Slovensko – Švýcarsko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Švýcarsko
sk Sobota 11.02.2017, 18:00 • Nitra Aréna • Slovakia Cup 2016 • Finále
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný hokejový večer a vítam vás pri sledovaní finálového stretnutia Slovakia Cupu v Nitre. Slovenskej reprezentácii sa podarilo postúpiť do finále a o 18:00 si teda zahrá s výberom Švajčiarska.

    Slovenskí hokejisti sa včera predstavili proti Olympijskému výberu Ruska, čiže výberu hráčov do 23 rokov. Vykonali dokonalý reparát po prehre v Nových Zámkoch. Tentokrát zdolali súpera 6:2. Za náš tím sa presadili postupne Hudáček, Gernát, Švarný, Macík, Hudáček a Hrnka.

    Zdeno Cíger pochválil svojich zverencov týmito slovami: "Chalani hrali úplne inak ako deň predtým v Nových Zámkoch. Bolo dôležité, že sme mali od začiatku výbornú disciplínu a boli sme aj efektívni v streľbe. Súper nás neskôr trochu pritlačil, ale je dobré, že sme to ustáli. Dokázali sme meniť rytmus hry, čo je tiež pozitívne. Chalani si to užili a tento zápas vyhrali ako jeden kolektív."

    Našu reprezentáciu dnes čaká Švajčiarsko, ktoré včera zdolali Bielorusku pomerom 4:2. So Švajčiarskom sme sa naposledy stretli 6. novembra 2016 na Nemeckom pohári a súpera sme zdolali bez problémov 1:4.

    Nominácia SR na Slovakia Cup v Nitre:

    Brankári: Július Hudáček (Örebrö HK, Švéd., 29 zápasov/0 gólov), Jaroslav Janus (HC Verva Litvínov, ČR, 15/0), Branislav Konrád (HC Olomouc, ČR, 15/0)

    Obrancovia: Michal Čajkovský (Avtomobilist Jekaterinburg, Rus./KHL, 7/2), Peter Čerešňák (HC Plzeň, ČR, 39/2), Martin Gernát (HC Sparta Praha, ČR, 6/1), Dominik Graňák (Rögle BK, Švéd., 166/10), Adam Jánošík (HC Bílí Tygři Liberec, ČR, 32/2), Eduard Šedivý (HC Košice, 12/1), Juraj Valach (Piráti Chomutov, ČR, 21/0), Ivan Švarný (HC Slovan Bratislava, 106/3)

    Útočníci: Martin Bakoš (Červená hviezda Kchun-lun, Čína/KHL, 31/5), Dávid Buc (HC '05 iClinic Banská Bystrica, 5/0), Lukáš Cingel (HC Sparta Praha, ČR, 11/2), Marcel Haščák (HC Kometa Brno, ČR, 63/7), Tomáš Hrnka (HC Plzeň, ČR, 20/3),  Andrej Kudrna (HC Sparta Praha, ČR, 14/6), Patrik Lušňák (HC Slovan Bratislava, SR/KHL, 58/10), Radoslav Macík (HK Nitra, 9/1), Tomáš Marcinko (Červená hviezda Kchun-lun, Čína/KHL, 51/4), Dávid Skokan (Piráti Chomutov, ČR, 23/2), Marek Slovák (HK Nitra, 0/0), Andrej Šťastný (HC Slovan Bratislava, 45/2), Jakub Suja (HC Košice, 5/0), Libor Hudáček (Örebrö HK, Švéd., 69/13)

     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Janus (Konrád) – Jánošík, Čerešňák, Gernát, Čajkovský, Švarný, Šedivý, Valach – Hrnka, Slovák, Macík – L. Hudáček, Cingel, Kudrna – Bakoš, Suja, Skokan – Šťastný, Lušňák, Buc

    Švajčiarsko: Boltshauser (Senn) – Marti, Fora, Paschoud, Heldner, Guerra, Sutter, P. Baltisberger – Jörg, Walser, Schmutz – Zangger, Albrecht, Riat – Fazzini, Hofmann, Ch. Baltisberger – Herren, Senteler, Leone.
     
