Pardubice – Mladá Boleslav 3:6 (kon.) | Třinec – Zlín 2:1 (po pr.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.)
Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:0 (kon.)
Olomouc – Chomutov 1:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 19.02.2017, 17:20 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely celkem: Olomouc – 26, Chomutov – 26 (20:00:24)
     
    Střely ve 3. třetině: Olomouc – 10, Chomutov – 9
     
    Zápas tak přinesl nejtěsnější možnou výhru, když si Hanáci připsali vítězství 1:0, a to díky dobře zvládnutému výkonu v obraně ve třetí třetině. Chomutov se tak na chvílí vzdálí první šestce, naopak Olomouc míří blíže k předkolu. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne.
     
    Hráči utkání: Branislav Konrád (Olomouc) – Ján Laco (Chomutov)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Huml mohl být hrdinou Pirátů! Svou střelu však poslal jen skrz brankoviště mimo bránu.
     
    59:30
    Puk se octl ve skrumáži v rohu olomoucké obranné třetiny, Hanáci se snaží udržet Piráty daleko od své brány.
     
    58:09
    Růžička měl na hokejce vyrovnání! Jeho teč kousek před Konrádem ale nakonec poslala puk mimo tři tyče.
     
    57:36
    Olomouc si připisuje třetí icning v krátkém rozmezí hry, zjevně už se Kohouti snaží o defenzivní hru za každou cenu.
     
    57:12
    Konrád mě viditelně velké starosti s pumelicí Flemminga od modré, jeho pokus skončil tečován ramenem olomouckého golmana v ochranné síti.
     
    56:48
    Olomoucká pětka kotouč na chomutovské třetině ledu, Hanáci se snaží viditelně odehrát zbytek zápasu mimo své pásmo.
     
    55:01
    Mikúš byl při snaze o přehození ležícího Laca sražen k ledu, sudí ale zůstávají v klidu. Podle jejich rozhodnutí o faul nešlo.
     
    54:35
    Holec nabídl Vlachovi hezkou přihrávku přímo před odkrytou bránu, olomoucký forvard však puk nedokázal dostatečně přesně trefit. Chomutov tak měl znovu kus štěstěny.
     
    53:45
    Kaše tečoval pokus Jaroslava Mrázka od modré pouze do lapačky olomouckého brankáře, tlak Pirátů však čím dál víc sílí.
     
    52:47
    Růžička se dostal za záda olomouckých beků, jenomže znovu narazil, stejně tak jako mnoho jeho spoluhráčů před ním, na Konráda, který vytáhl proti jeho kličce další zákrok ve stylu Dominika Haška. Chomutov tak ani tentokrát nevyrovnává.
     
    52:29
    Kudělka střílel ze střední pásma sice tvrdě, ovšem pro Konráda ne nijak zákeřně. Olomoucký brankář puk chytá a přerušuje v tomto momentu také hru.
     
    51:07
    Matai vypálil od modré až příliš důrazně, puk letěl asi met nad horní tyčku. Piráti mohou vystřídat a začít roezehrávat zpoza své brány.
     
    50:36
    Sudí tentokrát pískají ofsajd rozjetým olomouckým útočníkům, vhazování se přesune do středního pásma. Olomouci se momentálně nedaří dostat na dostřel.
     
    49:52
    Burianovi utekl puk, Chomutov tak bude rozehrávat od zadních řad a plánovat další útok na olomouckou bránu.
     
    48:38
    Hanáci jsou ve velkém tlaku, Laco se musí pořádně ohánět, aby zabránil navýšení náskoku svého soupeře. Jeden olomoucký kontr totiž střídá kontr.
     
    47:22
    Burian se nepřel do puku, jak by se dalo podle předpokladů čekat, ale počkal si, až mu Skinner proletí před jeho hokejkou a až následně střílel. Podle výsledku akce však tuto situaci až příliš překombinoval.
     
