Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Švédsko
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
Finsko
Neděle 12.02.2017, 15:30 • Göteborg, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásné nedělní odpoledne všem fanynkám a fanouškům hokeje! Dnes nás čeká utkání mezi Švédskem a Finskem, tedy severské derby! Navíc okořeněné tím, že se bude hrát ve Švédsku, tudíž se dá předpokládat zcela určitě skvělá atmosféra.
     
    V tomto severském derby půjde spíše o prestiž než o důležité body do tabulky. Finsko si totiž nepřipsalo od začátku turnaje ani bod a se záporným skóre 2:9 je na švédských hokejových hrách zcela jasně poslední. Pokud by Finsko pomýšlelo na místo třetí, kde se nyní nachází Švédsko, tak by reprezentace Suomi muselo v tomto klání nasázet svému sokovi více jak osm branek a utkání ovládnout.
     
    Švédsko
    Švédští hokejisté mají na svém kontě jednu výhru ze dvou zápasů. Konkrétně porazili výběr Josefa Jandače, tedy Českou republiku. O své výhře rozhodla reprezentace Tre kronor hned v první dvacetiminutovce, kdy se ji podařilo vsítit hned tři góly. První český gól na tomto turnaji obstaral Jan Kovář, avšak Švédsko si již komfortní vedení nenechalo utéct a i přes další gólovou trefu z hole Jana Kováře, zvítězilo pohodlně 5:2.

    Branky a nahrávky: 26. Jan Kovář, 58. Jan Kovář (Radil, Kundrátek) – 5. Everberg (Eriksson Ek, Klingberg), 10. Eriksson Ek (Klingberg), 15. Klingberg (Zackrisson, E. Johansson), 53. Klingberg (Borgman), 60. Rosén (Klingberg)

    V druhém utkání na domácích hokejových hrách se Švédové utkali s ruským výběrem. V tomto utkání padl první gól z hole hrdiny utkání Kirila Kaprizova, na něj však Švédové ještě před koncem prvního dějství stihli zareagovat a stav srovnat. Skóre 1:1, ale na světelné tabuli nesvítilo dlouho, neboť o sedm sekund později vrátil Rusku vedení Maxim Karpow. Minutu před koncem prostřední periody zkorigovali Švédové stav na 2:2, jenže o půl minuty později zde byl se svou odpovědí opět Kiril Kaprizov – 3:2. Ten přidal ve třetí třetině ještě jednu trefu a dokonal tak svůj hattrick. Tento mač tak skončil 2:4 z pohledu švédského výběru.

    Branky a nahrávky: 17. Fantenberg (Bergström, Gynge), 39. Bergström (Fantenberg, Klingberg) – 15. Kaprizov (Golyšev), 17. Karpov (D. Musin, Rykov), 40. Kaprizov (Golyšev), 48. Kaprizov (Tkačjov, Bereglazov)
     
    Finsko
    Reprezentace Suomi se nemůže pochlubit vůbec dobrou formou, neboť na této zastávce Euro Hockey Tour nevyhrála zatím ani jediný zápas. V prvním utkání se střetla s výběrem ruské hokejové reprezentace. Suomi neodehrálo vůbec špatný zápas. Ve čtyřicáté minutě vyrovnal na 1:1 Olli Palola, ale Rusové se o vítězství obrat nenechali. Tříbodový zisk Rusku nakonec vystřelil Anatolij Golyšev, tedy 1:2 z pohledu Finska.

    Branky a nahrávky: 36. Kručinin (Světlakov), 59. Golyšev (Tkačjov) – 41. Palola (Haapala, Sallinen)

    Své druhé vystoupení na tomto podniku sehrálo Finsko proti České republice a zcela určitě na něj bude chtít co nejrychleji zapomenout. Před koncem prostředního dějství bylo skóre 4:0 pro Česko. Šest minut po začátku třetí periody se prosadil Antii Erkinjuntti. Více přesných zásahů se Finsku vstřelit nepodařilo. Za to český tým rozvlnil síťku ještě třikrát a vyhrál s velkým přehledem 7:1!