    Oba tímy už nastupujú na ľad. Švajčiari budú dnešné finále hrať v červených dresoch, slovenskí reprezentanti v bielych. Máme pred sebou štátne hymny oboch krajín.
     
    Symbolické úvodné buly na nitrianskom štadióne vhodil olympijský víťaz z Ria, chodec Matej Tóth.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:14
    Hneď úvodu boli naši aktívni. Macík sa dostal do kombinácie so Slovákom. Macíkova strela spomedzi kruhov skončila v Boltshauserovej lapačke.
     
    00:40
    Janus sa musel mať na pozore po tečovanej strele z hokejky Baltisbergera spoza ľavého kruhu. Fazzinimu sa však dorážať veľmi nepodarilo.
     
    00:57
    Kudrna vydoloval puk v priestoroch pri mantineli a prihrával Cingelovi, ktorý si šikovne nakorčuľoval pred bránku. Poriadne vystreliť sa mu však nepodarilo.
     
    01:27
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari otvárajú skóre stretnutia! Puk sa po Heldnerovej strele odrazil od Janusových betónov k Daveovi Sutterovi, ktorý vypálil spoza ľavého kruhu. Gól je však pripísaný DAMIENOVI RIATOVI, ktorý v čase strely stál pred bránkou.
    Asistencie: Dave Sutter, Sandro Zangger.
    01:27 SUTTER - 0:1
     
    02:12
    Jörg nepresne prihrával Schmutzovi po ľavom krídle a táto nepodarená prihrávka znamená icing.
     
    02:37
    Bránku šikovne obkorčuľoval Luca Fazzini a z ľavého kruhu vyslal šikovnú strelu. Janus počas svojho pohybu mierne nadvihol bránku a hra bola prerušená.
     
    03:06
    Gernát posunul Cingelovi na ľavé krídlo, ktorý mal dostatok priestoru na rozohrávku, no nepodarilo sa mu to. Následne sa oba kádre rozhodli prestriedať.
     
    03:52
    Čerešňák bol v súboji s Herrenom, ktorého aj zložil na zem. Našťastie sa však vyhol nedovolenému zákroku.
     
    04:42
    Slovensko si zahrá presilovú hru. Phil Baltisberger dostáva dve minúty za sekanie.
     
    05:09
    Adam Jánošík vypálil z prvej od modrej čiary. Zdalo sa, že Macík tečoval túto strelu. Puk sa následne podarilo súperovi vyhodiť cez celé klzisko.
     
    06:06
    Cingelova prihrávka popri mantineli neprešla na Hudáčka a Švajčiarom sa opäť podarilo bezpečne vyhodiť puk.
     
    06:31
    Ďalší trest pre švajčiarskeho hokejistu. Claude Paschoud dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    06:47
    Bakoš to dobre myslel krížnou prihrávkou z ľavého kruhu smerom pred bránku na Skokana. Skokanovi sa však nepodarilo puk zachytiť. Ostávame v pásme.
     
    07:22
    Bakoš prihrávkou na modrú našiel Švarného, ktorý vypálil z prvej. Jeho delovku bezpečne do lapačky skryl Luca Boltshauser.
     
    08:06
    K dispozícii už máme len niečo cez 20 sekúnd presilovej hry. Zatiaľ sa nášmu tímu veľmi nedarí usadiť sa. Švajčiari skvelo bránia modrú čiaru a narúšajú naše pokusy o prechod.
     
    08:49
    Švajčiarsko dalo gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie dosť nečakane! Senteler vybojoval puk v rohu klziska a našiel na pravom kruhu úplne voľného DAVEA SUTTERA, ktorý šikovnou strelou švihom prekonal Janusa po druhýkrát!
    Asistencie: Sven Senteler, Robin Leone.
    08:49 SUTTER - 0:2
     
    09:42
    Kudrnovi sa podarilo pred modrou čiarou zachytiť zle vyhodený puk Švajčiarov. Nahodil na bránku, no Boltshauser zachytil a aj ihneď rozohral.
     
    10:30
    Čerešňák si síce spracoval puk na modrej čiare a potom chcel presúvať puk na Švarného, no to bola ťažká prihrávka a už sme sa nakoniec dostali aj von z útočného pásma.
     
