Bastia – Nantes 2:2 (kon.)
konec
SC Bastia
2:2 (0:0)
FC Nantes
Středa 01.03.2017, 19:30 • Stade Armand-Césari (Furiani) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás opět těšit někdy příště. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek večera. (21:36:22)
     
    Tak to byl závěr utkání jako hrom! Už to vypadalo, že se Bastia dočká vítězství a vše tomu nasvědčovalo. Ovšem opak byl pravdou a Nantes mohlo ještě zvítězit. Jenže nejprve neproměnilo pokutový kop, a tak se musí smířit s pouhým bodem. Troufnu si říct, že pro hostující celek je pouhý bod zklamání a ztrátou, jelikož hrál od desáté minuty v početní výhodě.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. Diego CARLOS - 2:2
     
    90+2
    Nantes právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen si oba celky body rozdělí! Dlouhý pas do vápna přiklepl k DIEGU CARLOSOVI spoluhráč. Krajní obránce si míč stáhl kolem brankáře a dopravil ho za brankovou čáru. To je závěr utkání, který už asi nikdo nečekal. Opět se ukázalo, že se vyplatí hrát do poslední vteřiny a díky tomu dnes Nantes vybojovalo bod. Asistence: Emiliano Sala.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát pouhé dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Nantes vybojovalo další rohový kop, který byl rozehrán na hranici malého vápna. Jean-Louis Leca proti míči vyrazil a těsně před soupeřem jej vyrazil na další roh.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Lenny Nangis (SC Bastia), jenž skluzem zasáhl soupeře a je dalším potrestaným hráčem. Tlak hostujícího celku roste, ale není už příliš pozdě.
    88. Lima Lucas netrefil z penaltového puntíku branku
     
    88
    Lucas Lima neudržel nervy na uzdě a pokutový kop neproměňuje. Hostující hráč mířil k pravé tyči, ale branku asi o metr minul.
    87. Abdoulaye Keita zavinil pokutový kop
     
    87
    Abdoulaye Keita v pokutovém území přistrčil soupeře a je nařízený pokutový kop! Nantes se může dostat po špatném výkonu alespoň k bodu!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Abdoulaye Keita (SC Bastia).
     
    85
    Střídání v týmu SC Bastia: ze hřiště odchází Gaël Danic, přichází Lassana Coulibaly.
     
    84
    Bastia i nadále pokračovala v útoku a vybojovala kop od rohového praporku. Míč zamířil na zadní tyč, kde se k němu dostal Rémy Riou, jenž drží pro Nantes naději.
     
    83
    Závěr utkání je hodně nervózní, což je ze zeleného pažitu cítit. Domácí se dostali k centru z pravé strany, ale Rémy Riou míč vyrazil do bezpečné vzdálenosti.
     
    80
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Jules Iloki, přichází Alexander Kačaniklić.
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Valentin Rongier, přichází Mariusz Stępiński.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Yacine Bammou (FC Nantes). Po vstřelené brance vrazil do domácího brankáře a je právem dalším potrestaným hráčem. Hostující celek cítí ještě šanci získat alespoň bod a chce rychle hrát.
     
    78
    Nantes právě vstřelili branku!
    Pouhá tři minuty trvalo dvoubrankové vedení domácího celku. Nantes se tedy velmi rychle vrátilo do boje o bod. K zakončení se ve vápně dostal EMILIANO SALA, jenž vystavil brankáře do pozice diváka a střelou do horního rohu branky snižuje. Asistence: Léo Dubois.

    Michal Luxa

    Branky: 69. Danic (Nangis), 75. Oniangué (Rose) – 78. Sala (Dubois), 90+2. Diego Carlos (Sala)

    Karty:   14. Mostefa (BSA), 87. Keita (BSA), 89. Nangis (BSA) – 79. Bammou (NAT)   10. Djiku (BSA)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 7:9.
    SC Bastia: Leca – Djiku, El Kaoutari, Rose, Bengtsson – Mostefa, Ngando (13. Keita), Oniangué, Danic (85. L. Coulibaly) – Diallo (25. Nangis), Saint-Maximin.
    Náhradníci: Vincensini – Saint-Ruf, Nangis, Keita, L. Coulibaly, Cioni, Boulaya.

    FC Nantes: Riou – Dubois, Djidji, Diego Carlos, Lucas Lima – Iloki (80. Kačaniklić), Rongier (80. Stępiński), G. Gillet, Thomasson (62. Pardo) – Sala, Bammou.
    Náhradníci: Dupé – Vizcarrondo, Kačaniklić, Moimbé, Stępiński, A. Touré, Pardo.

    Rozhodčí: Buquet – Luzi, Debart
    thejrc.org