    Branky a nahrávky: 46. Erkinjuntti (Savinainen, Lehtonen) – 13. Radil (Kämpf, Jan Kovář), 15. Vondrka (Radil, Polášek), 22. Birner (P. Holík), 39. Kašpar (T. Zohorna), 49. Řepík (P. Holík, Rutta), 58. P. Holík (Řepík, Birner), 60. Radil (Jan Kovář)
     
    Poslední vzájemná utkání
    17.12.2016 Finsko – Švédsko 2:4 (Channel One Cup)
    6.11.2016 Finsko – Švédsko 4:1 (Karjala Cup)
    20.9.2016 Švédsko – Finsko 2:0 (Světový pohár)
     
    Již nyní je jasné, že Švédsko bude na dálku zápasit taktéž s Českou republikou, neboť oba týmy mají po dvou zápasech shodně tři body.

    Průběžná tabulka:
    1. Rusko – 6 bodů, skóre 6:3
    2. Česko – 3 body, skóre 9:6
    3. Švédsko – 3 body, skóre 7:6
    4. Finsko – 0 bodů, skóre 2:9
     
    Potvrdí Švédsko roli favorita a připíše si druhou výhru před domácími diváky? Nebo Suomi zaskočí svého soka a získá první body? Buďte s námi u toho! Zápas začíná v neděli odpoledne v 15:30.
     
    Oba týmy již podstoupily předzápasové rozbruslení a začátek utkání se nám již kvapem blíží!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Olli Palola nezachytil přihrávku na modré čáře, a tak se puk ocitá za brankou Fastha, kde o něj oba týmy svádí souboj.
     
    01:07
    Švédové se dostali z obranné třetiny a hned z toho byla dobrá příležitost pro Joela Erikssona Eka, jenž se objevil v mezikruží, ale zařízení minul.
     
    02:06
    V útočném pásmu přišla finská reprezentace o kotouč, a tak se do útočného výpadu vydává Tre Kronor.
     
    02:54
    Domácí hokejisté však neudrželi kotouč na svých holích příliš dlouho a zasloužil se o to Niko Mikkola, který dobře udržel kotouč u mantinelu.
     
    03:32
    Nejdříve dvakrát zastavil útočné snažení Švédů Miika Koivisto. Poté se ke střele od modré dostal Tommi Kivistö, který ale trefil jen před ním stojícího hráče.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu Finsko (Olli Palola – 2 min.).
     
    04:25
    Klindberg se snažil obtočit kolem branky, což se mu ale nepovedlo. Finové se tak poprvé osvobozují a odcházejí na střídačku.
     
    05:11
    Finové zatím hrají toto první oslabení bez větších obtíží. Může za to i nemohoucnost jejich dnešního soka. Palola už se pomalu vrací na led.
     
    05:44
    Patrik Lundh byl nepříjemně sražen vracejícím se Palolou z trestné lavice. Již se z ledu ale zvedá a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    06:17
    Antti Suomela se dobře individuálně proháčkoval až do zakončení. Jeho akce ale skončila pouze měně povedenou střelou, která se dá zatím označit za největší šanci Finů.
     
    07:18
    Koskinen nyní dobře zachytil puk, jenž k němu přilétl od jednoho ze švédských obranců. Tygřím skokem ho nakonec zkrotil. Střelu od modré si připsal Andreas Borgman.
     
    07:24
    Vyloučení v týmu Finsko (Joonas Järvinen – 2 min., podražení).
     
    07:38
    Johan Ryno si připsal první střelu v druhé přesilové hře Švédů. Jeho pokus ale Koskinen pokryl svým betonem.
     
    08:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól! Švédové využívají svou druhou přesilovou hru! JOHAN RYNO si vyměnil kotouč s Henrikem Tömmernesem. Popojel si kotoučem na kruh, odkud vypálil velmi rychle a hlavně přesně! Asistence: Henrik Tömmernes.
    08:04 Johan RYNO - 1:0
     
    08:35
    Veli-Matti Savinainen se snažil o rychlou odpověď, avšak jeho dobrá střela skončila pouze na vyrážečce Fastha. Nyní švédský brankář dobře podržel svůj tým.
     
