Finsko – Česko 1:7 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:4 (kon.)
konec
Finsko
1:7 (0:2, 0:2, 1:3)
Česko
Sobota 11.02.2017, 12:00 • Göteborg, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Lukáš RADIL - 1:7
     
    59:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně chytil stoprocentní příležitost Francouz, na druhé straně padla branka. Kovář s LUKÁŠEM RADILEM si v přečíslení vyměnili puk a druhý jmenovaný jej poslal do prázdné branky. Asistence: Jan Kovář.
    57:20 Petr HOLÍK - 1:6
     
    57:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou o pět branek a nutno říct, že zcela zaslouženě! Po krásné přesilovkové souhře obdržel puk po křížné přihrávce PETR HOLÍK, který z první nekompromisně rozvlnil síť! Asistence: Michal Řepík a Michal Birner.
    48:47 Michal ŘEPÍK - 1:5
     
    48:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté využívají přesilovou hru a berou si zpět svoje čtyřbrankové vedení. Holík tvrdě vystřelil na Metsolu, který jen vyrazil puk před sebe. Zmocnil se jej MICHAL ŘEPÍK, který nekompromisně poslal kotouč do sítě. Asistence: Petr Holík, Jan Rutta.
    45:40 Antti ERKINJUNTTI - 1:4
     
    45:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko dlouho přesilovku pět na tři nakonec využívá. ANTTI ERKINJUNTTI si sjel až k levému kruhu a střelou z první prostřelil Francouze, který se nestihl přesunout. Asistence: Veli-Matti Savinainen a Mikko Lehtonen.
    38:11 Lukáš KAŠPAR - 0:4
     
    38:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jsou dnes téměř k nezastavení! Tentokrát skvěle vybojoval v oslabení kotouč Zohorna a našel mezi kruhy LUKÁŠE KAŠPARA, který z otočky vymetl horní část branky. Asistence: Tomáš Zohorna.
    Michal BIRNER - 0:3
     
    21:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou již o tři branky! Holík skvěle načasoval přihrávku na MICHALA BIRNERA, který si sjel až před gólmana Metsolu a rychlou střelou poslal kotouč pod vyrážečkou do sítě. Asistence: Petr Holík.
    14:25 Michal VONDRKA - 0:2
     
    14:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finové faulovali, díky čemuž měli Češi k dispozici výhodu. V ní se dostali k tlaku v útočném pásmu a po krátké kombinaci vystřelil Radil. Před brankou pak stál MICHAL VONDRKA, který nenápadně změnil směr puku. Na to už gólman Metsola neměl šanci zareagovat. Asistence: Lukáš Radil, Adam Polášek.
    Lukáš RADIL - 0:1
     
    12:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Česko jde do vedení po poměrně nenápadné akci. Kämpf vybojoval kotouč a zpoza branky přihrál na volného LUKÁŠE RADILA, který stál nehlídaný v pravém kruhu a střelou z první dokázal poslat puk do branky. Asistence: David Kämpf, Jan Kovář.
    Marken.cz

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 46. Erkinjuntti (Savinainen, Lehtonen) – 13. Radil (Kämpf, Jan Kovář), 15. Vondrka (Radil, Polášek), 22. Birner (P. Holík), 39. Kašpar (T. Zohorna), 49. Řepík (P. Holík, Rutta), 58. P. Holík (Řepík, Birner), 60. Radil (Jan Kovář)


    Finsko: Metsola (Koskinen) – Koivisto, Mikkola, Kousa, Lehtonen, Näkyvä, Melart, Järvinen, Kivistö – Palola, Sallinen, Haapala – Peltola, Manninen, Savinainen – Jo. Nättinen, Suomela, Erkinjuntti – Ojamäki, Hintz, Kärki.
    Česko: Francouz (Jakub Kovář) – R. Šimek, Kundrátek, Tomáš Dvořák, Rutta, Polášek, Vitásek, Klok, J. Kolář – Radil, Jan Kovář, Vondrka – Řepík, P. Holík, Birner – Kašpar, V. Růžička, T. Zohorna – Hyka, P. Jelínek, Kämpf.
    thejrc.org