Columbus – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Carolina – Colorado 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 1:4 (kon.)
Buffalo – St. Louis 3:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 1:3 (kon.) | Detroit – Washington 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 18.02.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:04 Brandon DUBINSKY - 2:1
     
    61:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to jasné, domácí tento zápas vyhrají. Akci zašal Seth Jones. Ten našel Cama Atkinsona, který přenechal našel spoluhráče, tím byl BRANDON DUBINSKY. Dubinsky se dostal do střelecké pozice, poslal puk do horní části branky, na což nebyl brankář Matt Murray připravený. Asistence: Cam Atkinson a Seth Jones.
    26:13 Ian COLE - 1:1
     
    26:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno. Jevgenij Malkin vyhrál buly v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru, kde byl IAN COLE. Jeho rána na vzdálenější tyřč se vyhnula všem nástrahám, a pak se puk zastavil až v síti. Je vyrovnáno. Asistence: Jevgenij Malkin.
    21:33 Ryan MURRAY - 1:0
     
    21:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostávají v tomto zápase do vedení. Z kraje druhé třetiny vidíme první brankuv zápase. William Karlsson zkoušel vystřelit na brankáře soupeře, puk se dostal do míst, kde byl RYAN MURRAY. Ten si vybruslil do lepší střelecké pozice a ránou do odkryté části branky přepisuje stav zápasu. Asistence: William Karlsson a Josh Anderson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 22. R. Murray (W. Karlsson, J. Anderson), 62. Dubinsky (Atkinson, S. Jones) – 27. Cole (Malkin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Nutivaara, R. Murray – Saad, Wennberg, Bjorkstrand – Jenner, Dubinsky, Atkinson – N. Foligno, W. Karlsson, J. Anderson – Calvert, Sedlák, Gagner.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, Letang, Cole, Oleksy, Ruhwedel, Daley – Kunitz, Crosby, Guentzel – S. Wilson, Malkin, Hörnqvist – Cullen, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Rowney, Fehr.

    Rozhodčí: Hanson, Pollock – Shewchyk, Barton

    Diváci: 19188
    bahis siteleri