Burnley – Lincoln City 0:1 (kon.) | Huddersfield Town – Manchester City 0:0 (kon.) | Middlesbrough – Oxford Utd. 3:2 (kon.)
Millwall – Leicester 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Chelsea 0:2 (kon.)
konec
Huddersfield Town
0:0 (0:0)
Manchester City
Sobota 18.02.2017, 16:00 • John Smith's Stadium Huddersfield • FA Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání na John Smith's Stadium sledovalo 24 129 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (17:56:47)
     
    Dnešní utkání Huddersfieldu s Manchesterem City je tedy u konce a spokojenější budou rozhodně domácí. Ti sice podle očekávání neměli více ze hry, ale přesto si dokázali připravit pár slibných šancí. Manchester mohl skórovat z nějakých tří nebo čtyř možností, ale domácí díky skvělé obraně a výborně chytajícím Colemanovi dotáhl zápas k remíze! Oba týmy tedy čeká odveta na stadiónu Citizens!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    John Stones se sice dostal k hlavičce, ale ta nemířila do prostoru brány. Dnešní utkání skončí bezbrankovou remízou.
     
    90+3
    Také po Saného akci se bude kopat roh. Zřejmě poslední šance favorizovaného celku!
     
    90+3
    Jedovatý centr z pravé strany nebyl ani nadvakrát odvrácen do bezpečí. Zabaletova střela navíc posléze přináší rohový kop Citizens.
     
    90+1
    Domácí se zničehonic dostali do rychlého přečíslení, jež ale včasným návratem zatavil Pablo Zabaleta. Hodně důležitý obranný zákrok hostujícího beka.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty!
     
    90
    Agüero šel zprava do pokutového území, ale přes pozornou obranu soupeře se nedostal. Nic zajímavého nepřinesla ani následná akce, kterou zneškodnil Coleman.
     
    89
    Na druhé straně se k zakončení chtěl prodrat De Bruyne. Akci belgického mladíka však bez větších problémů zlikvidoval naprosto fantasticky hrající Whitehead.
     
    88
    Další důrazný souboj Agüera nebyl označen jako nedovolený. Kachonga tak rychle zamířil dopředu, nachystal si míč na levačku, avšak technickým pokusem bránu netrefil.
     
    88
    Výborný centr na vzdálenější tyč byl těsně před Wellsem prodloužen Sagnou. Domácí stále pokračují v ofenzívě.
     
    87
    Pablo Zabaleta se tentokrát zjevil v pozici naivně obehraného obránce. Díky tomu se Huddersfield usazuje na útočné polovině.
     
    86
    Manchester City se konečně dostal do zajímavější akce. Zabaleta byl sám na pravé straně šestnáctky, výborně odcentroval, avšak pozorný Coleman míč stáhl ze vzduchu.
     
    85
    Po nedovoleném zákroku na jednoho z domácích měl Huddersfield výhodu, nicméně postup Browna už byl bez problémů zastaven.
     
    84
    Volný kop sice naopak získali domácí a Kachonga si poté přichystal zakončení. Špatně trefený míč ale Brava vůbec neohrozil.
     
    83
    Sergio Agüero se rozběhl na pravé straně útočné poloviny, nicméně nakonec nevybojoval ani standardní situaci. Huddersfield spěchá dopředu.
     
    82
    Vypadalo to na velkou chybu Colemana, jenž neudržel přihrávku mířící do jeho pokutového území. Nakonec byl však De Bruynemu pískán faul.

    Lukáš Podleśny

    Branky:

    Karty:   25. Kolarov (MAC)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:8.
    Huddersfield Town: Coleman – Gorenc-Stanković, Cranie, Hudson (C), Holmes-Dennis – Billing, Whitehead – Lolley (59. Wells), Payne (72. Brown), van La Parra (59. Kachunga) – Quaner
    Náhradníci: Ward – Smith, Kachunga, Löwe, Wells, Brown, Booty

    Manchester City: Bravo – Zabaleta (C), Stones, Otamendi, Kolarov (78. Sagna) – Delph (69. De Bruyne), Fernando – Navas, Fernandinho, Nolito (69. Sané) – Agüero
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Sterling, De Bruyne, Sané, Iheanacho, García

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Peter Kirkup, David Bryan

    Diváci: 24 129
    Středa 01.03.2017
    Manchester City - Huddersfield Town 5:1

    Branky: 30. Sané, 35. Aguero (pen.), 39. Zabaleta, 73. Aguero, 90+1. Iheanacho – 7. Bunn

    Karty:   34. Stankovič (MAC) – 15. Hudson (HUD)

    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12.
    thejrc.org