Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Opava 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kolín – Písek 7:0 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Kobra – Trutnov 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Klášterec nO 3:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 6:0 (kon.) | David Servis – Nymburk 2:10 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 6:5 (kon.)
konec
HC Děčín
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
HC Baník Sokolov
Sobota 11.02.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer z děčínského zimního stadionu přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu už čtyřiatřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím našeho online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Baník Sokolov.
     
    HC Děčín

    V posledním odehraném klání prohráli Medvědi 2:3 po samostatných nájezdech v Klášterci, který Děčínu vůbec poprvé v právě probíhající sezóně sebral nějaké body. Děčínští jsou tak stále v tabulce na osmém, tedy posledním místě zaručujícím vyřazovací boje a na své konto si připsali jednačtyřicet bodů. Na devátou Bílinu mají náskok jedenácti bodů, a tak Medvědi pomalu směřují do play-off. Porazí svého rivala ze západu Čech podruhé v sezóně?
     
    HC Baník Sokolov

    Hosté jsou na tom mnohem hůře, prakticky od začátku sezóny se krčí na poslední, tedy desáté příčce a zřejmě je nemine boj o udržení se ve třetí nejvyšší české soutěži. Sokolovští po černé sérii čtrnáctí proher ve středu konečně bodovali, když na svém ledě porazili Draky z Bíliny těsně 3:2. Stále ovšem na Bílinu ztrácejí deset bodů a těžko lze předpokládat, že by do konce základní části s pořadím ještě něco udělali. Ale samozřejmě stát se ještě může cokoli.
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly dvakrát. Nejprve v Sokolově zvítězil Baník 3:2 po prodloužení, doma pak Medvědi zabrali a brali výhru 4:0. Kdo se tedy bude radovat dnes znovu na děčínském ledě?
    Ve čtvrtek odstartovala dražba unikátních dresů s Ivanem Hlinkou na hrudi, ve kterých odehráli Medvědi zápas s Jabloncem v rámci projektu Legenda pomáhá.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Málek, Vaněk, Procházka – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Oliverius, Zika – Vacek, Faigl, Kopta – Chovanec, Fojt, Sýkora – Vykouk

    HC Baník Sokolov: Kuchař (Fečo) – Říha, Rulík, Vodička, Gombár, Beer, Michálek, Váňa – Čejka, Trapl, Račanský – Kašpar, Řezníček, Sus – Hendrych, Hauzr, Binias – Musil, Pfister, Sláma

    Rozhodčí: Místecký – Gabriel, Zmeškal.
    Utkání za malý okamžik začne. Hráči se právě rozbruslují.

     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a začátek utkání se už kvapem blíží.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Domácí hráči se hned po vhazování dostali ke kotouči a do předbrankového prostoru si najel Volráb, jeho střela ale skončila jen vedle Kuchařovy branky.
     
    01:07
    Na druhé straně musel zasahovat proti střele Čejky Lavinger a raději pak přerušil hru.
     
    01:45
    Hosté se na delší dobu usadili v pásmu Děčína, ale ke kloudné střele se nakonec nedostali. Medvědi pak zahráli kotouč na zakázané uvolnění, a tak v děčínském teritoriu zůstanou i nadále.
     
    02:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z následné akce Medvědů se domácí dostali k modré čáře, kde se k odraženému kotouči dostal Daniel Volráb, jenž našel úplně volného RADIMA VACKA, který jeho přihrávku přetavil v úvodní branku utkání – 1:0. Asistence: Daniel Volráb.
     
    03:07
    Hosté hned po inkasované brance spěchali do útočného pásma, kde pálil z pravého kruhu Kašpar, ale děčínského brankáře nepřekonal.
     
    03:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Čejka – 2 min., vražení na hrazení).
     
    03:52
    Daniel Volráb se hned po vhazování v pásmu Sokolova dostal ke slibné střele, která vypadla Kuchařovi z lapačky a poté dobrým obranným zákrokem dostal puk na svoji hůl Michálek a poslal ho do bezpečí.
     
    05:03
    Medvědi už jsou ale nastěhováni znovu před brankářem Kuchařem, kde na něho mířila další střela. Ale Roman Navarra poslal kotouč přímo do jeho hrudi.
     
