Sparta – Chomutov 3:2 (po pr.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Litvínov 3:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 05.02.2017, 15:00 • O2 arena • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:41 Lukáš PECH - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    64:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mohla to být pouze předehra nájezdů, nicméně LUKÁŠ PECH to zavrhl a překonal Laca střelou nad pravý beton, čímž rozhoduje o vítězství Sparty. Bez asistence.
    48:50 Michal VONDRKA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Huml křižnou přihrávkou zleva s naprostou přesností nalezl MICHALA VONDRKU na pravé straně, který neměl problém se zametením puku k levé tyči sparťanské brány, která byla poloprázdná. Asistence: Ivan Huml.
    45:16 Jakub SKLENÁŘ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostům se daří snížit na rozdíl jediné branky. Ve středním pásmu se puku ujal JAKUB SKLENÁŘ, jenž přebruslil bránící hráče, udržel si kotouč na hokejce a střelou z blízkosti překonal Pöpperleho, který puk neudržel v náručí. Asistence: David Kaše.
    35:45 Brian IHNAČÁK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    U vrchu pravého kruhu stojící Mikuš poslal puk na Pecha, jenž si sjížděl zleva před bránu. Ten nalezl v mezikruží přichystaného BRIANA IHNAČÁKA, který vystřelil přes bránícího hráče, a kotouč propadl až za záda brankáře Laca. Asistence: Lukáš Pech, Juraj Mikuš.
    14:19 Petr VRÁNA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dlouhou cestu urazil Vrána z obranného pásma až do útočné třetiny, kde na modré posunul kotouč na Hlinku. Ten si počkal, až PETR VRÁNA bude nachystán mezi kruhy, oplatil mu přihrávku a Vrána jako první mění skóre utkání. Asistence: Jaroslav Hlinka.
    Marken.cz

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 15. P. Vrána (J. Hlinka), 36. Ihnačák (Pech, Mikuš), 65. Pech (TS) – 46. Sklenář (Kaše), 49. Vondrka (Huml)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Mikuš, Gernát, Kalina, Švrček, Nedomlel, Eminger, Piskáček – Řepík, P. Vrána (A), J. Hlinka (C) – Smejkal, Klimek, Forman – Ihnačák, Pech, Kumstát (A) – Uher, Cingel, Buchtele.
    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Dlapa, Flemming, Mrázek, Rutta, Skinner, Valach, Kudělka – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Račuk, Kaše, Hlava.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Jelínek, Lhotský

    Diváci: 6 370
    thejrc.org