    08:44
    Vyloučení v týmu Švédsko (Magnus Nygren – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Finsko (Veli-Matti Savinainen – 2 min., hrubost).
     
    09:54
    Nyní se hraje ve čtyřech na obou stranách. Tato varianta zřejmě svědčí více Finům, neboť se do šance dostal Alexander Bergström. Jeho pokus ale do branky Fastha nezapadl.
     
    10:43
    Do střelecké šance se dostal i výběr Švédska. Jmenovitě to byl Patrik Lundh, který střílel z pravého kruhu, ale jeho rychlou střelu ze zápěstí Koskinem dobře uschoval ve své lapačce.
     
    11:27
    První útočná formace drží kotouč za brankou Koskinena a vytváří tlak na finský tým.
     
    12:24
    Henrik Haapala se v útočném pásmu natahoval pro puk, ale nedosáhl na něj. K puku se tedy dostali obránci Švédska a už rozjíždí další útočnou akci.
     
    13:40
    Philip Holm mocně napřáhl od modré čáry a vystřelil. Jeho pokus se stihl otřít ještě o někoho před brankou, což Koskinenovi udělalo menší problémy, ale nakonec puk vyrazil.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu Finsko (Roope Hintz – 2 min., držení protihráče).
     
    14:13
    Svou celkem třetí přesilovou hru si zahrají za pár okamžiků Švédové. Podaří se jim ji proměnit stejně jako tu předchozí?
     
    14:35
    Začátek početní výhody nezačali domácí hráči úplně ideálně. Andreas Thuresson nezkrotil puk v neutrálním pásmu a nechal ho doklouzat až na zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Fastha.
     
    15:29
    Oscar Fantenberg si řekl o přihrávku a také ji dostal. Následně si sjel na vrchol kruhu, velmi vysoko napřáhl a vyslal nepříjemný projektil na Koskinena, který kotouč neviděl, ale i tak ho do branky nepropustil.
     
    16:01
    Vyloučení v týmu Švédsko (Richard Gynge – 2 min., podražení).
     
    16:21
    Calle Rosén nepustil do středního pásma finského útočníka. Hráči v modrobílých dresech tak musejí začít znovu od svého vlastního brankáře.
     
    17:12
    Po rychlé kombinaci se k puku dostal Kiristian Näkyvä, jenž si popojel do výhodnější pozice a zkusil své štěstí. To mu však nepřálo, neboť jeho střela prosvištěla mimo pravé tyče Fasthovi branky.
     
    17:59
    Rozhodčí nyní pískl do píšťalky dříve, než by měl. Následně se za to také omlouvá, nicméně Koskinen puk sice neudržel, ale vykopl ho do míst, kde se nikdo nenacházel. Nic vážnějšího by se tak zřejmě nestalo.
     
    18:40
    Malé zmatky před brankou Koskinena vyřešil Tommi Kivistö a sjel si s pukem až za branku, kde čeká, než mu najedou spoluhráči do výhodnější pozice.
     
    19:32
    Oscar Fantenberg si netroufl na průchod do útočného pásma a raději kotouč pouze nahodil. Jeho spoluhráči ho stihli dojet a vytváří si tak menší tlak před Koskinenem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství tohoto zápasu nám nenabídlo příliš šancí. Finové doplatili na nedisciplinovanost, když je potrestal svou rychlou střelou z kruhu JOHAN RYNO. Žádné větší ohrožení branky jsme neviděli. Bude určitě zajímavé sledovat, jak bude toto severské derby pokračovat.
     
    Střely na branku po první třetině
    Švédsko 6 – Finsko 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Olli Palola se dobře prodral do útočného pásma. Podržel kotouč na své holi a následně vypálil. Jeho dělovka ale končí nad brankou Viktora Fastha.
     
    21:14
    První útočná formace Švédů dobře kombinuje před Koskinenem. Eriksson Ek nám ukázal své dovednosti, když si parádně podržel puk. O něj nakonec přišel, ale až po nedovoleném zákroku.
     
    21:37
    Vyloučení v týmu Finsko (Mikko Kousa – 2 min., držení protihráče).
     