    46:38
    Poletín se postaral o pořádné vzrušení na olomouckém brankovišti. Několika dorážkami donutil Konráda k přerušení hry, Piráti se v této chvíli jednoznačně zlepšili.
     
    45:50
    Galvas se krátce poté, co se Dlapa objevil na ledě, dostal do velké gólovky! Tváří tvář Lacovi však hezké nahrávky Rašnera nevyužil a napálil puk pouze do betonu chomutovského brankáře.
     
    44:48
    Hanákům se nedaří dostat se k jakékoliv kombinaci v útočném pásmu, Chomutov zatím hraje své oslabení velmi pozorně.
     
    43:47
    Chomutov ale tím pádem půjde do čtyř. Ondřej Dlapa (OLO) je vyloučen za hákování, které předházelo akci Sundhera.
     
    43:47
    Hlavní sudí rozpažil ruce, tudíž branka uznána není!
     
    43:47
    Sundher dokázal dostat kotouč pod Laca, ale hlavní sudí se zároveň v době, kdy byla signalizována výhoda, avizuje, že se bude radit s videorozhodčím.
     
    43:38
    Skladaný dokázal rozvířit chomutovskou defenzívu v předbrankovém prostoru, období s mnoha šancemi přerušuje Laco, který ukryl kotouč pod lapačku.
     
    42:45
    Jaroslav Mrázek si najel na přihrávku Humla a pálil bez přípravy, avšak ani tento střelecký pokus nemá vliv na změnu skóre.
     
    41:31
    Vlach si najel do mezikruží a ujmul se puku, jenže na jeho ránu Laco bez potíží reaguje. hra se přesouvá do rohu kluziště, kam se vydala dvojice hráčů z obou táborů.
     
    40:22
    Vondrka se pokoušel projít podél mantinelu a okamžitě vystřelit, druhá část jeho plánu se mu však nepovedla. Kotouč letěl nad horní tyčku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely ve 2. třetině: Olomouc – 12, Chomutov – 9
     
    Druhá třetina přinesla další dávku vzrušení. První její půlku však opanovali Kohouti, kteří dokonce donutili Vladimíra Růžičku k time-outu. Jeho podpora ale zřejmě hosty nakopla, protože po ní se Chomutov opravdu zvedl. Olomouc se dostával čím dál více pod tlak a jediným mužem, který dokázal pravidelně zabraňovat vyrovnání, byl brankař Konrád, který si připsal několik ukázkových zákroků, které zvedly fanoušky ze sedaček. Bezesporu napínavá třetí třetina bude odstartována 19:06.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Tak z tohohle zákroku jde doslova mráz po zádech! Konrád totiž zlikvidoval asi jistou šanci, když se Kudělka dostal k dorážce, jenže olomoucký brankář se ještě dokázal roztáhnout přes celou brankovou čáru a ukrýt puk do lapačky. Olomouc měla až neskutečně velkou dávku štěstí!
     
    38:19
    První olomoucká pětka si připisuje několik velkých šancí, Laco a jeho spoluhráči v mnoha případech jen se štěstím odclonily nebo odpálily puky několik centimetrů od brankové čáry. Zatím však se stoprocentní úspěšností!
     
    37:33
    Poletín se nadvakrát protlačil do šance, ale vždy narazil na stejného muže. Konrád si v obou jeho šancích zapsal efektní zákroky, kterými rozvířil tribuny.
     
    36:42
    Mikúš se hnal za dlouhou přihrávkou od Rašnera, Laco však byl pozornější a dostal se ke kotouči dříve. Piráti se tak mohou vzadu srovnat.
     
    35:37
    Kotala je zpět ve hře, ani tentokrát jsme neviděli využitou přesilovku. Chomutov je však stále natlačen u olomoucké klece.
     
    35:05
    Flemming se octl celkem sám v mezikruží, a tak se s ničím nerozpakoval a napálil puk přímo na Konráda. Ten však kotouč ukryl mezi betony a nedal šanci ani na případnou dorážku.
     
