AC Milán – Sampdoria 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Cagliari 2:0 (kon.) | Pescara – Lazio 2:6 (kon.)
Janov – Sassuolo 0:1 (kon.) | Empoli – Turín 1:1 (kon.) | Chievo – Udinese 0:0 (kon.)
Palermo – Crotone 1:0 (kon.) | Juventus – Inter 1:0 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
2:6 (2:2)
S. S. Lazio
Neděle 05.02.2017, 15:00Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (16:52:07)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 6:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:16.
     
    Je dobojováno! Lazio zvládlo roli favorita a na půdě Pescary zvítězilo vysoko 6:2! Hosté už po čtvrthodině hry zásluhou dvou branek Marca Parola vedli 2:0! Po půlhodině ale snížil Benali a ve 37. minutě zahrával Pescara pokutový kop. Marchetti však Caprariho ránu chytil! Pescaru neproměněná penalta nemusela mrzet, protože ještě do přestávky vyrovnal Brugman! Lazio ale ihned po přestávce ovládlo dění na trávníku. Ve 49. minutě dovršil hattrick Marco Parolo a o deset minut později přidal další branku Baldé Diao. Gólu se dočkal také aktivní Ciro Immobile, jež zvyšoval vedení Lazia na 5:2 a v 78. minutě napsal gólovou tečku za utkáním svou čtvrtou brankou v duelu Marco Parolo!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Obránce Lukaku znovu potáhl míč na polovinu domácího celku, přenesl hru na pravou stranu, nicméně Felipe Anderson nedokázal přesně odcentrovat.
     
    89
    Střídající Tounkara napadal rozehrávku domácího celku. Nováček na hřišti se dostal do pokutového území, jenže Bizzarri dokázal míč odkopnout.
     
    88
    Pescara se zmocnila míče na vlastní polovině. Benali rozjel akci po levé straně, jenže nikdo ze spoluhráčů se mu nedokázal uvolnit.
     
    87
    Luaku je neúnavný a i v samotném závěru dnešního utkání se vydal podpořit své spoluhráče náběhem po levé straně. Krajní obránce Lazia však nyní neuspěl.
     
    86
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Mamadou Tounkara.
     
    85
    Další velká možnost Lazia! Ciro Immobile pálil z hranice pokutového území, jenže Bizzarri jeho ránu reflexivně vytěsnil!
     
    84
    Lazio si užívá závěr dnešního utkání. Celek z italské metropole přijelo podpořit velké množství fanoušků, kteří hlasitě skandují a chtějí další branky.
     
    83
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu. Alessandro Murgia dostal přihrávku do šestnáctky, ale po souboji s obráncem se poroučel k zemi. Píšťalka sudího zůstává němá.
     
    82
    Gianluca Caprari se na hranici pokutového území obratně otočil s míčem a vystřelil levačkou. Jeho pokus po zemi však mířil vedle vzdálenější tyče.
     
    81
    Do kombinace domácího celku se zapojil také brankář Albano Bizzarri. Domácí gólman rozrtáhl hru na pravou stranu a Pescara může zaútočit.
     
    80
    Domácí fotbalisté už by se nejraději viděli v šatně. Lazio nadále napadá rozehrávku Pescary a snaží se vybojovat míč.
     
    79
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Biglia, přichází Alessandro Murgia.
    78. Marco PAROLO - 2:6
     
    78
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdová kanonáda! Lazio si dnes přijelo zastřílet! MARCO PAROLO si naběhl do pokutového území na krásný centr a zcela osamocený uklidil míč branky! Parolo tak přidal svou čtvrtou branku v utkání!
     
    77
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Lucas Biglia zastavil ostrým skluzem rodící se akci soupeře a je po zásluze odměněn.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 30. Benali, 42. Brugman (Benali) – 10. Parolo (Anderson), 15. Parolo (Biglia), 49. Parolo, 58. Baldé Diao (Immobile), 69. Immobile (de Vrij), 78. Parolo (Lulić)

    Karty:   77. Biglia (LAZ)

    Neproměněná penalta: 37. Caprari (PES), brankář Marchetti zneškodnil


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 6:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:16.
    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Zampano, Gyömbér, Stendardo, Biraghi – Benali (74. A. Crescenzi), Brugman (70. Cerri), Muntari (59. Mitrita) – Verre, Caprari, Kastanos.
    Náhradníci: Fiorillo – Cerri, Bruno, Cubas, Mitrita, Maloku, Vitturini, A. Crescenzi, Delli Carri, Pepe, Del Sole.

    S. S. Lazio: Marchetti – Basta, de Vrij, Hoedt, J. Lukaku – Parolo, Biglia (79. Murgia), Milinković-Savić – Anderson, Immobile (86. Tounkara), Baldé Diao (66. Lulić).
    Náhradníci: Vargić, Strakosha – Radu, Djordjević, Murgia, Bastos, Lulić, Patric, Wallace, Alberto, Tounkara, Crecco.
    thejrc.org