    11:16
    Čajkovský bol ľahko zbavený puku Heldnerom v strednom pásme. Následne Švajčiari vyhodili puk a skôr čakajú na naše pohyby.
     
    11:56
    Janus nemohol rozohrať, pretože Senteler zachytil puk v strednom pásme a nahodil ho. Potom zároveň aj korčuľoval za ním a donútil nášho brankára prikryť.
     
    12:51
    Suja sa snažil ešte prihrávať, no z ľavého kruhu už mohol aj strieľať. Ukazoval sa mu Skokan medzi kruhmi, ktorému chcel aj prihrávať, no nepodarilo sa mu to.
     
    13:35
    Švajčiari získali puk v našom obrannom pásme. Okamžite, keď ho získal Fazzini na ľavom kruhu, ho aj poslal bez váhania na bránu a Janus musel vyrážať.
     
    14:47
    Slovenským hokejistom nevyšla rozohrávka. Odpískaný bol icing, ale pokračovať sa bude až po reklamnej prestávke.
     
    15:08
    Hrnka sa ukazoval Macíkovi pred bránkoviskom. Prihrávka žiaľ nebola presná. Puku sa však naši hokejisti zmocnili opäť.
     
    15:22
    Budeme sa brániť vo štvorici. Radoslav Macík odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
     
    15:27
    Herren po vhadzovaní okamžite preveril Janusa. Delovka z prvej od modrej čiary smerovala priamo do stredu brány, a tak s ňou slovenský gólman nejaké extra veľké problémy.
     
    16:22
    Šedivý šikovne spolupracoval so Sujom a podarilo sa im vybojovať puk pri mantineli a následne aj vyhodiť.
     
    17:08
    Slovák napadol švajčiarsku rozohrávku a podarilo sa mu nazbierať niekoľko cenných sekúnd. Presilovka hostí sa už pomaličky chýli ku koncu.
     
    17:43
    Hudáček riskantne kľučkoval v obrannom pásme a puk zachytil medzi kruhmi Gregory Hofmann. Jeho následná strela našťastie letela vedľa.
     
    18:34
    Slovenským hokejistom sa síce podarilo vojsť do pásma, ale iba za cenu postavenia mimo hry. Veľmi ťažko naši prechádzajú cez útočnú modrú čiaru.
     
    18:58
    Martin Bakoš sa na modrej čiare oprel do boku a tvrdo vypálil. Strela letela vedľa a následne sme videli icing hostí.
     
    19:22
    Čerešňák nahadzoval puk od modrej čiary. Boltshauser zasahoval úplne sebavedomo a s istotou.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvú tretinu zvládli oveľa lepšie Švajčiari. Po zásahoch Riata a Suttera vedú 0:2. Aj ich hra je naozaj prepracovaná a naši hokejisti majú problém dostať sa do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:18
    Janus musel vyťahovať prvý zákrok proti strele z hokejky Juliana Schmutza. Jeho zakončenie švihom z pravého kruhu však letelo tesne vedľa.
     
    20:56
    Hrnka chcel priamo na pravé krídlo vysunúť Macíka, no toho si bezpečne postrážil obranca Fora, ktorý zastavil nášho útočníka pri mantineli.
     
    22:22
    Guerra nahodil puk do útočného pásma, no puk následne za bránkou zachytil iba Janus a rozohral na hokejky našich hráčov.
     
    22:57
    Slovákom sa podarilo dostať do pásma. Bakoš na ľavom kruhu asi až pridlho vymýšľal a následná prihrávka nenašla nikoho.
     
    23:52
    Lušňák krásnou prihrávkou našiel Dávida Buca, ktorý mohol smerovať aj sám na bránku. Bol však faulovaný Samuelom Guerrom, ktorý dostáva dve minúty za držanie.
     
    24:27
    Slovák našiel prihrávkou pred bránku úplne voľného Hrnku, ktorý bol otočený chrbtom k bráne a skúšal to bekhendom. Boltshauser zakročil úspešne!
     
    24:53
    Následná Čajkovského strela od modrej neskončila až na brankárovi súpera. Helvétom sa podarilo zachytiť puk a aj vyhodiť.
     
