Columbus – Detroit 2:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:3 (kon.) | Montreal – St. Louis 2:4 (kon.)
NY Rangers – Colorado 4:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Anaheim 6:4 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | New Jersey – San Jose 1:4 (kon.)
Minnesota – Detroit 6:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:4 (3:0, 1:2, 2:2)
Anaheim Ducks
Neděle 12.02.2017, 01:30 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Marcus JOHANSSON - 6:4
     
    59:47
    Washington právě vstřelil branku!
    je definitivně rozhodnuto! Kotouč se od mantinelu dostal Nicklasu Bäckströmovi, jenž jej posunul na MARCUSE JOHANSSONA. Ten už neměl problém dopravit černou gumu do opuštěné branky. Asistence: Nicklas Bäckström.
     
    58:46
    Neskutečný tlak Kačerů brankou nekončí! První střelu v brankovišti vyrazil Braden Holtby. Puk putoval mezi kruhy, odkud odkrytou branku minul Ryan Getzlaf.
     
    58:06
    Domácí celek vyhazuje na zakázané uvolnění a Anaheim už nemá nač čekat. John Gibson opouští branku a pouští do hry šestého bruslaře.
    57:21 Zachary SANFORD - 5:4
     
    57:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak jsem to asi zakřikl a dost možná se prodloužení ani nedočkáme. Brett Connolly zasekl hru a zvedl hlavu. V pravém kruhu pro vhazování viděl osamoceného ZACHARYHO SANFORDA. Jeho pokus zápěstím neudržel John Gibson a puk se doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Brett Connolly a Matt Niskanen.
     
    51:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Cam Fowler zvedl hlavu za vlastní brankou a viděl rozjetého RYANA GETZLAFA. Zkušený útočník naznačil střelu, ale následně udělal kličku do forhendu. Braden Holtby se snažil celou situaci ustát, ale pokus nezachytil. Asistence: Cam Fowler a Kevin Bieksa.
     
    50:43
    Jakob Silfverberg bojoval o mantinelu o kotouč, o který přišel. Hra se přesunula před druhou z branek, kde si kotouč rukavicí stáhl Tom Wilson. Ovšem k němu přispěchal soupeř a nenechal ho zakončit do odkryté branky.
    49:38 Ryan KESLER - 4:3
     
    49:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přeci jen nás čeká ještě zajímavá zápletka! RYAN KESLER obral o kotouč Dmitrije Orlova. Puk se dostal ke Cama Fowlerovi, jenž viděl dobře svého spoluhráče mezi kruhy. RYAN KESLER střelou zápěstím nedal domácímu brankáři nejmenší šanci. Asistence: Cam Fowler.
     
    47:52
    Před branku, kterou hájí Braden Holtby se nacpal Andrew Cogliano. Jeho pokus z hranice brankoviště dokázal domácí brankář vytěsnit.
     
    44:12
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Kesler – 2 min., hrubost).
     
    44:12
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Justin Williams – 2 min., nedovolené bránění).
    37:36 Hampus LINDHOLM - 4:2
     
    37:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ztráta Kačerů je opět jen dvoubranková! Ryan Getzlaf přihrál zpoza branky do mezikruží, kde se nadvakrát prosadil HAMPUS LINDHOLM. Jeho druhý pokus zamířil přesně pod horní tyč domácí svatyně. Asistence: Ryan Getzlaf a Jakob Silfverberg.
    32:18 Daniel WINNIK - 4:1
     
    32:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals dávají branku i při vlastním oslabení. Obrovskou rychlost nabral ve středním pásmu DANIEL WINNIK, jenž si to namířil přesně mezi obránce. Domácí útočník se dostal až k zakončení, které mířilo přesně nad lapačku Johna Gibsona. Bez asistence.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Matt Niskanen – 2 min., hrubost).
    27:16 Jakob SILFVERBERG - 3:1
     
    27:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ve druhé dvacetiminutovce se hostujícímu celku podařilo alespoň snížit. Střelou od pravého mantinelu se prezentoval JAKOB SILFVERBERG, jehož pokus překvapil Bradena Holtbyho. Asistence: Andrew Cogliano a Ryan Getzlaf.
     
    21:52
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Kesler – 2 min., hrubost).
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Cam Fowler – 2 min., sekání).
    17:48 Tom WILSON - 3:0
     
    17:48
    Washington právě vstřelil branku!
    A ještě jedna branka domácího celku v první periodě. Daniel Winnik se dostal zpoza branky až před ní. Místo střely zvolil přihrávku na TOMA WILSONA, jehož pokus letěl do odkryté branky. Asistence: Daniel Winnik a Jay Beagle.
    14:35 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:0
     
    14:35
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BÄCKSTRÖM se za brankou dostal k opuštěnému puku a přihrál před branku, kde stál Alexandr Ovečkin. Jeho zakončení brankář vyrazil a švédský útočník neměl problém trefit odkrytou část branky. Asistence: Alexandr Ovečkin a T. J. Oshie.
    06:45 T. J. Oshie - 1:0
     
    06:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu úvodní branka zápasu! Marcus Johansson v přesilové hře našel mezi kruhy T. J. OSHIEHO, jehož pokus letěl do odkryté části branky. Asistence: Marcus Johansson a Nicklas Bäckström.
     
    05:24
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Corey Perry – 2 min., podražení + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Daniel Winnik – 2 min., hrubost).
     
    03:36
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., sekání).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Oshie (Ma. Johansson, Bäckström), 15. Bäckström (Ovečkin, Oshie), 18. T. Wilson (Winnik, Beagle), 33. Winnik, 58. Sanford (Connolly, Niskanen), 60. Ma. Johansson (Bäckström) – 28. Silfverberg (Cogliano, Getzlaf), 38. H. Lindholm (Getzlaf, Silfverberg), 50. Kesler (Fowler), 52. Getzlaf (Fowler, Bieksa)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov (A), Schmidt, Orpik – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Sanford, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Montour, Fowler, Manson, H. Lindholm, Bieksa, Theodore – Silfverberg, Getzlaf (C), Vermette – Perry (A), Rakell, N. Ritchie – L. Shaw, Kesler (A), Cogliano – Boll, N. Thompson, Cramarossa.

    Diváci: 18506
    thejrc.org