Norsko – Slovensko OT 2:1 (kon.)
konec
Norsko
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Slovenský olympijský tým
sk Sobota 11.02.2017, 14:30Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Slovenský tréner si vyžiadal oddychový čas. Po ňom sa bude vhadzovať pred nórskou bránkou, kde bude Slovensko v šestici a Nórsko iba vo štvorici.
     
    59:52
    Vylúčenie v tíme Nórsko (Mats Olsen Rosseli – 2 min., podrazenie).
     
    59:02
    Začína sa posledná minúta tejto tretiny a Slovensko to skúsi v šetsici bez brankára Godlu!
     
    58:40
    Nórsky tréner si vyžiadal oddychový čas. Vhadzovať sa však po ňom bude pred Godlom, takže náš gólman musí ostať v bránke.
     
    57:20
    Nórsko sa tešilo z tretieho gólu v Godlovej sieti, ale po dlhej porade rozhodcov napokon vysvitlo, že presný zásah bol dosiahnutý iba vysokou hokejkou!
     
    56:26
    Vylúčenie v tíme Slovenský olympijský tím (Patrik Koch – 2 min., krosček).
     
    53:15
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Je znížené! RADOVAN PULIŠ urobil veľmi dobrú prácu pred bránkou, kde ouk po Bačíkovej delovke nasmeroval za nórskeho gólmana. Asistencie: Patrik Bačík, Peter Hraško.
     
    52:14
    Nórsko dalo gól!
    Nóri využívajú svoju optickú prevahu a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to ANDREAS STENE. Asistencia: Sondre Olden.
     
    33:17
    Vylúčenie v tíme Nórsko (Sondre Olden – 2 min., hákovanie).
     
    31:10
    Nóri mohli opäť skórovať! Priamo v medzikruží sa do puku oprel Heier, ale jeho projektil zastavila konštrukcia bránky za Godlom.
     
    27:48
    Mohli sme prehrávať o dva góly! Z pravej strany priamo spred brankára pálil Erlend Lesund, ale Godla puk vytesnil telom.
     
    26:32
    Nórsko dalo gól!
    Strelecky aktívnejší Nóri sa ujímajú vedenia. Postaral sa o to ERIK SALSTEN, ktorý dostal prihrávku z pravého kruhu a nemohol sa pomýliť. Asistencia: Alexander Bonsaksen.
     
    24:59
    Slovensko sa po veľmi dlhej dobe dostalo pred nórskeho brankára. Natlačil sa tam Matoušek, ktorý sa všemožne snažil vyškriabať puk, ale Soberg mu to nedovolil a hru prerušil.
     
    13:55
    Vylúčenie v tíme Slovenský olympijský tím (Peter Lichanec – 2 min., nedovolené bránenie).
    Branky a nahrávky: 27. Salsten (Bonsaksen), 53. Stene (Olden) – 54. Puliš (Bačík, Hraško)


    Norsko: Soberg (Haugen) -Bonsaksen, Holos, Strom, Johannesen, Lesund, Espeland – Rosseli, Roest, Haga – Roymark, Trettenes, Heier – Olden, Stene, Valkvae – Salsten, K. Forsberg, Kristiansen
    Slovenský olympijský tým: Godla (Baroš) -Rosandič, Dinda, Rais, Bačík, Hraško, Koch, Holenda, Grman – Hlinka, Boltun, Matoušek – Gríger, Krištof, Štrauch – P. Zuzin, Puliš, M. Sukeľ – Lichanec, Šiška, Skalický

    Rozhodčí: Štefik, Nothegger – Štolc, Seewald
    thejrc.org