    05:40
    A znovu Roman Navarra. Ten dostal přihrávku před odkrytou branku a okamžitě vystřelil. Jen díky tomu, že se Kuchař stačil bleskově přesunout, na poslední chvíli lapil puk do své lapačky.
     
    05:44
    Hosté své oslabení přežili bez úhony a už jsou v plném počtu.
     
    06:56
    Na opačném konci kluziště se do blízkosti Lavingera dostal Račanský, ale jeho prudkou střelu ukryl domácí brankář ve své lapačce a okamžitě kotouč rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    07:18
    Ti hned zamířili do další útočné akce a po nepřesné střele Haška raději ukryl kotouč pod svojí lapačkou Kuchař a raději tak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    07:46
    Obrovská skrumáž před Kuchařem, který chvíli nevěděl, kde je puk. Nakonec ho dokázal najít těsně před brankovou čárou a znovu svojí lapačkou svůj tým podržel.
     
    07:59
    Medvědi jsou zatím útočnějším týmem a většinu času tráví v teritoriu hostů. Nyní se znovu zaskvěl Kuchař ve své brance, který zlikvidoval další šanci Medvědů.
     
    08:36
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Čejka – 2 min., sekání).
     
    08:56
    Děčínští mají další přesilovou hru a už se usadili v sokolovském pásmu. Z prostoru mezi kruhy pálil Pavel Zajan, ale Kuchař byl znovu připraven.
     
    09:54
    Jan Molnár tečoval před brankou střelu Daniela Volrába, ale Kuchař kotouč zachytil. Následně pak ho obrana Sokolova posílá až před domácí branku.
     
    10:36
    Sokolovští ubránili další početní nevýhodu a jsou tak zase kompletní.
     
    10:58
    Hosté se rozjeli do útoku a jejich průchod do útočného pásma nevypadal vůbec špatně. Jenže je zastavilo postavení mimo hru, která se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    11:35
    Petr Račanský se po pravé straně rozjel až do blízkosti Lukáše Lavingera, na kterého vyslal jedovatou střelu. Brankář Děčína ovšem nastavil svůj levý beton a ránu hostujícího útočníka zneškodnil. Baník ale nebyl daleko od vyrovnání.
     
    12:06
    A znovu hosté zaútočili a další střelou, která skončila na Lavingerovi, si tak pobyt v útočném pásmu prodlouží. Vhazuje se po pravici děčínského gólmana.
     
    12:26
    Navarra zatáhl kotouč do útočného pásma, kde ale domácí velmi rychle ztratili puk. Do další akce se tak vydávají znovu sokolovští hráči.
     
    13:02
    Tam ovšem nic nevymysleli a na druhé straně musel znovu zasahovat Kuchař, který zlikvidoval štiplavou střelu Radima Vacka. Znovu tak brankář Baníku hodně svůj tým podržel.
     
    14:05
    Tomáš Pfister se prodral mezi dvěma děčínskými obránci před Lavingera, jeho přízemní střela ale skončila jen těsně vedle jeho branky. Nicméně Lavinger raději kotouč podržel a přerušil hru.
     
    14:39
    Medvědi propadli ve středním pásmu a na Lavingera se řítila trojice sokolovských hráčů. Čejka následně pak střílel z levého kruhu a brankář Děčína si tak připisuje další úspěšný zákrok.
     
    15:42
    Jan Kaltenböck se napřáhl na modré čáře a jeho dělovka prosvištěla až k hostující brance, kde byl ovšem Kuchař připraven a vyrážečkou srazil kotouč své obraně, která už míří z pásma.
     
    16:27
    Nyní musel dvakrát hasit nebezpečí před svojí brankou Lukáš Lavinger, hosté měli dvě velké šance, které ale k vyrovnání nevedly. Opět tak byli velmi blízko srovnání stavu skóre.
     
    17:32
    Volráb chtěl přihrát kotouč rozjetému Navarrovi, ale pouze promáchl. Medvědi se tak do úniku nedostali a svou další akci zakládají znovu.
     