    25:28
    Po Čerešňákovej strele sa puk odrazil a z ľavého kruhu ešte pálil aj Libor Hudáček, no poloodkrytú bránu netrafil.
     
    26:08
    Hudáček vystrelil z pravého kruhu. Boltshauser vyrazil puk iba pred seba, kde bol Gernát, no doraziť úspešne cez ležiaceho Boltshausera sa mu nepodarilo.
     
    26:46
    Naša rozohrávka bola chybná a vystihol ju Gregory Hofmann na modrej čiare. Puk však prenikol tesne za modrú čiaru a znamenalo to teda ofsajd. Inak by sa už Hofmann rútil sám na bránku.
     
    27:37
    Lušňák krížnou prihrávkou cez stredné pásmo hľadal Macíka, ktorý však svoj pohyb nenačasoval veľmi správne a puk iba prenikol na švajčiarske hokejky.
     
    28:04
    Švajčiarsko dalo gól!
    Po nečakanej akcii nečakaný gól. Prehrávame už 0:3. Herren vypálil z pravého kruhu. Puk smeroval na zadný mantinel a odtiaľ sa odrazil pred bránku. Tu sa najlepšie zorientoval ROBIN LEONE a dorážkou prekonal Janusa!
    Bez asistencie.
    28:04 LEONE - 0:3
     
    28:52
    Jánošík posunul medzi kruhy Martinovi Bakošovi, ktorý švihom vystrelil. Strela bola zblokovaná. Puk sa odrazil na modrú, odkiaľ pálil aj Čerešňák, no Švajčiari opäť skvelo zablokovali.
     
    29:23
    Bakoš s Jánošíkom sa tlačili dopredu po pravom krídle. Ľahko nahodený puk bezpečne zastavil Boltshauser svojou lapačkou.
     
    30:27
    Ivan Švarný sa postavil k puku na modrej a tvrdo vypálil. Strela konečne prešla až ku Boltshauserovi, ktorý musel okamžite vyťahovať svoj betón.
     
    31:21
    Brankár Jaroslav Janus si musel dať pozor na takú malú domov od Švarného. Akosi to náš brankár zvládol a bezpečne prikryl puk.
     
    32:17
    Naši sa opäť museli mať na pozore. Paschoud nepríjemne prihrával pred bránu, kde mal Riata. Švajčiari chvíľu zvierali našich, no tým sa akosi podarilo oslobodiť sa.
     
    32:42
    Mali sme teraz veľké šťastie. Chris Baltisberger sa zabudol v útočnom pásme, medzitým si však už nakorčuľoval dopredu Hofmann a mal pred sebou úplne otvorený priestor. Mohol by ísť do samostatného zakončenia, no bol odpískaný ofsajd.
     
    33:37
    Otvárala sa možnosť pre Jakuba Suju, ktorý si pripravil puk medzi kruhmi a švihom strieľal. Boltshauser musel vyťahovať svoj betón.
     
    34:11
    Švarný výborne zastavil prihrávku súpera ešte v jeho obrannom pásme. Mal tam na pravom kruhu aj Skokana, no rozhodol sa zakončiť sám. Boltshauser použil svoj betón.
     
    35:02
    Po Čerešňákovej strele od modrej nastal pred Boltshauserovou bránkou zmätok. Macík s Hrnkom sa pokúšali na viackrát dorážať, no Švajčiari sa opäť ubránili.
     
    35:32
    Libor Hudáček sa dostal k strele z pravej strany, no až príliš dlho napriahoval a váhal. Mieril vedľa, ale puk získal.
     
    35:50
    Slovensko dalo gól!
    Cígerovcom sa konečne podarilo streliť prvý gól! Veľmi dobrú prácu odviedol Cingel, ktorý vykorčuľoval až za pravý kruh a na opačnej strane našiel voľného MARTINA GERNÁTA, ktorý šikovnou strelou prestrelil Boltshausera!
    Asistencia: Lukáš Cingel.
    35:50 GERNÁT - 1:3
     
    36:56
    Slovensko dalo gól!
    Prehrávame už iba o jeden gól! To je skvelý impulz pre naše mužstvo. Švajčiari úplne zle rozohrali. Puk zachytil Šedivý a posunul ho pred bránku MARTINOVI BAKOŠOVI, ktorý tam bol len sám a s istotou dopravil puk cez Boltshausera!
    Asistencia: Eduard Šedivý.
    36:56 BAKOŠ - 2:3
     
    36:56
    Tréner Švajčiarska Patrik Fischer si vzal oddychový čas.
     
