Leverkusen – Frankfurt 3:0 (kon.) | Ingolstadt – Bayern 0:2 (kon.) | W. Brémy – Mönchengladbach 0:1 (kon.)
Darmstadt – Dortmund 2:1 (kon.) | RB Lipsko – Hamburg 0:3 (kon.) | Schalke – Hertha 2:0 (kon.)
konec
FC Ingolstadt 04
0:2 (0:0)
Bayern Mnichov
Sobota 11.02.2017, 15:30 • Audi-Sportpark, Ingolstadt • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Bayern se na povinném zisku tří bodů proti Ingolstadtu pořádně nadřel, nicméně, nakonec na ně dokázal dosáhnout a potvrdit roli jasného favorita. Domácí tým dvakrát odvracel míč na brankové čáře a jednou ho zachránila tyč. Už to vypadalo, že utkání skončí překvapivou dělbou bodů, všechny ale v poslední minutě vyvedl z omylu Arturo Vidal, na jehož gól navázal po akci dvou střídajících hráčů Arjen Robben. Konečný výsledek: Ingolstadt 0 Bayern Mnichov 2. (17:36:28)
    FOTO: Muž, který vzkřísil Bayern a v závěru mu vystřelil výhru!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty a nikdo už nyní nepochybuje o vítězství Bayernu Mnichov.
    90+1. Arjen ROBBEN - 0:2
     
    90+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Střídající ARJEN ROBBEN si těsně před pokutovém územím narazil míč s Douglasem Costou a přízemní střelou levačkou ze značky pokutového kopu zamířil přesně k levé tyči! Ingolstadt inkasovaný gól poslal do kolen a vzápětí přišel další. Bayern Mnichov vede těsně před koncem 2:0! Asistence: Douglas Costa.
    90. Arturo VIDAL - 0:1
     
    90
    Bayern právě vstřelil branku!
    Thomas Müller nádherně odcentroval z pravého křídla, a přestože Robert Lewandowski v těžké pozici míč minul, ARTURO VIDAL nikoliv a z blízkosti parádním volejem těsně nad zemí zamířil pravačkou k pravé tyči! Velké týmy hrají až do konce a Bayern to nyní dokonale ukázal!
     
    89
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Mathew Leckie, přichází Anthony Jung.
     
    89
    Arturo Vidal mohl pálit zpoza šestnáctky, místo toho ale předvedl diagonální přihrávku, která byla nepřesná a jeden z fotbalistů Ingolstadtu ji vystihl. Ingolstadt na pokraji cenného výsledku! A nic na tom nezměnila ani nepřesná přízemní střela Douglase Costy, který zpoza šestnáctky zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    88
    Arjen Robben se v blízkosti šestnáctky marně natahoval levačkou po kolmé přihrávce spoluhráče a Ingolstadt okamžitě odpálil míč na polovinu Bayernu Mnichov.
     
    87
    Mats Hummels málem prodloužil centr domácího týmu ze standardní situace na rohový kop, Manuel Neuer ale skvěle vyběhl ze své brány a míč ukryl ve svém náručí.
     
    86
    Bayern Mnichov si v dnešním zápase nevytvořil příliš mnoho brankových příležitostí, dosavadní tři ale byly obrovské. Ingolstadt dvakrát odvracel míč na brankové čáře a v posledním případě ho zachránila pravá tyč.
     
    85
    Fotbalisté Bayernu rozjeli další pěknou kombinační akci a David Alaba z levé strany šestnáctky posílal míč obloukem na vzdálenější pravou tyč, hosté se ale k ničemu nedostali.
     
    84
    Bayern na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a na vzdálenější pravé tyči hlavičkoval vedle Mats Hummels.
    83. Robert Lewandowski byl blízko vstřelení nádherné branky!
     
    83
    Robert Lewandowski napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné táhlé střele pravačkou, která mířila do pravého horního rohu brány, nakonec se ale od tyče odrazila mimo!
     
    82
    Florent Hadergjonaj krásně odcentroval z pravého křídla, Mats Hummels ale hlavou přizvedl míč do vzduchu a Manuel Neuer ho vzápětí stáhl ze vzduchu do náruče.
     
    81
    Střídající Stefan Lex přišel na levé straně šestnáctky do středu s Arturo Vidalem, ten ho ale v žádném případě nefauloval a hrudí odvrátil míč na rohový kop. Penalta v žádném případě. Centr z rohového kopu byl odvrácen.

    Tomáš Reiner

    Branky: 90. Arturo Vidal (T. Müller), 90+1. Robben (Costa)

    Karty:   73. Brégerie (ING), 76. Groß (ING) – 73. Lewandowski (BAY)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 7:9. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:14.
    FC Ingolstadt 04: Hansen – Brégerie, Matip (C), Tisserand – Hadergjonaj, Cohen, Morales, Suttner – Groß (79. Lex), Lezcano (74. Hinterseer), Leckie (89. Jung).
    Náhradníci: Nyland – Levels, Jung, Roger, Hinterseer, Lex, Leipertz.

    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C) (80. Rafinha), Javi Martínez, Hummels, Alaba – Kimmich (74. Robben), Alonso (65. Costa), Arturo Vidal – T. Müller, Lewandowski, Th. Alcântara.
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Bernat, Robben, Costa, Sanches, Coman.

    Rozhodčí: Felix Zwayer. Asistenti: T. Schiffner, S. Thielert. Čtvrtý rozhodčí: R. Kempter

    Diváci: 15200
    thejrc.org