Mountfield HK – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Vsetín – HC Litvínov 7:8 (po pr.) | Písek – Letňany 6:10 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 6:1 (kon.) | Chomutov – Třinec 1:4 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Pardubice – Jihlava 3:6 (kon.) | K. Vary – Zlín 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:4 (kon.)
Olomouc – Kladno 3:4 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Havířov – Kolín 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 02.02.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    To je dnes ode mne z Kotliny vše, já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek týdne. U dalších onlajnů se těším na počtenou. (20:13:09)
     
    Do třetí třetiny šla Slavie s dvoubrankovým vedením, o to ale necelých deset minut před koncem přišla a po gólu Davida Dondy bylo zaděláno na drama. Bruslaři nevyužili dvě přesilové hry a konec se neúprosně blížil. V samotném závěru zkusili domácí hru bez brankáře, do opuštěné klece ale poslal kotouč Viktor Martínek a potvrdil tak vítězství svého celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Viktor Horák rozjel akci zpoza vlastní brány, Bruslaři postupovali podél levého hrazení, v útočném pásmu ale o kotouč přišli.
     
    59:19
    Bruslaři se chtěli rychlou rozehrávkou ještě dostat do pásma Slavie, puk ale doputoval jenom na zakázané uvolnění.
     
    58:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    VIKTOR MARTÍNEK obral Bruslaře o kotouč, prosmýkl se mezi dvěma hráči a ze středního pásma zamířil na bránu. Trefil se přesně a zřejmě tím potvrdil hostující vítězství! Bez asistence.
     
    58:36
    Domácí vyhráli důležitou buly a prokombinovali se až ke střele, ta ale narazila jenom do plexiskla za bránou.
     
    58:17
    Václav Adam si bere oddechový čas a sděluje svým svěřencům plány na vyrovnání. Tomáš Blažek zůstává na střídačce, Havlíčkův brod bude hrát v šesti!
     
    58:17
    Tomáš Kohout posunul puk do pravé strany na Tomáše Křehlíka, který z vrcholku pravého kruhu vystřelil přes obránce, Daniel Vecka si ale našel výhled a jeho střelu zneškodnil.
     
    57:43
    Havlíčkův Brod se stále drží v útočném pásmu, na modré čáře se teď napřahoval Radim Pejchal, jeho dělovka ale na bránu neprošla.
     
    57:21
    Jaroslav Brož může zpátky do hry, domácím se čas na vyrovnání rychle krátí.
     
    56:53
    V pozici střelce se znovu ocitl Vojtěch Veverka, tentokrát mířil více nahoru, Daniel Vecka byl ale znovu úspěšný a i tento pokus zastavil.
     
    56:31
    Domácí se po vyhození hostů vrátili do útoku, na modré čáře se napřáhl Vojtěch Veverka, vyprášil ale jenom brankářovy betony.
     
    55:43
    Vojtěch Holenda přihrával z rohu kluziště před brankoviště, prudký pas ale nikoho nenašel a Daniel Polák puk před modrou čarou neudržel.
     
    55:21
    Bruslaři budou hrát znovu proti čtveřici bránících se hostů, vyloučen je za držení protihráče Jaroslav Brož (SLA).
     
    54:54
    Tomáš Křehlík se dostal sám před brankáře, snažil se trefit horní roh brány na gólmanovou vyrážečkou, zblízka ale přestřelil!
     
    54:14
    Vaniš je z trestné lavice zpátky na ledě, Slavia se ubránila.
     
    54:01
    Jakub Marek vyvezl puk do útoku a vyzkoušel pozornost Blažka střelou zápěstím přes obránce, domácí brankář puk chytil a okamžitě rozehrál.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 21. Teplý (Krejčí), 51. Donda (Holenda) – 5. Brož, 15. Brož (Marek, Grim), 28. Furch (Janča, Vaniš), 59. Martínek


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Lachman "A", Pejchal, Krejčí, Polák, Horák, Adam, Rubner – Teplý, Holenda "C", Donda – Veverka, Křehlík, Tecl – Piskač, Cachnín, Přibyl "A" – Kohout, Pokorný
    HC Slavia Praha: Vecka (Kodad) – Vobořil "C", Macek, Melovič "A", Stark, Zderadička, Holý, Erben – Brož, Marek, Grim – Martínek, Hradil, Všetečka – Vaniš, Janča, Furch

    Rozhodčí: Martin Homola – Roman Zídek, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri