Minnesota – Tampa 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Vancouver 4:3 (kon.)
Ottawa – NY Islanders 3:0 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:1 (po pr.) | Dallas – Carolina 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – Detroit 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 11.02.2017, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:19 Adam CRACKNELL - 5:2
     
    50:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí opět zvyšují na rozdíl tří branek! ADAM CRACKNELL se dostal ke kotouči za brankou soupeře. Následně ho o hokejku jednoho z obránců přizvedl, a ten následně spadl za záda nekoncentrovaného Warda. Asistence: Curtis McKenzie.
    45:13 Justin FAULK - 4:2
     
    45:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na 4:2! Lindholm vyslal na branku střelu od modré, která Lehtonenovi vypadla z lapačky a dojíždějící JUSTIN FAULK už neměl problém kotouč poslat do poloodkryté klece. Asistence: Elias Lindholm a Jordan Staal.
     
    37:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou opět o tři branky! Faksa našel skvělou přhrávkou zpoza branky volného PATRICKA EAVESE, který se následnou střelou do pravého horního růžku branky nemýlil. Asistence: Radek Faksa a Jamie Benn.
    25:06 Sebastian AHO - 3:1
     
    25:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! SEBASTIAN AHO dostal nabito do mezikruží, odkud nechytatelnou střelou k levé tyči nedal Lehtonenovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Elias Lindholm a Jordan Staal.
    06:13 Curtis MCKENZIE - 3:0
     
    06:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    A další gól v síti hostů! CURTIS MCKENZIE se dostal spolu s jedním ze svých spoluhráčů do přečíslení dva na jednoho. MCKENZIE těsně před Wardem hledal po své pravici svého spoluhráče, kterého ale nakonec nenašel, neboť si kotouč srazil do vlastní branky jeden z vracejících se obránců. Asisntece: Bez asistence.
    05:49 Patrick EAVES - 2:0
     
    05:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    A domácí vedou už 2:0! Eakin nahodil kotouč do útočného pásma, a ten se odrazil od zadního mantinelu zpět k němu. Eakin si následně všiml po své pravici volného PATRICKA EAVESE, a ten následně dokázal prostřelit Warda. Asistence: Cody Eakin a Jamie Benn.
    00:51 Esa LINDELL - 1:0
     
    00:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! ESA LINDELL se dostal spolu s Rousselem do přečíslení dva na jednoho. LINDELL to vzal na sebe a střelou po ledě k bližší tyči nedal Wardovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Bez asistence.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 1. Lindell, 6. Eaves (Eakin, Ja. Benn), 7. McKenzie, 38. Eaves (Faksa, Ja. Benn), 51. Cracknell (McKenzie) – 26. Aho (E. Lindholm, J. Staal), 46. Faulk (E. Lindholm, J. Staal)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Hamhuis, Jo. Benn, Johns, Oleksiak – Eaves (A), Eakin, Ja. Benn (C) – B. Ritchie, Seguin, Roussel – Sharp (A), Faksa, D. Shore – McKenzie, Cracknell, Korpikoski.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Faulk (A), Hainsey, Pesce, Slavin, Tennyson, Hanifin – E. Lindholm, J. Staal (C), Aho – Stempniak, V. Rask, Skinner (A) – Teräväinen, D. Ryan, B. McGinn – Stålberg, McClement, Nordström.

    Rozhodčí: Nicholson, Meier – Pancich, Heyer
    bahis siteleri