Poprad – Zvolen 5:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:6 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:6 (1:1, 3:3, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslednú tretinu stretnutia lepšie zvládli hokejisti Zvolena, ktorí z Popradu odchádzajú s plným bodovým ziskom. Dnes to bol pod Tatrami divoký zápas s veľa gólmi a veľa vylúčeniami. Skončilo sa to výhrou 5:6 pre HKM Zvolen.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:25:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Čas na poslednú akciu.
     
    59:08
    Gólman Šúrek v tejto chvíli odišiel z bránky, Poprad to bude skúšať v šestici.
     
    58:10
    Hlavný rozhodca Lauff urobil s Pavlom Klhůfekom krátky proces. Za jeho často používanú nádavku, ktorú vyslovil veľmi hlasne, že ju bolo počuť až hore na tribúnu, dostáva 10 minút – nešportové správanie.
     
    57:56
    Puliš už smeroval do samostatného zakončenia, no nakoniec mu to rozhodcovia znemožnili. Prihrávka, ktorú dostal, bola posunutá rukou.
     
    57:43
    Hraško zachytil Pulišovu prihrávku a vystrelil z pravého kruhu. Šúrek strelu jasne videl a dokázal ju zachytiť.
     
    56:38
    Popradu na dvakrát teraz nevyšlo založenie útoku. Zvolen pravdepodobne už zvoľnil z útočenia a viac sa bude sústrediť na defenzívne činnosti.
     
    55:45
    Pokovič zachytil puk rukou na hranici pravého kruhu. Hodil si ho pred hokejku a príklepom vypálil. Baroš ho síce zachytil, no sám nevedel, kde ho má.
     
    55:26
    Oddychový čas pre Zvolen!
     
    54:31
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania získavajú vedenie v stretnutí! Z ľavého kruhu šikovne Krejčí prihral pred bránkovisko JURAJOVI MAJDANOVI, ktorý síce bol sčasti bránený protihráčom, no puk dokázal dopraviť do odkrytej časti brány!
    Asistencie: Daniel Krejčí, Radovan Puliš.
     
    54:17
    Domáci vyhrali buly v pásme. Puku sa na modrej čiare zmocnil Dinda, obkorčuľoval poza kruh a prihrával pred bránku. Tam však nebol nik z trojice hráčov pripravený.
     
    53:28
    Fekiač vnikol do pásma s pukom a okamžite si ho pripravil na strelu príklepom. Do pásma mu však skôr nechtiac vnikol Majdan a hra bola prerušená pre ofsajd.
     
    52:49
    Šišovský vybojoval puk v rohu hracej plochy a prihral ho na modrú čiaru Andresonsonovi. Jeho svižná strela skončila bezpečne v Šúrekovej lapačke.
     
    52:07
    Dvojica Popradčanov sa dostala do prečíslenie. Svitana riešil túto hernú situáciu priamou strelou z pravého kruhu. Baroš úspešne puk vychytal!
     
    51:20
    Hostia dostali mierne pod tlak svojho súpera. Klhůfekovi však následne prihrávka z rohu klziska nevyšla. Zachytil ju Suchý a oblúčikom poslal von.
     
    49:36
    Poprad dal gól!
    Popradu sa podarilo vyrovnať. Sledujeme naozaj divoký zápas. Štrauch napokon spred bránky nezakončil. Otočil sa do hry, prihral medzi kruhy ĽUBOMÍROVI DINDOVI, ktorý cez skrumáž hráčov prestrelil puk do brány!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Dávid Bondra.
     
    48:50
    Zvolenčania vyhrali buly v útočnom pásme. Puk putoval na modrú čiaru k Hraškovi, ktorý sa odhodlal na strelu z prvej. Jeho projektil Šúrek s istotou zachytil.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 062 divákov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Mlynarovič (Štrauch, Krempaský), 21. Svitana (Fabian, Kroták), 31. Troliga (Kroták, Paločko), 33. Bondra (Fabian, Vašaš), 50. Dinda (Štrauch, Bondra) – 18. Klhůfek (Fekiač), 23. Zuzin (Šišovský, Novák), 35. Majdan (Valenta), 37. Klhůfek, 47. Klhůfek (Majdan, Fekiač), 55. Majdan (Krejčí, Puliš)


    HK Poprad: Pajpach (37. Šúrek) – Guliajev, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Pokovič, Ježek, Postnikov, Krempaský – Lichanec, Zagrapan, Hvila – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Bondra, Murček, Vašaš – Svitana, Mlynarovič, Štrauch
    HKM Zvolen: Baroš (Šimko) – Novák, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, Plekanov, Homer, Andersons (A) – Zuzin (A), Puliš (C), Šišovský – Klhůfek, V. Fekiač, Majdan – Matis, Síkela, Jurák – J. Tatar, Dubeň, Habšuda

    Rozhodčí: Lauff, Jura – Korba, Riš

    Diváci: 1 062
    thejrc.org