Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Opava 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kolín – Písek 7:0 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Kobra – Trutnov 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Klášterec nO 3:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 6:0 (kon.) | David Servis – Nymburk 2:10 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 6:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 11.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Neodmanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Fišera – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk přidává pátou branku, necelé čtyři minuty před koncem utkání. Prostoru k manipulaci měli Draci dost a dost, Vymazal lahůdkovou žabičkou nabil na pravý kruh TOMÁŠI DRTILOVI, jehož rána div neprotrhla síť. Velice pohledná branka! Asistence: Michal Vymazal, Tomáš Sedlák.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (M. Haloda – 2 min.).
     
    54:54
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min. + 10 min. osobní trest, napadení). Trest odpyká Hložánek.
     
    53:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Rozklad domácí obrany – asi tak by se dala shrnout čtvrtá hostující branka! Zadáci Drtičů byli zbytečně vysoko v obranném pásmu, čehož využil JAN MATĚJKA. Našel si volný prostor, dostal do něj exkluzivní přihrávku z hole Vymazala a poslal kotouč třicet čísel nad ledem k levé tyči. Asistence: Michal Vymazal.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Hajný.
     
    52:16
    Langr s Hrochem sehráli učebnicově situaci dva na dva, překřížením na středu hřiště zmátli domácí defenzívu, jenže druhý jmenovaný nedokázal umístit přihrávku Langra za brankovou čáru!
     
    46:02
    Kadlec měl na hokejce kontaktní branku, jenže jako by tváří v tvář Kůdelovi znejistěl a poslal puk pouze do hrudi šumperského gólmana!
     
    44:50
    Peš se snažil prosadit od levého mantinelu prudkým pokusem příklepem, Kůdela měl plné ruce práce, aby ránu vytěsnil mimo tři tyče!
     
    43:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští fanoušci se radují, jejich mužstvo proměňuje přesilovou hru v gól! DOMINIK MATULA si výborně nabruslil do prostoru mezi kruhy, kam mu od pravého mantinelu poslal puk žabičkou Peš. Matula nezazmatkoval, podíval se, kde se nachází šumperský brankář, a umístil střelu přesně k tyči. Asistence: Petr Peš, David Polesný.
     
    43:28
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Drtil – 2 min., sekání).
     
    39:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Devět sekund před druhou sirénou se hosté radují z veledůležité třetí branky! Drtil dostal ideálně nabito od Matějky na modré čáře. Do jeho rány z osy hřiště dokázal vložit hůl TOMÁŠ SEDLÁK, který tečoval puk zcela mimo Halodův dosah. Asistence: Tomáš Drtil, Jan Matějka.
     
    38:57
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (M. Haloda – 2 min., podražení).
     
    36:37
    Marek Haloda se objevil v atypické pozici dorážejícího hráče na brankoviště, jenže ani nadvakrát nedokázal procedit kotouč skrz Kůdelovu výzbroj za brankovou čáru! Hostující brankář zatím prožívá velice povedené utkání.
     
    34:38
    Nepřehledná situace před Halodou po buly v šumperském útočném pásmu, Sedláček sahal po druhé vstřelené brance, ale hodonínský gólman dokázal skákavý kotouč na brankovišti přikrýt včas.
     
    26:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Po špatné rozehrávce hostí se vhazovalo před Kůdelou, to ovšem pro Draky nebyla žádná překážka v cestě za druhou vstřelenou brankou. Janota narýsoval perfektní kolmici na hůl RADKA FISCHERA sjíždějícího za hodonínské beky. Šumperský útočník si naznačením střle položil Halodu a pak snadno dopravil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Michael Janota.
     
    22:10
    Marek Haloda vycítil příležitost a sjel si na pravý kruh, kde převzal výborný pas od Kadlece, hostující brankář s obtížemi vyrazil ránu nad břevno!
     
    16:22
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Matějka – 2 min., podražení).
     
    13:35
    S tresty v první dvacetiminutovce se roztrhl pytel, Miklík ale jednoznačně zahrál vysokou holí a jde si odpykat dvouminutový trest.
     
    11:09
    Jurča okamžitě po buly obral Janotu na modré čáře o puk a upaloval s ním na Kůdelu, šumperský brankář se ale dnes asi do růžova, protože jeho brejk krásným zákrokem zneškodnil.
     
    11:00
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Charvát – 2 min., faul kolenem).
     
    08:04
    Přesilovou hru si zkusí po učebnicovém krosčeku Matějky i domácí mužstvo.
     
    07:19
    Sedlák šikovně vložil hůl do střílené přihrávky od modré čáry, Haloda jen s obtížemi vyráží kotouč mimo tři tyče ramenem!
     
    06:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk nepohrdnul obrovskou výhodou dvojité přesilovky a jde do vedení! Po štiplávé ráně z hole Vachutky se na brankovišti dostal ke kotouči PAVEL SEDLÁČEK, který s přehledem uklidil dorážku mezi Halodovy betony. Asistence: Daniel Vachutka, Jan Matějka.
     
    05:37
    Sudí Vrba vylučuje dva hráče v tomtéž čase, šumperští budou mít k dispozici dvouminutovou dvojnásobnou přesilovku!
     
    01:43
    Dva velice zajímavé útočné výpady Novosada, šumperský útočník to nejprve zkoušel bekhendem z otočky zpoza brány, puk se k němu následně odrazil, takže hostující forvard mohl složit reparát u opačné tyče. Jenže i tam dokázal Ondřej Haloda utěsnit vzniklou mezírku betonem.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 44. Matula (Peš, Polesný) – 7. Sedláček (Vachutka, Matějka), 27. Fischer (Janota), 40. Sedlák (Drtil, Matějka), 54. Matějka (Vymazal), 57. Drtil (Vymazal, Sedlák)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Zollpriester) – Kužílek, Weber, Potechin, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Miklík – Charvát, Hložánek, Venclík, Vrána, Černohous, Hajný, Peš (C), Kuba (A), Matula, Kadlec, Jurča
    DRACI PARS ŠUMPERK: Kůdela (Zavadil) – Adam, Sedlák, Řezáč, Fišera, Janota, Drtil, Ďurkáč – Matějka (C), Vymazal, Vachutka, Sedláček, Králík, Novosad, Langr, Hroch, Fischer (A), Ostřanský

    Rozhodčí: Vrba – Linhart, Kleprlík
    thejrc.org