    17:54
    Nahození Petra Račanského z vrcholu kruhů nakonec skončilo na betonech Lukáše Lavingera. Ten poté hned puk rozehrál a do útoku tak míří opět Medvědi.
     
    18:21
    Tomáš Faigl pálil v blízkosti Kuchaře v pádu, ale i tak musel jeho střelu brankář Sokolova likvidovat. I on ale puk rozehrál směrem dopředu a nechal tak hru plynout dále.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Hosté to ještě zkusili před děčínskou brankou, ale obrana Medvědů jim kotouč sebrala a naopak na druhé straně pálil z pravé strany Navarra a lapačka Kuchaře byla opět připravena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Medvědi se už ve třetí minutě ujali vedení zásluhou Radima Vacka, který zužitkoval přihrávku Daniela Volrába. Od té chvíle na ledě byli lepším celkem, hosté ale pomalu začali vystrkovat růžky a i oni se dostali do několika slibných šancí. Ty zatím ale k vyrovnání nevedly. Uvidíme, co nám nabídne druhá perioda, která začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Hosté mají kotouč na svých holích a zakládají tak svou první útočnou akci ve druhé třetině.
     
    20:38
    Jenže po ztrátě puku se do blízkosti Kuchaře dostali domácí a z pravého kruhu vyslal prudkou střelu Oliverius, brankář hostí ovšem efektním semaforem další střelu Medvědů kryje.
     
    21:02
    Jaromír Chmel střílel od modré čáry, Kuchař vytasil znovu svoji lapačku a poté, co mu z ní kotouč vypadl, čelil dvěma dorážkám Děčína. I tuto situaci ale zvládl a tentokráte už hru raději přerušuje.
     
    21:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi vedou o dvě branky. PAVEL ZAJAN se dostal z pravé strany před Kuchaře a nejprve váhal, zda přihraje volnému Haškovi, nakonec zvolil střelu z úhlu a kotouč prostrčil za Kuchařova záda – 2:0. Asistence: Jan Molnár.
     
    21:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Chmel – 2 min., faul loktem).
     
    22:49
    Medvědi byli dlouho pod tlakem ve svém pásmu, nakonec se ale dokázali dostat ke kotouči, který vyhazují až před brankáře Kuchaře.
     
    23:53
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    25:17
    Po dalším zákroku Kuchaře se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    25:48
    Ondřej Kopta si s pukem, který získal od Hříbala sjel až do těsné blízkosti hostující branky, ale jeho následná střela skončila znovu na pozorném Ondřeji Kuchařovi. Znovu tak brankář Sokolova svůj tým podržel.
     
    26:27
    A znovu byl v hlavní roli brankář hostů. Po pravé straně se na něho řítil osamocený Pavel Zajan. Jenže Kuchař si povyjel z branky, tím mu snížil střelecký úhel a nakonec má kotouč ve své moci.
     
    27:08
    I nadále Medvědi útočili a před Kuchařem tak opět bylo velmi rušno. Nakonec ale střela Tomáše Faigla skončila mimo tři tyče, takže brankář Baníku nemusel vůbec zasahovat.
     
    28:18
    Gombár pálil od modré čáry, kotouč se odrazil od zadního mantinelu a dostal se k volnému Račanskému, který ale svou střelu poslal jen do boční sítě domácí svatyně.
     
    29:11
    Tváří v tvář se Martin Trapl ocitl Lukáši Lavingerovi, na kterého poté vystřelil. Domácí brankář ale vytasil další přesný zákrok a stále tak zatím drží své čisté konto. Nutno ale podotknout, že hosté znovu nebyli daleko od kontaktní branky.
     
    29:46
    Po sérii střel na Kuchaře zachytil obránce hostů kotouč a chtěl ho naslepo poslat zadovkou k zadnímu mantinelu. Kotouč ale nakonec mířil na vlastní branku, kde ale celou situaci zachránil kdo jiný než Kuchař.
     
    30:36
    Medvědi dlouho kroužili kolem hostující branky, nakonec se k žádné střele nedostali. Nicméně ale udrželi útočné pásmo, vhazovat se bude po pravici Ondřeje Kuchaře.
     
