Švýcarsko – Norsko 4:1 (kon.) | Česko – Dánsko 4:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Norsko
Sobota 11.02.2017, 16:00 • Sport- und Kongresszentrum Arosa • Kvalifikace žen na OH
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Norky vsadily na hru bez brankářky, která se jim ale nevyplatila. Definitivní tečku za utkáním udělala gólem do prázdné brány LARA STALDEROVÁ, která tak zkompletovala hattrick. Asistence: Nicole Bullová.
     
    54:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky velmi rychle využívají přesilovou hru a po střele EVELINE RASELLIOVÉ uskakují Norkám do dvoubrankového náskoku. Asistence: Christine Meierová, Alina Mullerová.
     
    33:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky si berou svůj těsný náskok zpět, když se podruhé v utkání trefila LARA STALDEROVÁ. Asistence: Sandra Thalmannová.
     
    06:50
    Norsko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Chvíli po návratu Haugové Hansenové do hry se Norky prosazují s srovnávají s domácími krok zásluhou přesné mušky SILJE HOLOSOVÉ. Asistence: Andrea Dalenová, Line Bialiková.
     
    02:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání, když se za záda norské brankářky trefila LARA STALDEROVÁ. Asistence: Evelina Raselliová.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 3. Stalderová (Raselliová), 34. Stalderová (Thalmannová), 55. Raselliová (Meierová, Mullerová), 60. Stalderová (Bullová) – 7. Holosová (Dalenová, Bialiková)


    Švýcarsko: Schellingová (Brandliová) – Altmannová (C), Bullová, Forsterová, Meierová, Zollingerová, Benzová, Staigerová – Stiefelová, Staenzová, Raselliová – Stalderová, Thalmannová, Mullerová – Waidacherová N., Waidacherová I., Rueggová – Ruediová, Allemannová.
    Norsko: Nystromová (Holterudová Olssonová) – Oisethová, Holosová, Hoenová Olafsenová, Bergesenová, Tendenesová, Morsetová (C), Aakreová – Bialiková, Dalenová, Fischerová – Sirumová, Bisethová Engmannová, Berntsenová – Martinsenová, Haugová Hansenová, Hjelmová – Johansenová, Pedersenová.

    Rozhodčí: Allenová, Nakayamová – Linneková, Pagonová
    bahis siteleri