    22:12
    Tato početní výhoda Švédů netrvalo vůbec dlouho neboť Patrik Zackrisson inkasuje menší trest za podražení.
     
    22:51
    Opět se hraje ve čtyřech na obou stranách. Nikdo ale zatím nedokázal využít většího prostoru na ledě.
     
    23:31
    Tre Kronor raději drží puk a šetří čas. I druhý trest již za chvíli vyprší.
     
    24:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Nättinen poslal přihrávku na modrou čáru, kde stál MIKA KOIVISTO a velmi ostře vypálil. Jeho rána se ještě otřela o VELI – MATTIHO SAVINAINENA a změnila směr. Na tuto teč neměl Fasth nárok reagovat, neboť nemohl vůbec nic vidět! Asistence: Miika Koivisto, Antti Erkinjuntti.
    24:33 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:1
     
    25:31
    Tomi Sallinen se nedostal k odraženému puku a ten se tak dostal do moci Švédů. Poté se do možnosti dostal Klingberg, který ale netrefil zařízení.
     
    26:00
    Zde, v Göteborgu, se zatím hraje celkem pohledný hokej, ale za velké zklamání můžeme označit atmosféru, jenž zde v hale panuje.
     
    27:14
    Pozor, tak změna. U druhého gólu je za střelce označen Veli-Matti Savinainen, jenž se před brankou dotkl kotouče jako poslední z Finů!
     
    28:54
    Hra má nyní velký spád a hraje se na horu a dolu! Koskinen nyní na poslední chvíli vyrazil nahození jednoho ze švédských obránců.
     
    29:41
    Nyní Joonas Nättinen udržel na poslední chvíli útočné pásmo, ale rozhodčí ihned poté hru přerušuje u důvodu přihrávky rukou.
     
    30:18
    Mikko Lehtonen nahodil kotouč od modré čáry za Fastha, kde se ho ujímá jeho spoluhráč a zkouší zpoza branky najít někoho v dresu Suomi.
     
    31:41
    Tommi Kivistö si příliš neporozuměl s Peltolaou. Díky tomu se k puku dostali hráči Tre Kronor a nyní kombinují před Koskinenem.
     
    32:39
    Velmi rychlý průchod přes modrou čáru nám předvedl Andreas Borgman, který ihned po přechodu do útočného pásma prověřil pozornost Koskinena. Ten ji podržel na svém pravém rameni.
     
    33:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A Finové otáčejí skóre! Reprezentační výběr Finska nám nyní skvěle ukázal jak proměnit přečíslení čtyři na dva! Joonas Nättinen jel s kotoučem na holi z obranného pásma až do útočného, kde poslal dobrou přihrávku na JARNA KARKIHO, který na vzdálenější tyči usměrnil kotouč za Fastha. Pokud by Finové tento zápas vyhráli, tak by čeští hokejisté skončili na tomto turnaji druzí! Asistence: Joonas Nättinen.
    33:49 Jarno KÄRKI - 1:2
     
    34:27
    Olli Palola zamíchal několikrát kotouč a volil střelu tahem, která ale postrádala větší přesnost. Snad poprvé se v hale také ozývají fanoušci. Paradoxně ale ti finští.
     
    35:35
    Vyloučení v týmu Švédsko (Alexander Bergström – 2 min., sekání).
     
    35:48
    Lehtonen nahazuje za branku, kde si pro puk odjel Fasth, avšak rozehrál nepřesně, a tak Finové drží kotouč a také pásmo.
     
    36:32
    Fredrik Händemark málem potrestal minelu finských obránců! Využil nepřesnosti v rozehrávce a prověřil Fastha, ten ale puk ze sítě lovit nemusí, protože Händemarkova střela nebyla příliš přesná.
     
    37:35
    Tato přesilovka se Finům ani trochu nepovedla, naopak mohli ještě inkasovat. Bergstrom je již zpět na ledě a rovnou se zapojuje do hry.
     
    39:06
    S posledními vteřinami prostředního dějství se snaží o vyrovnání Švédové, kteří ale jen velmi těžko přechází přes modrou čáru. Tam totiž skvěle brání Finové. Jmenovitě to nyní byl Miika Koivisto, který nepustil soupeře do pásma.
     