    30:56
    Radim Vacek se ujal nahozeného puku a před Kuchařem vyslal přízemní střelu. Ta skončila na jeho levém betonu a hosté tak hru otáčejí na opačnou stranu.
     
    31:45
    Roman Navarra chtěl bekhendovou střelou poslat kotouč do poloodkryté hostující branky, ale Kuchař se ve svém brankovišti hodně roztáhl a svým levým betonem kotouč chytá.
     
    32:58
    Radim Řezníček dostal přihrávku do jízdy a z levého kruhu pak vyslal jedovatou střelu na Lukáše Lavingera. Ten kotouč vyrazil do bezpečí a připsal si tak další cenný zákrok.
     
    33:45
    Znovu se Sokolovští dostali do slibné šance a před Lavingerem vyslali dvě střely. Jednu z nich pak zachytila pozorná domácí obrana a poslala ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    34:15
    Po Pfisterově střele zaduněly betony Lukáše Lavingera, který poté následně přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    34:43
    Medvědi přišli o puk v útočném pásmu a toho využili hosté k průniku do útočného pásma. Jejich slibně se rozvíjející akci ale zastavilo postavení mimo hru, která se tak přestěhuje zpět do středního pásma.
     
    35:37
    Kašpar si sjel k Lavingerovi, ale ten včas sklapl betony a neinkasoval. Hned po zisku puku se do samostatné akce dostal Michal Oliverius, ale v nájezdu proti Kuchařovi neobstál.
     
    36:52
    Medvědi zahráli puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje před Lavingera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    37:08
    Na druhé straně zastavil útok domácích další ofsajd a znovu se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    37:49
    Hosté se natlačili před domácí branku, z levé strany pak střílel Filip Hauzr, ale bylo to jen do boční konstrukce domácí branky.
     
    38:43
    Lukáš Zika dostal nabito na levý kruh, jeho pohotová střela pak skončila na lapačce Kuchaře.
     
    38:47
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Michálek – 2 min., hrubost).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:29
    Kaltenböckova střela od modré čáry skončila na Kuchařovi, ten kotouč jen vyrazil před sebe, ale dorážku Romana Navarry už chytil znovu do své lapačky a podržel svůj tým.
     
    39:55
    Ještě střela Petra Račanského, která zamířila na hruď Lukáše Lavingera a vypadá to, že se už nic nestane. Druhá třetina tak spěje ke svému konci.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je za námi. Domácí v ní přidali druhou branku ve dvaadvacáté minutě, když se z úhlu prosadil Pavel Zajan. K vidění bylo spousty šancí na obou stranách, ale skóre se pak už do konce prostřední části neměnilo. Hosté rozhodně své zbraně nesloží a ještě se vynasnaží se zápasem něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 19:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:47
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    40:57
    Adam Rulík střílel od modré čáry, jeho projektil ovšem zamířil pouze do lapačky Lukáše Lavingera. Domácí tak míří opět do útočného pásma.
     
    41:12
    Chmel pálil z levého kruhu a Kuchař efektním semaforem ukrývá kotouč nakonec ve své lapačce. Hra je přerušena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    41:52
    Souboj o kotouč za brankou Děčína vyhráli hosté a už se před Lavingerem usadili. Poté střílel Petr Račanský, jenže Lavinger znovu kotouč za svá záda nepouští.
     
    42:58
    Radim Vacek střílel z ostrého úhlu, přesto mířil na branku hostů. Tam byl ale znovu připraven pozorný Kuchař, jenž opět svůj tým dokázal podržet.
     
    43:46
    Zakázané uvolnění hostů. Hra se stěhuje znovu před brankáře Kuchaře. Za malý okamžik se tak bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    43:52
    Na ledové ploše se s bolestivou grimasou ocitl Jaroslav Hašek a nevypadá to s ním vůbec dobře. Zřejmě obětavě padl do střely hostů a odneslo to levé koleno. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    44:29
    Lavinger musel zasahovat proti jedovce Musila, který pálil z pravého kruhu. Hosté se i nadále drží v děčínském teritoriu a snaží se o kontaktní branku.
     
