jelínek) – Klement, Hejda, Jirků, Matějček, Jandejsek, Chleborád, Tržický – Procházka, Filip (C), Čurda, Maďar, Šimoníček, Bláha (A), Svoboda, Urban, Opelt, Miškovský, Krsek

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri