New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Florida Panthers
Neděle 19.02.2017, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Peter Budaj (LAK) 22 zák., 3 góly, 88,0%
    Marián Gáborík (LAK) 0+0, 5 střel, čas na ledě 15:05
    Jaromír Jágr (FLA) 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:41 (06:48:23)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Aleksander Barkov (FLA) 1+1
    2. Tanner Pearson (LAK) 1+0
    3. Vincent Trocheck (FLA) 0+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 35-25; Zablokované střely: 16-10; Vhazování: 52%-48%; Hity: 25-27; Přesilové hry: 0/3-0/2; Trestné minuty: 4-6.
    VIDEO: Panthers ve formě! Během tripu vyhráli 4 ze 4 utkání.

     
    LA Kings prožilo další frustrující noc, když se po prohře s Ducks tentokrát prezentovalo lepším a ofenzivním výkonem, jehož zásluhou ve druhé části dokázalo smazat dvoubrankový náskok Floridy, hned zkraje závěrečné třetiny se ale z nulového úhlu prosadil po přihrávce Jaromíra Jágra dobře hrající Aleksander Barkov, který o levou brusli brankáře Petera Budaje poslal puk do sítě a vstřelil vítězný gól. Konečný výsledek: Los Angeles Kings 2 Florida Panthers 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Aaron Ekblad byl zřejmě hráčem, který vyhodil puk podél střídaček na zakázané uvolnění, a Kings mají ještě šanci na jednu střelu. Darryl Sutter si vzal oddechový čas.
     
    59:40
    Dvacet sekund do konce. Kings se konečně usadili v útočném pásmu, jsou ale za bránou.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:54
    Peter Budaj naskočil na střídačku a Kings to během poslední minuty zkusí při hře bez brankáře!
     
    58:12
    Marián Gáborík se po rychlém otočení hry ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, ani nadvakrát ale Petera Budaje zázračně nedokázal překonat!
     
    57:32
    Jake Muzzin nedokázal ve středovém kruhu přesně rozehrát a Kings musí čelit tlaku Panthers, kteří se do nich počtvrté v dnešním zápase snaží zakousnout.
     
    56:44
    Trevor Lewis na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk se před bránou od brusle jednoho z hráčů odrážel těsně nad ledem k pravé tyči, Roberto Luongo ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    56:38
    Drew Doughty na pravé straně napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, Roberto Luongo ale včas zareagoval a puk sevřel ve svém náručí!
     
    55:57
    Alec Martinez krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Roberto Luongo ji ale pravým betonem vyrazil.
     
    54:17
    Jason Demers si zpracoval na modré čáry puk a z pravého křídla ho nahazoval na přední tyč, kde byl zablokován. Obránci teď hodně pomáhají Peterovi Budajovi, který po sprše střel nemusel zasahovat.
     
    53:57
    Panthers znovu vyhráli na levé straně útočného pásma vhazování, po kterém Derek MacKenzie ihned vypálil, jeho střela ale byla těsně před bránou zablokována.
     
    53:51
    Derek MacKenzie na vrcholu levého kruhu pro vhazování ihned vypálil po vhazování a jeho střela byla přizvednuta do ochranné sítě. Peter Budaj zasahovat nemusel.
     
    53:48
    Kings se ocitli pod tlakem a podél střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění. Peter Budaj připraven na buly.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. King (Lewis, N. Shore), 32. Pearson (J. Carter, LaDue) – 16. Huberdeau (Barkov, Trocheck), 22. J. Jokinen (R. Smith, Petrovic), 41. Barkov (Jágr, Ekblad)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, LaDue – Kopitar (C), Toffoli, Lewis – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Clifford, Dowd, Gáborík – King, N. Shore, Kempe. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Pysyk, Petrovic, Matheson, Demers – Huberdeau, Barkov, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – McKegg, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), Sceviour. Hlavní trenér: Tom Rowe.

    Rozhodčí: Chris Lee, Mike Leggo. Čároví: Kiel Murchison, Brad Kovachik

    Diváci: 18230
    bahis siteleri