Finsko – Česko 1:7 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:4 (kon.)
konec
Finsko
1:7 (0:2, 0:2, 1:3)
Česko
Sobota 11.02.2017, 12:00 • Göteborg, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepším hráčem Česka byl vyhlášen Michal Birner, na druhé straně byl odměněn Antti Erkinjuntti.
    59:10 Lukáš RADIL - 1:7
     
    59:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně chytil stoprocentní příležitost Francouz, na druhé straně padla branka. Kovář s LUKÁŠEM RADILEM si v přečíslení vyměnili puk a druhý jmenovaný jej poslal do prázdné branky. Asistence: Jan Kovář.
    59:01 Francouzův výborný zákrok umožnil český brejk.
     
    59:01
    Jeden z Finů se ocitl v stoprocentní šanci, když stál sám před Francouzem, ale gólman Čechů vytáhl neskutečný zákrok betonem a okradl svého protihráče.
    57:20 Petr HOLÍK - 1:6
     
    57:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou o pět branek a nutno říct, že zcela zaslouženě! Po krásné přesilovkové souhře obdržel puk po křížné přihrávce PETR HOLÍK, který z první nekompromisně rozvlnil síť! Asistence: Michal Řepík a Michal Birner.
     
    55:44
    Vyloučení v týmu Finsko (Joonas Järvinen – 2 min., hákování).
     
    52:28
    Roope Hintz měl k dispozici dnes již třetí velkou šanci. Tentokrát stál osamocený před Francouzem, ale o více než metr minul prostor branky.
    48:47 Michal ŘEPÍK - 1:5
     
    48:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté využívají přesilovou hru a berou si zpět svoje čtyřbrankové vedení. Holík tvrdě vystřelil na Metsolu, který jen vyrazil puk před sebe. Zmocnil se jej MICHAL ŘEPÍK, který nekompromisně poslal kotouč do sítě. Asistence: Petr Holík, Jan Rutta.
    47:20 Metsola se štěstím zakročil proti šanci Jana Kováře.
     
    47:20
    Jan Kovář stál před brankou a obdržel střílenou přihrávku přímo na hůl, ale gólman Metsola záměr vystihl a svým betonem byl na svém místě včas.
     
    47:02
    Češi skvěle napadali, díky čemuž si vynutili další soupeřův faul. Za podražení odchází na trestnou lavici na dvě minuty Tommi Kivistö.
    45:40 Antti ERKINJUNTTI - 1:4
     
    45:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko dlouho přesilovku pět na tři nakonec využívá. ANTTI ERKINJUNTTI si sjel až k levému kruhu a střelou z první prostřelil Francouze, který se nestihl přesunout. Asistence: Veli-Matti Savinainen a Mikko Lehtonen.
     
    44:38
    Francouz vyhodil puk mimo hřiště a dostává dvě minuty. Finové tak mají k dispozici dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    43:51
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Polášek – 2 min., sekání).
    39:46 Kärki ani tentokrát neuspěl, Francouze zachránila branková konstrukce.
     
    39:46
    Kärki střílel z vrcholu pravého kruhu a trefil vzdálenější tyč Francouzovy branky.
     
    39:18
    Hintz dnes spálil už druhou velkou šanci. Po pravé straně se natlačil před obránce a bekhendem střílel, ale nepřekonal Francouze.
    38:11 Lukáš KAŠPAR - 0:4
     
    38:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jsou dnes téměř k nezastavení! Tentokrát skvěle vybojoval v oslabení kotouč Zohorna a našel mezi kruhy LUKÁŠE KAŠPARA, který z otočky vymetl horní část branky. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    37:49
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Kovář – 2 min., hákování).
    35:05 Polášek ledabylou rozehrávkou nabídl velkou šanci Järvinenovi.
     
    35:05
    Polášek namazal Järvinenovi, který bez váhání vystřelil zápěstím, ale těsně minul levou tyč!
     
    32:40
    Hyka v oslabení přihrál od mantinelu na Jelínka, který si sjel až před branku. Druhý jmenovaný však nedokázal propasírovat kotouč do prázdné branky. Obrovská šance!
    32:01 Francouz se proti Kärkimu vytáhl skvělým přesunem.
     