    37:31
    Ožili naši hráči, ožila nitrianska hala zaplnená do posledného miesta. Bolo by dobré, ak by sa našim hokejistom ešte do konca tejto tretiny podarilo vyrovnať. Práve sa vhadzuje pred Boltshauserom.
     
    38:02
    Švajčiarom sa podarilo dostať puk do stredného pásma a oba tímy vystriedali.
     
    38:29
    Lukáš Cingel to skúsil jednoduchou strelou z ľavého kruhu, ktorá skončila v lapačke brankára Boltshausera.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3 505 divákov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V 29. minúte na 0:3 zvýšil Leone a už to s naším tímom vyzeralo zle-nedobre. Gernátovi sa však podarilo v 36. minúte znížiť a hneď o minútu na to strelil gól aj Bakoš. Naši sa dostali späť do zápasu a v tretej tretine sa pokúsia vyrovnať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:27
    Čerešňák nahodil puk do útočného pásma. Macíkovi sa ho podarilo zachytiť a následne aj vystrelil z ľavého kruhu. Puk skončil na Rotshauserovi.
     
    40:57
    Obojstranné vylúčenie. Čajkovský a Schmutz dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    41:34
    Kudrna sa snažil natlačiť popri zadnom mantineli. Následne aj vystrelil z otočky z ľavého kruhu, no Boltshauser puk úspešne vyrazil.
     
    42:21
    Naši si museli dať trochu pozor na Herrena, ktorý sa približoval k bráne. Jeho spoluhráči však odišli vystriedať, a tak nemal komu prihrať.
     
    43:31
    Čajkovský šikovne zachytil rozohrávku súpera. Následne sa pokúsil vystreliť spomedzi kruhov, ale mieril vedľa.
     
    44:12
    Kudrna s Cingelom by mohli ísť sami na Boltshausera, no v poslednej chvíli ich zastavila hokejka obrancu Švajčiarska.
     
    44:38
    Valach pohotovo švihom vystrelil z ľavého kruhu. Brankár Boltshauer túto nie nebezpečnú strelu bezpečne zachytil.
     
    45:40
    Čerešňák mierne zaváhal v rohu klziska, kde aj spadol. Puk sa následne potom dostal k Janusovi, ktorý musel okamžite reagovať.
     
    46:23
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari strieľajú štvrtý gól! Kudrna dával zlú zadovku pred modrou čiarou. Puk zachytil Hofmann, ktorý šiel sám na Janusa, ktorého si položil, no náš brankár skvelo vytiahol betón. Na následnú dorážku od LUCU FAZZINIHO však už nesiahol!
    Asistencia: Gregory Hofmann.
     
    47:26
    Suja vnikol do pásma, no mierne s tým váhal. Nakoniec bol prvý v tretine Skokan a skončilo sa to postavením mimo hry.
     
    47:50
    Jörg zachytil puk na ľavom kruhu a snažil sa okamžite strieľať opäť po našej nepresnej rozohrávke. Tentokrát však netrafil bránu.
     
    48:54
    Švarného delovka skončila na Boltshauserových betónoch, ktorý síce strelu dobre ani nevidel, ale pre istotu šiel na kolená.
     
    49:31
    Švarný pálil opäť. Jeho tvrdý projektil od modrej čiary skončil na Boltshauserovi. Našim sa následne podarilo zachytiť puk a aj pokračovať v akcii.
     
    50:32
    Čerešňák rozohrával nepresne na Suju, a tak sa musí náš tím vrátiť po puk za Jaroslava Janusa.
     
    51:40
    Z ľavého kruhu sa podarilo vystreliť Andrejovi Šťastnému. Jeho strela príklepom však končí iba v pripravenej Boltshauserovej lapačke.
     
