Kladno – Písek 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 0:4 (kon.) | Kolín – Olomouc 3:4 (kon.)
Zlín – Pardubice 3:4 (kon.) | Slavia – Havířov 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vsetín 3:2 (kon.)
Letňany – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
AZ Havířov
Sobota 18.02.2017, 12:30Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    44:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají pátou trefu, a navyšují tak své vedení! Brož za brankou vybojoval kotouč, najel si s ním do rohu, odkud našel DAVIDA VOBOŘILA! Ten si sjel od modré čáry před branku a střelou mezi betony brankáře rozvlnil síť! Asistence: Jaroslav Brož a Jakub Marek.
    38:52 FURCH - 4:0
     
    38:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    A slávisté vzápětí přidávají další trefu! Melovičova nahrávka se lehce zbrzdila, a tak TOMÁŠ FURCH našel mezírku mezi betony překvapeného Štipčáka! Asistence: Petr Melovič.
    37:49 VOBOŘIL - 3:0
     
    37:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Marek mohl přihrát křižně na vpolného Martínka, zvolil ale střelu. Tu ještě tečoval DAVID VOBOŘIL, který si mezitím sjel k brance a puk tak srazil mimo Štipčákův dosah! Asistence: Jakub Marek a Tomáš Duda.
    36:01 HRADIL - 2:0
     
    36:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    O chvilku později se však už sešívaní radují z druhé trefy! Brož z rohu kluziště poslal prudkou střílenou nahrávku, kterou Štipčák betonem jen vytěsnil před sebe, kde stál DAMIEN HRADIL a ten už jen doklepl volný puk do sítě! Asistence: Jaroslav Brož.
    15:47 BROŽ - 1:0
     
    15:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly přistrčil Grim kotouč na modrou čáru Dudovi, jehož povedenou ránu tečoval pod horní tyčku JAROSLAV BROŽ! Asistence: Tomáš Duda a Jan Grim.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 16. Brož (Duda, Grim), 37. Hradil (Brož, Martínek), 38. Vobořil (Marek, Duda), 39. Furch (Melovič), 45. Vobořil (Brož, Marek)


    HC Slavia Praha: Vecka (Kodad) – Duda, Vobořil, Melovič, Zderadička, Holý, Macek, Erben – Grim, Marek, Brož – Martínek, Hradil, Stark – Šilhan, Janča, Furch
    AZ Havířov: Štipčák (Dufek) – Thiel, Grygar, Máca, Szturc, Šěvěček, Pavelek, Kuchař – Bambula, Urban, Hysek, Hilšer, Klíma, Janeček, Potočný, Juhász, Piš, Raček, Pawliczek
    bahis siteleri