    39:45
    Richard Gynge ještě posílal puk na Koivista, který ho ale bez problému poslal do prostoru, kde se nacházel jeho spoluhráč, který ho vyhodil do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Viděli jsme třetinu, ve které dokázali Finové skóre překlopit na svou stranu. Výhra Finů by znamenala, že český výběr by na tomto turnaji skončil druhý za prvním Ruskem.
     
    Střely na branku po druhé třetině:
    Švédsko 19 – Finsko 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Viktor Fasth jel pro kotouč za bránu, kde se ale kus černé gumy odrazil od mantinelu přímo před branku, kde stál Sakari Manninen, ale kotouč netrefil, neboť byl tísněn obráncem!
     
    41:59
    Carl Klingberg dobře napadal rozehrávku Finů, jenže ti si i s menšími obtížemi dokázali poradit a vymanit se ze svého obranného pásma.
     
    42:39
    To však netrvalo dlouho. Švédové se ihned vzápětí dostali do útočného pásma a střílel Calle Rosén, který ale trefil jen před ním stojícího hráče.
     
    42:41
    Antti Suomela se rozjel směrem k Fasthovi a chtěl zamířit do horních pater Fasthovi svatyně. Jeho střelu ale ještě stihl zablokovat jeden ze Švédů, a tak kotouč končí mimo branku.
     
    43:35
    Emil Johansson parádně našel ve středním pásmu rozjetého Andrease Thuressona, který ujížděl téměř sám na Koskinena. Finský brankář se ale nenechal rozhodit a jeho střelu zachytil ve své lapačce!
     
    44:23
    Henrik Tömmernes taktéž dostal skvělou přihrávku, pro kterou si sjel od modré čáry na vrchol kruhu. Mocně napřáhl, ale trefil pouze výstroj Koskinena.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu Švédsko (Alexander Bergström – 2 min., sekání).
     
    46:21
    Alexander Bergström si udělal dobrou pozici na levém kruhu. Ihned poté rychlým švihem ze zápěstí trefil pouze brankovou konstrukci Koskinenovi branky!
     
    47:35
    A Finové jsou již kompletní. Suomela spěchá na střídačku.
     
    47:55
    Daniel Brodin si poklepal hokejkou o pas a dostal ho přímo na hůl. Jeho pumelice od modré čáry skončila pouze na betonech Koskinena. Dobrý zákrok finského brankáře!
     
    48:11
    Eriksson zavezl kotouč před Koskinena a z úhlu ho nahodil k bližší tyči. Koskinen v pohodě uschovává puk pod lapačkou.
     
    48:52
    Dennis Everberg se vehementně snažil natlačit do zakončení, co se mu povedlo, avšak jeho střelecký pokus skončil na betonech pozorného Koskinena.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu Finsko (Mikko Lehtonen – 2 min., hrubost).
     
    49:14
    Vyloučení v týmu Švédsko (Andreas Thuresson – 2 min., sekání).
     
    49:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Sakari Manninen skvěle vybojoval puk na ose brankové čáry a z rohu kluziště výtečně našel VELI-MATTIHO SAVINAINENA, který pohotovou střelou překonal Fastha přímo do horního růžku – 3:1. Asistence: Sakari Mannine.
    49:24 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:3
     
    50:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A znovu je to pouze o jediný gól! Vhazovalo se po pravé ruce Koskinena. Buly vyhrál švédský útočník Gynge. Puku se ještě dotkl Fredrik Händemark a poslal přihrávku na modrou čáru, kde stál volný PHILIP HOLM. Ten propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Fredrik Händemark, Richard Gynge.
    50:53 Philip HOLM - 2:3
     
    52:49
    Finové si neporozuměli při rozehrávce. Puk se ocitl až za brankou Fastha. Píská se tedy zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce Koskinena.
     
    53:11
    Henrik Tömmernes zkoušel najít někoho před brankou svou střelou na teč. Střela však neprošla až ke Koskinenovi. Puk následně klouže ve středním pásmu.
     
    53:21
    Vyloučení v týmu Švédsko (Johan Ryno – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Finsko (Mikko Lehtonen – 2 min., hrubost).
     
