Znojmo – Innsbruck 10:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
10:1 (5:1, 5:0, 0:0)
HC TWK Innsbruck
Pondělí 06.02.2017, 17:50 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 25. kolo
Partner:
     
    43:47
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Jaunegg – 2 min., držení hole).
     
    38:37
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Riley – 2 min., podražení).
     
    37:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí krásně zakulacují skóre proti Innsbrucku. MARTIN KOSNAR vyhrál buly v útočném pásmu a hned se pustil do střely, kterou Merry ale vůbec nečekal. Prudce poslal puk pod horní tyčku, odkud se odrazil přímo za jeho záda.
    Bez asistence.
     
    36:14
    Oddechový čas pro domácí.
     
    33:38
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu devátou branku v podání znojemských hokejistů! VLADIMÍR OŠČÁDAL poslal puk z vrcholu levého kruhu za brankovou čáru skulinkou mezi betony hostujícího brankáře.
    Asistence: David Janás.
     
    31:01
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Oščádal – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    28:23
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Růžička – 2 min., sekání).
     
    28:10
    Orli právě vstřelili branku!
    David Janás poslal krásnou přihrávku od zadního mantinelu do prostoru mezi kruhy, kde stál připravený LUKÁŠ ZMEŠKAL. Ten pak prudkou střelou prostřelil hostujícího brankáře. Domácí tým se už pyšní velmi vysokým, sedmibrankovým náskokem.
    Asistence: David Janás, Martin Kosnar.
     
    27:13
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Kasnter – 2 min., držení protihráče).
     
    26:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Oščádal s Janásem jeli dva jednoho, druhý jmenovaný poslal puk na Oščádala, který se snažil zakončovat. Jeho pokus ale hostující gólman ještě dokázal vyrazit. Na pomoc svým spoluhráčům už ale středem útočného pásma mířil MARTIN KOSNAR, který využil toho, že si Merra musel kvůli předchozímu zákroku dost vyjez z branky. Před znojemským střelcem se tak objevil velký nehlídaný prostor.
    Asistence: Vladimír Oščádal, David Janás.
     
    22:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli začínají druhé dějství ve stejím stylu, jako to předchozí. BRONISLAV FRUHWIRT obdržel přihrávku těsně přes Merru. U brány se rychle zorientoval a kolem betonu propasíroval puk až za jeho záda.
    Asistence: Vojtěch Konečný.
     
    19:57
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Kastner – 2 min., krosček).
     
    19:28
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Ludin – 2 min., hákování).
     
    16:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí ale na branku ze strany hostujícího týmu velmi rychle reagují další brankou a znovu se navrací na svůj původní čtyřbrankový náskok. MICHAL KRUCKOVYČ obdržel přihrávku do levého kruhu, z jehož vrcholu se hned pustil do střely. Touš proletěl kolem vyrážečky hostujícího brankáře rovnou do sítě!
    Asistence: Vladimír Oščádal.
     
    13:58
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilové hry a alespoň mírně stahují náskok, který si Orli doposud vytvořili. Jako první se střelou od modré snažil prosadit Bär, jeho pokus ale skončil na Geržově připraveném betonu. Na správném místě těsně u klece stál ale připravený DAVID RILEY, jenž puk, který se povaloval u betonu domácího brankáře našel a uklidil jej do odkrytého prostoru.
    Asistence: Lucas Bär, Lukas Jaunegg.
     
    13:46
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Brabec – 2 min., vražení na hrazení).
     
    12:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Máme za sebou sotva polovinu prvního dějství a domácí tým už si vybojoval náskok, který některé týmy nedokáží nabrat ani za celých šedesát minut hry. Oščádal vyvezl kotouč do útočného pásma a po přejezdu přes modrou čáru volil přihrávku na BRONISLAVA FRUHWIRTA, který prudkou střelou z levého kruhu prostřelil nově nastoupeného rakouského brankáře střelou kolem ruky.
    Asistence: Vladimír Oščádal.
     
    04:10
    Střídání v týmu HC TWK Innsbruck: ze hřiště odchází Huber, přichází Merra.
     
    04:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Ve velmi krátkém sledu tu máme už třetí branku utkání a jejím autorem není nikdo jiný, než VLADIMÍR OŠČÁDAL! Ten oslavuje hattrick, který si vysloužil střelou mezi betony rakouského gólmana.
    Asistence: David Janás, Michal Kruckovyč.
     
    02:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Bronislav Fruhwirt dojel kotouč u zadního mantinelu a poslal jen na hůl Davida Janáse. Ten se svým pokusem o překonání hostujícího brankáře neuspěl. Hned za ním ale najížděl VLADIMÍR OŠČÁDAL, který se rychle zorientoval, odraženého puku se ujal a hbitě jej poslal za Huberova záda.
    Asistence: David Janás, Bronislav Fruhwirt.
     
    00:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je velmi ostrá start v podání znojemských juniorů. BRONISLAV FRUHWIRT kroužil s pukem na holi v útočném pásmu. Objel branku a zajel k vrcholu levého kruhu. Odtud vyslal tvrdou střelu, která prosvištěla kolem lapačky hostujícího brankáře rovnou do sítě.
    Bez asistence.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 1. Fruhwirt, 3. Oščádal (Janás, Fruhwirt), 5. Oščádal (Janás, Kruckovyč), 13. Fruhwirt (Oščádal), 17. Kruckovyč (Oščádal), 23. Fruhwirt (Konečný), 27. Kosnar (Oščádal, Janás), 29. Zmeškal (Janás, Kosnar), 34. Oščádal (Janás), 38. Kosnar – 14. Riley (Bär, Jaunegg)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (Křivánek) – Kruckovyč, Hrubý, Kuntoš, Brabec, Konečný, Peří, Pucher – Janás, Fruhwirt, Oščádal – Bulín P., Růžička, Zmeškal – Fruvirt, Kosnar, Niederhafner.
    HC TWK Innsbruck: Huber (Merra) – Jaunegg, Lupinski, Nick, Riley – Krippels, Bär, Fender – Ludin, Kastner, Brandstätter – Valant, Sparber, Untergasser.

    Rozhodčí: Skopal – Kotlík, Polák
    thejrc.org