Minnesota – Tampa 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Vancouver 4:3 (kon.)
Ottawa – NY Islanders 3:0 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:1 (po pr.) | Dallas – Carolina 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – Detroit 2:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Chicago Blackhawks
Sobota 11.02.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Artěmij PANARIN - 2:5
     
    59:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Duncan Keith se ve středním pásmu neukvapil se zakončením a přihrál ARTĚMIJOVI PANARINOVI, který táhlou střelou zamířil do prázdné brány a dal konečnou podobu výsledku 2:5! Jets dnes určitě poprvé prohrají. Asistence: Duncan Keith.
    58:49 Adam LOWRY - 2:4
     
    58:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Joel Armia po nahození Jacoba Trouby z pravého křídla a pěkné otočce z blízkosti bekhendovou střelou orazítkoval vzdálenější levou tyč, vzápětí se ale dostal k puku ADAM LOWRY a nad pravým betonem Coreyho Crawforda ho poslal v přesilové hře do brány – 2:4! Asistence: Joel Armia a Jacob Trouba.
    58:09 Marián HOSSA - 1:4
     
    58:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Niklas Hjalmarsson odvedl před bránou skvělou práci a přihrál MARIÁNOVI HOSSOVI, který táhlou střelou s příklepem z levé strany obranného pásma zamířil přes téměř celou hrací plochu do prázdné brány! Chicago vede v MTS Centre 4:1! Asistence: Niklas Hjalmarsson.
    57:01 Duncan KEITH - 1:3
     
    57:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DUNCAN KEITH na levém křídle po krásné zpětné přihrávce Nicka Schmalze podél hrazení napřáhl k táhlé střele s příklepem, která nad levým betonem Connora Hellebuycka zamířila ke vzdálenější pravé tyči. Blackhawks v závěru utkání odskakují na rozdíl dvou branek! Jets v závěru doplatili na nevyužité šance a vypadá to, že letos poprvé Chicagu v souboji Centrální divize podlehnou! Asistence: Nick Schmaltz.
    32:16 Arťom ANISIMOV - 1:2
     
    32:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane předvedl na pravém křídle pěkný zpětný oblouk a ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování našel krásnou přihrávkou Artěmije Panarina, který bez přípravy napálil puk směrem na vzdáleněšjí pravou tyč. Connor Hellebuyck sice skvěle zasáhl levým betonem, proti následné dorážce ARŤOMA ANISIMOVA už byl ale bezmocný a puk zamířil obloukem pod horní tyč! Zřejmě tam byla ještě teč. Blackhawks podruhé v zápase vedou, tentokrát 2:1! Asistence: Artěmij Panarin a Patrick Kane.
    21:43 Bryan LITTLE - 1:1
     
    21:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Corey Crawford vyrazil střelu Tobyho Enströma od modré čáry pouze před sebe, čehož využil BRYAN LITTLE, když si v blízkosti levé tyče rychle srovnal puk na bekhend a zamířil pod horní tyč odkryté brány. V MTS Centre je skóre vyrovnané 1:1! Asistence: Toby Enström a Patrik Laine.
    15:37 Patrick KANE - 0:1
     
    15:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE si najel do pravého kruhu pro vhazování na nádhernou přihrávku Artěmije Panarina z levého křídla a bez přípravy zamířil nad přesouvajícím se Connorem Hellebuyckem do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Blackhawks vedou v závěru první třetiny 1:0! Asistence: Artěmij Panarin a Arťom Anisimov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Little (Enström, Laine), 59. Lowry (Armia, Trouba) – 16. P. Kane (Panarin, Anisimov), 33. Anisimov (Panarin, P. Kane), 58. Keith (Schmaltz), 59. Hossa (Hjalmarsson), 60. Panarin (Keith)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Enström, Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Laine – Copp, Scheifele (A), Wheeler (C) – Matthias, Lowry, Armia – Perreault, Petan, Stafford. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Kempný, Seabrook (A), B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Rasmussen, Krüger, Hossa – Hartman, Kero, Hinostroza. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney. Čároví: Ryan Daisy, Darren Gibbs

    Diváci: 15294
    bahis siteleri