    53:55
    Tommi Kivistö dostal těžkou přihrávku na modrou čáru. Se zpracováním puku si poradil dobře, ale netrefil zařízení. Na druhé straně zkoušel své štěstí Bergström, ale nezvedl střelu potřebně vysoko. Koskinen ji tedy přikryl na své hrudi.
     
    54:48
    Vyloučení v týmu Švédsko (Andreas Borgman – 2 min., vražení na hrazení).
     
    54:48
    Finové budou hrát v početní výhodě čtyři na tři! Uvidíme, zda se jim povede skóre navýšit a vstřelit gól, který by dost možná mohl být klíčový.
     
    55:10
    Velkého prostoru na ledě využil Henrik Haapala, jenž na nic nečekal a ihned po přihrávce příklepem střílel. Naštěstí pro Švédy však mimo.
     
    56:13
    Švédové se osvobozují a z této zajímavé početní výhody Finů zbývá už pouze jen pár vteřin.
     
    57:11
    To je obrovská šance pro Tre Kronor! Niko Peltola totiž inkasuje dvě minuty za
     
    57:48
    Henrik Tömmernes nyní vyděsil všechny finské fanoušky! Z osy hřiště napřáhl až ke stropu zdejší arény, ale Koskinen předvedl skvělý zákrok!
     
    58:20
    Oddechový čas si bere reprezentace Tří korunek!
     
    58:20
    Viktor Fasth zůstává na střídačce domácího celku! Švédové tak budou hrát v šesti!
     
    58:35
    Joel Lundqvist nebezpečně tečoval kotouč před brankou. Po jeho teči přišla před Koskinenem strkanice a rozhodčí připravují Švédy o početní výhodu. Navíc zpětně záběry prokazují, že rozhodčí se zmýlili. Teď to oba ruští arbitři Švédům poměrně stížili.
     
    58:50
    Následně po vhazování Viktor Fasth opět upaluje na střídačku svého týmu.
     
    59:20
    Henrik Tömmernes od modré pálí pouze mimo pravou tyč! Koskinen si při pokusu o zákrok posunul branku, ta se tedy musí upravit do své stabilní pozice.
     
    59:39
    Alexander Bergström nebyl vůbec daleko od vyrovnání. K němu se kotouč odrazil po střele jednoho z jeho spoluhráčů. Jeho střelecký pokus byl sice nebezpečný, ale Koskinen ho udržel ve výstroji!
     
    59:47
    Bude se vhazovat před Koskinenem. Zbývá pouhých třináct sekund základní hrací doby!
     
    59:58
    Poslední střelu si připsal Calle Rosén, ale tu Koskinen taktéž vyrazil. Puk se poté ocitá ve středním pásmu a už se nic nestane. Zápas končí!
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepším hráčem Finska je vyhlášen Joonas Nättinen a na straně Švédska to je Fredrik Händemark.
     
    Je tedy dobojováno. Poslední perioda zápasu skončila smírně 1:1, což znamená, že Finsko udrželo své jednobrankové vedení z prostředního dějství zápasu. Já vám děkuji za pozornost a přeji vám příjemný zbytek neděle! (17:53:23)
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Ryno (Tömmernes), 51. Holm (Händemark, Gynge) – 25. Savinainen (Koivisto, Erkinjuntti), 34. Kärki (Jo. Nättinen), 50. Savinainen (Manninen)


    Švédsko: Fasth (Lindbäck) – Fantenberg, Tömmernes, E. Johansson, Nygren, Holm, Rosén, Borgman – Eriksson Ek, Ryno, Thuresson – Bergström, Zackrisson, Gynge – Lundh, J. Lundqvist, Brodin – Everberg, Händemark, Klingberg.
    Finsko: Koskinen (Metsola) – Koivisto, Lehtonen, Kousa, Järvinen, Näkyvä, Melart, Mikkola, Kivistö – Haapala, Sallinen, Palola – Savinainen, Manninen, Peltola – Erkinjuntti, Hintz, Ojamäki – Kärki, Suomela, Jo. Nättinen.

    Rozhodčí: Morozov, Ovchinnikov
    bahis siteleri