    32:01
    Po střele od modré čáry se puk odrazil před Francouze, kde stál osamocený Kärki, ale bekhendem nedokázal překonat gólmana Česka, který předvedl famózní zákrok.
     
    31:26
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Polášek – 2 min., podražení).
    31:26 Poláškův faul a závar před českou brankou.
     
    31:26
    Antti Erkinjuntti si vybruslil až před Franouze a silově se natlačil do šance, ale Francouz udržel své betony na ledě! Fin byl navíc faulován.
     
    29:29
    Kolář vystihl přihrávku soupeře a měl k dispozici velkou příležitost. Hezky si obmotal gólmana a udělal mu kličku, ale nedokázal už dopravit kotouč do sítě. Nahodil jej alespoň do brankoviště, díky čemuž vznikl před Metsolou závar. Obrovská škoda, Češi mohli vést už o čtyři branky.
     
    27:01
    Řepík nebezpečně pálil na gólmana, který musel vyrážet svým betonem. K puku se dostal ještě Šimek, který si sjel až k brankovišti, ale minul odkrytou branku.
    25:10 Zmatky v české defenzivě.
     
    25:10
    Francouz špatně rozehrál za vlastní brankou, když přihrál na hůl Suomely. Ten se okamžitě snažil dostat kotouč před branku a bekhendem dorážet do prázdné branky, ale Francouz vložil do pokusu svoji hůl, díky čemuž Fin minul síť!
     
    24:30
    Vyloučení v týmu Česko (Michal Vondrka – 2 min., hákování).
    Michal BIRNER - 0:3
     
    21:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou již o tři branky! Holík skvěle načasoval přihrávku na MICHALA BIRNERA, který si sjel až před gólmana Metsolu a rychlou střelou poslal kotouč pod vyrážečkou do sítě. Asistence: Petr Holík.
    14:25 Michal VONDRKA - 0:2
     
    14:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finové faulovali, díky čemuž měli Češi k dispozici výhodu. V ní se dostali k tlaku v útočném pásmu a po krátké kombinaci vystřelil Radil. Před brankou pak stál MICHAL VONDRKA, který nenápadně změnil směr puku. Na to už gólman Metsola neměl šanci zareagovat. Asistence: Lukáš Radil, Adam Polášek.
    Lukáš RADIL - 0:1
     
    12:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Česko jde do vedení po poměrně nenápadné akci. Kämpf vybojoval kotouč a zpoza branky přihrál na volného LUKÁŠE RADILA, který stál nehlídaný v pravém kruhu a střelou z první dokázal poslat puk do branky. Asistence: David Kämpf, Jan Kovář.
     
    09:45
    Radil našel pěknou přihrávkou Kováře, který tak jel sám na Metsolu, ovšem jeho střela švihem skončila pouze na vyrážečce gólmana. Velká šance.
     
    09:25
    Haapala nebezpečně tečoval puk před Francouzem, avšak jen těsně minul branku!
    05:35 Hintzův poměrně zdařilý průnik.
     
    05:35
    Hintz se skvěle silově natlačil před bránícího hráče a jel sám na Francouze, ale nedokázal prostrčit kotouč mezi betony. To byla obrovská šance na otevření skóre dnešního utkání.
    Marken.cz

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 46. Erkinjuntti (Savinainen, Lehtonen) – 13. Radil (Kämpf, Jan Kovář), 15. Vondrka (Radil, Polášek), 22. Birner (P. Holík), 39. Kašpar (T. Zohorna), 49. Řepík (P. Holík, Rutta), 58. P. Holík (Řepík, Birner), 60. Radil (Jan Kovář)


    Finsko: Metsola (Koskinen) – Koivisto, Mikkola, Kousa, Lehtonen, Näkyvä, Melart, Järvinen, Kivistö – Palola, Sallinen, Haapala – Peltola, Manninen, Savinainen – Jo. Nättinen, Suomela, Erkinjuntti – Ojamäki, Hintz, Kärki.
    Česko: Francouz (Jakub Kovář) – R. Šimek, Kundrátek, Tomáš Dvořák, Rutta, Polášek, Vitásek, Klok, J. Kolář – Radil, Jan Kovář, Vondrka – Řepík, P. Holík, Birner – Kašpar, V. Růžička, T. Zohorna – Hyka, P. Jelínek, Kämpf.
    bahis siteleri