    52:15
    Slovák získal rýchlosť v strednom pásme a podarilo sa mu vniknúť do útočnej tretiny. Švajčiari sa však ihneď rozostavili a získali puk na svoje hokejky.
     
    53:14
    Hudáček prihrávkou našiel Michala Čajkovského, ktorý vypálil tvrdo z prvej. Strela preletela popri Boltshauserovej žrdi.
     
    53:53
    Opäť sme rozohrali nepresne. Šedivý tentokrát poslal puk iba na hokejku Zanggera. Ten však bol našťastie v strednom pásme a nie blízko brány.
     
    54:55
    Nahodenie Čerešňáka v tejto chvíli znamená ofsajd. Na našich hráčoch už cítiť istú nervozitu, ktorá určite nie je dobrá. Vidíme veľa prerušení, ktoré hráčov zbytočne dostávajú z tempa.
     
    55:08
    Slovensko dalo gól!
    Zaujímavý gól nášho tímu! Záver ešte bude dramatický. Šťastnému sa podarilo vybojovať puk pri mantineli. Od modrej len tak prakticky jemne nahodil na bránku PETER ČEREŠŇÁK a Boltshauser ostal prekvapený, ako mu strela prenikla!
    Asistencie: Andrej Šťastný, Patrik Lušňák.
    55:08 ČEREŠŇÁK - 3:4
     
    56:22
    Valach pálil tvrdo od modrej. Jeho príklep bol zblokovaný. Naši ostávajú v pásme.
     
    57:20
    Sutter šiel nazbierať do útočného pásma nejaké cenné sekundy. Čerešňák napokon získal puk a pokúsi sa o rozohrávku.
     
    57:57
    Lušňákov švih z pravého kruhu zamieril na Boltshauserov betón. Puk vyšiel von z útočného pásma. Musíme rozohrať.
     
    58:43
    Gernát sa snažil o hybridný icing. Súperil so Sutterom. Rozhodcovia sa napokon rozhodli odpískať, i keď to bolo trochu sporné.
     
    58:43
    Oddychový čas pre Zdena Cígera a jeho zverencov!
     
    59:01
    Slovák bol v problémoch v strednom pásme. Švajčiari následne spáchali icing a ponúkli nám výhodu útočného pásma. Janus už zároveň medzitým odišiel z brány!
     
    59:12
    Po buly vybojovali puk Švajčiari a opäť ho poslali von cez celé klzisko.
     
    59:22
    Podarilo sa nám vyhrať buly, no následná strela Hudáčka nebola účinná. Je tu ďalší icing Švajčiarov.
     
    59:33
    Vyhrali sme buly, Cingel získal puk.
     
    59:46
    Švajčiari vyhodili puk.
     
    59:58
    Švajčiari v našom pásme, no gól už z toho nebude.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej tretine sme videli po jednom góle na oboch stranách. Záver zápasu lepšie zvládli hokejisti Švajčiarska, ktorí napokon zvíťazili nad naším výberom 3:4 a stávajú sa víťazmi Slovakia Cupu 2017.
    Naše mužstvo končí na druhom mieste.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:25:10)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 36. Gernát (Cingel), 37. Bakoš (Šedivý), 56. Čerešňák (Šťastný, Lušňák) – 2. Riat (Sutter, Zangger), 9. Sutter (Senteler, Leone), 29. Leone, 47. Fazzini (Hofmann)


    Slovensko: Janus (Konrád) – Jánošík, Čerešňák, Gernát, Čajkovský, Švarný, Šedivý, Valach – Hrnka, Slovák, Macík – L. Hudáček, Cingel, Kudrna – Bakoš, Suja, Skokan – Šťastný, Lušňák, Buc
    Švýcarsko: Boltshauser (Senn) – Marti, Fora, Paschoud, Heldner, Guerra, Sutter, P. Baltisberger – Jörg, Walser, Schmutz – Zangger, Albrecht, Riat – Fazzini, Hofmann, Ch. Baltisberger – Herren, Senteler, Leone

    Rozhodčí: D. Konc, Baluška – Výleta, Tvrdoň

    Diváci: 3 505
    thejrc.org