Lipt. Mikuláš – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
Martin – Trenčín 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 1:0 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.02.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 KUČKIN - 1:0
     
    59:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je neuveriteľné. Daniel Krejčí zlomil hokejku na útočnej modrej čiare, a tak sa domáci dostali do prečíslenia troch proti jednému. Zodpovednosť na svoje plecia zobral STANISLAV KUČKIN a strelou pod brvno zrejme rozhoduje o osude dnešného zápasu. Asistencia: Frederik Sandgren.
     
    45:24
    Do ďalšej dobrej možnosti sa dostal Matúš Matis. Perfektne sa natlačil pred bránu súpera, ale ani na trikrát nepretlačil puk za Joakima Lundströma.
     
    39:47
    V závere druhej tretiny budú hrať domáci v oslabení. Konsta Mäkinen dostáva dve minúty za sekanie a zrejme začne poslednú tretinu na trestnej lavici.
     
    36:24
    Ďalšia gólová šanca na domácej strane. Zverenci Štefana Mikeša sa dostali do prečíslenia troch proti jednému. Stanislav Kučkin našiel na druhej strane Martina Hujsu, no toho vychytal skvelý Samuel Baroš.
     
    35:27
    Obrovská šanca na domácej strane. Ossi Saarinen mohol zakončovať, no na druhej strane videl úplne voľného Mateja Pauloviča. Na neho zívala prázdna brána, ale nedokázal zachytiť prihrávku fínskeho spoluhráča.
     
    30:49
    Obrovská šanca na domácej strane. Stanislav Kučkin fantastickou prihrávkou spoza brány našiel Štěpána Novotného, ale ten z tesnej blízkosti neprekonal súperovho brankára.
     
    26:02
    Nové Zámky budú mať výhodu presilovej hry. Michalovi Novákovi sa to síce nepáči, no práve jeho posiela rozhodcovská dvojica na trestnú lavicu za hrubosť.
     
    22:08
    Denis Rehák chyboval na útočnej modrej čiare a poľahky pustil do nájazdu Romana Juráka. Ten mal dostatok času i priestoru, ale v jasnej šanci strelecky zlyhal.
     
    19:16
    Peter Šišovský zabojoval v strednom pásme a dokázal poslať do úniku Matúša Matisa. Mladý útočník postupoval sám na švédskeho brankára, ale jeho bekhendové zakončenie neprinieslo úvodný gól zápasu.
     
    16:21
    Hokejisti Zvolena budú hrať opäť v početnej výhode. Dvojminútový trest za sekanie dostáva skúsený 37-ročný hokejista Martin Hujsa.
     
    13:49
    Obrovskú šancu teraz spálil Radovan Puliš. Peter Zuzin zabojoval a využil pravidlo o hybridnom zakázanom uvoľnení. Následne poslal puk pred bránu, ale prvý menovaný hráč z tesnej blízkosti neskóroval.
     
    08:34
    Presilovú hru si v prvej tretine zahrá aj Zvolen. Domáci totiž zle striedali a dostávajú trest za príliš veľa hráčov na ľade. Trest si odsedí Jozef Tibenský.
     
    05:19
    Nové Zámky si zahrajú prvú presilovú hru v zápase. Jozefa Tibenského v strednom pásme podrazil Peter Šišovský, ktorý už sedí na lavici hanby.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 60. Kučkin (Sandgren)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Mäkinen, Den. Rehák, Tábi, Makovský – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Kučkin, Novotný, Hujsa – Fábry, Čaládi, Lelkeš – Dubec, Dom. Rehák, Tibenský.
    HKM Zvolen: Baroš – Andersons, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, M. Novák, Homér, Plekhanov – Lušňák, Puliš, Zuzin – Klhůfek, L. Jurík, Majdan – Šišovský, Petráš, Matis – L. Novák, Síkela, Jurák.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš, Peter Jonák – Roman Výleta, Lukáš Kacej
    bahis siteleri