Třinec – Olomouc 3:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 3:5 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:7 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
HC Olomouc
Středa 15.02.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:29 Jakub GALVAS - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Moc dlouho tam ale Třinečtí nevydrželi a z protiútoku inkasovali podruhé! Holec se protáhl okolo M. Doudery s Noskem a přihrál před branku. Rákos nedokázal puk odpálit, a tak mohl JAKUB GALVAS zakončovat. Starší dorostenec se trefil přesně pod horní tyčku a vstřelil premiérovou branku v zápase proti otci Lukášovi – 3:2! Bez asistence.
    48:05 Miroslav HOLEC - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hrubec osmé čisté konto v sezoně neudrží, Olomouc se ještě nevzdává! Rašnerova parádní přihrávka přes celé hřiště našla za třineckou obranou zapomenutého MIROSLAVA HOLCE, kterého už Nosek stíhal marně. Holec si najel před Hrubce z pravé strany a trefil se přesně pod břevno – 3:1! Asistence: Alex Rašner, David Škůrek.
    36:09 Zbyněk IRGL - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už je to o tři branky, Olomouc to má se šancemi na dobrý výsledek hodně těžké! Adamský dojel puk v rohu kluziště a poslal jej pod sebe na levý kruh. Tam si sjel ZBYNĚK IRGL a přesnou ránu umístil do protějšího horního růžku. Tady byl Falter bez šance – 3:0! Asistence: Martin Adamský, Milan Doudera.
    33:50 Kamil KREPS - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zaslouženě přidávají druhou branku a navyšují náskok. Falterovi vypadla Rákosova střela z levé strany a před bránou se pak vytvořil velký zmatek. Vyrůbalík překážel vlastnímu gólmanovi na čáře, Krajíček přenechal puk KAMILU KREPSOVI, a ten skrumáž tvrdě prostřelil – 2:0! Asistence: Lukáš Krajíček, Daniel Rákos.
    14:30 Bohumil JANK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle si olomoucký brankář Falter za rámeček nedá! BOHUMIL JANK vyvezl kotouč od vlastní branky na červenou čáru a prudkým švihem jej napálil na bránu. Falter neměl zakrytý výhled, ale přesto mu tvrdá rána z velké dálky prošla pod rukou do sítě – 1:0! Asistence: Vladimír Dravecký, Vladimír Roth.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 15. Jank (Dravecký, Roth), 34. Kreps (Krajíček, Rákos), 37. Irgl (Adamský, M. Doudera) – 49. Holec (Rašner, Škůrek), 56. J. Galvas


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – L. Galvas, Roth, Jank, Krajíček, M. Doudera, Nosek, Linhart, L. Doudera – Rákos, Kreps, Netík – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Klimenta, Redenbach, Petružálek (A) – Jašek, Marek Růžička, Dravecký. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Olomouc: Falter (Laco) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, J. Galvas, Rašner – Laš, Knotek (A), Fořt – Burian, Sundher, Eberle – Holec, Vlach, T. Mikúš – Matai, Mrázek, Kotala – Rác.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Roman Polák, Oldřich Hejduk – Rudolf Tošenovjan, Michal Zíka

    Diváci: 4 276 (82 % celkové kapacity)
    thejrc.org