    45:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ondřej Kopta byl u zrodu celé akce, která vyústila třetí brankou Medvědů. Nejprve obral hosty o kotouč a poté ho poslal TOMÁŠI FAIGLOVI, který tak svou ranou z levého kruhu vymetl v síti hostí všechny pavučiny – 3:0. Asistence: Ondřej Kopta, Radim Vacek.
     
    45:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování se dostali domácí hráči do další velké šance, kterou svým gólem přetavil kapitán Medvědů MICHAL OLIVERIUS a rázem tak domácí vedou už o čtyři góly – 4:0. Asistence: Lukáš Zika, Jan Molnár.
     
    47:06
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína, ale znovu ztratili kotouč. Do úniku se pak dostal Tomáš Faigl, který střílel prakticky ze stejného místa jako při třetím gólu, tentokráte ho ale Kuchař vychytal.
     
    48:06
    Po střele Daniela Volrába zaduněly betony Ondřeje Kuchaře. Před ním mají nyní Medvědi další velký tlak, ale brankář hostů mu odolává.
     
    49:17
    Kopta si sjel mezi kruhy, poté vyslal na Kuchaře další nebezpečnou střelu, kterou znovu hostující brankář chytá.
     
    49:36
    Před Lavingerem se z ničeho nic zjevil Roman Kašpar, ale jeho střela z prostoru mezi kruhy mířila pouze vysoko nad. Do rychlého brejku tak míří hokejisté Děčína.
     
    50:53
    Hosté se znovu ocitli v dobré šanci před domácí brankou, na Lavingera vyslal další střelu Petr Račanský, ale domácí brankář mu ukázal efektní semafor a znovu tak drží své čisté konto.
     
    51:34
    Od modré čáry se napřáhl k mohutné střele Dominik Málek, ale děčínský obr poslal puk pouze do zadního mantinelu. Nicméně domácí jsou stále v pásmu hostů, kde na Kuchaře mířily další střely.
     
    52:54
    Slibně se rozvíjející akci hostů zastavilo postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    53:54
    Na druhé straně si zpoza branky nabruslil Fojt až před Kuchaře, ten jeho střelu chytá.
     
    54:37
    Zajan si klepal o přihrávku před brankou hostů, tu nakonec dostal, ale posléze se ke střele nedostal. Hosté si tak mohli oddechnout od dalšího tlaku domácího celku.
     
    55:13
    Kotouč je v útočném pásmu Děčína a vhazuje se po levé ruce Kuchaře.
     
    55:59
    Oliverius hledal zpětnou přihrávkou Ziku, ale ten na kotouč nedosáhl. Toho využili hosté a už míří na opačnou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se ještě v závěru třetí třetiny dostali před branku hostů, kde letící kotouč sklepl za záda Kuchaře LUKÁŠ ZIKA a Děčínští tak potvrzují své dnešní vítězství – 5:0. Asistence: Michal Oliverius.
     
    59:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté by se už nejraději viděli v kabině. Nyní propadli v obranné činnosti, ke kotouči se dostal RADOMÍR VANĚK a svou střelou znovu překonává Kuchaře, který tak inkasuje už šestý gól – 6:0. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    59:53
    Zápas se už pouze dohrává s pukem na hokejkách domácích hráčů.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi si dnes připisují tři body do tabulky a navíc Lukáš Lavinger udržel čisté konto. Hosté po sympatickém výkonu nezískali ani bod a nepodařilo se jim vsítit ani čestný úspěch.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:21:57)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Vacek (Volráb), 22. Zajan (Molnár), 46. Faigl (Kopta, Vacek), 46. Oliverius (Zika, Molnár), 59. Zika (Oliverius), 60. Vaněk (Kopta)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Málek, Vaněk, Procházka – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Oliverius, Zika – Vacek, Faigl, Kopta – Chovanec, Fojt, Sýkora – Vykouk
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Fečo) – Říha, Rulík, Vodička, Gombár, Beer, Michálek, Váňa – Čejka, Trapl, Račanský – Kašpar, Řezníček, Sus – Hendrych, Hauzr, Binias – Musil, Pfister, Sláma

    Rozhodčí: Místecký – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 324
    bahis siteleri