    34:35
    Chomutov se ani v početní výhodě zatím nedokáže dostat do tempa, Olomouc svého soupeře zatím totiž spíše drží na jeho části ledu.
     
    33:37
    Piráti si zahrají první přesilovku, Jakub Kotala (OLO) je totiž vyloučen za lehký háček ve středním pásmu.
     
    33:09
    Holec se prosmýkl po pasu Galvase kolem Valacha a už si to pádil na branku, pod tlakem bránících hráčů však pálí jen do chomutovského brankáře.
     
    32:10
    Jaroměřský sice vypálil tvrdě, ale to nebyl žádný problém pro Laca, který si zapisuje další úspěšný zákrok, když kotouč chytil do lapačky.
     
    32:04
    Koblasa sice vyvezl puk do útočné třetiny, nicméně sudí mu odpískali úmyslný ofsajd. Olomoučtí hokejisté se tak vrátí do obranného pásma Chomutova.
     
    31:56
    Kouč Růžička je s výkonem svého týmu zjevně nespokojen, proto si také požádal o oddechový čas.
     
    31:43
    Olomouc si Piráty dokázala udržet v jejich pásmu, svěřenci kouče Růžičky následně pod velkým tlakem raději vyhazují puk na zakázané uvolnění.
     
    30:04
    Kaše je zpátky na ledě, ale těsně před svým návratem na led mu ještě asi zatrnulo. Mikúš se totiž objevil před Lacem úplně sám poté, co mu kotouč předložil rychlý Rašner. Slovenský útočník však branku netrefil.
     
    29:08
    Olomouci se prozatím nedaří udržet se v útočné třetině, Piráti prozatím perfektně brání.
     
    28:04
    Stejný hráče, který si u nestranných diváků před chvílí připsal plusové body, ale následně pyká za svůj lehkovážný návrat. Rozhodčí Davida Kašeho (CHO) za zřejmý faul posílají na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    27:30
    Kaše se sice proháčkoval mezi třemi bránícími Kohouty, jenže následně přišel v těžké pozici o puk. Jinak se ale tento mladý forvard postaral o velmi sebevědomou akci, kterou však nikdo z jeho spoluhráčů nepodpořil.
     
    26:10
    Sklenář si najel do druhé vlny přímo na pas Skinnera a rychlým příklepem se málem zapsal mezi střelce. Konrád tuto ránu vyrazil s obtížemi mimo tři tyče.
     
    25:47
    Škůrek se trefil zápěstím přímo do lapačky Laca, pro kterého to byla jednoduchá kořist. Ráně chyběla hlavně důraznost.
     
    25:17
    A Olomouc si připisuje další icing. Chomutov je v těchto minutách velmi aktivním manšaftem, jeho hře však zatím primárně schází střelba.
     
    24:27
    Laš nepokryl skákavý pas Jaroměřského takřka přes celé hřiště, Chomutov se díky tomu vrátí před Konrádovu klec.
     
    23:22
    Konrád se také dostal do těžké situace. Sklenář s Račukem totiž pořádně zamíchali s pukem, až se málem trefili do olomoucké sítě. Obě dorážky však nakonec mířily vedle.
     
    22:56
    Vyrůbalíkova rána od modré byla dalším varováním pro momentálně nedostatečnou obranu! Laco odražený puk jen s velkými problémy vykrýval do lapačky.
     
    22:05
    Roman Vlach je momentálně hlavním vládcem ledu! Nejprve jen tak tak netrefil krásný pas Holce, aby hned zakrátko dvakrát spálil velké šance. Lacovi spadl asi velký kámen ze srdce, Olomouc nebyla daleko druhé branky!
     
    21:35
    Mrázek byl až příliš rychlý, když se zkoušel dostat na olomouckou útočnou třetinu. Sudí mu pískají ofsajd.
     
    20:38
    Olomouc se snažila o tlak, jenže Laco všechny náznaky střely okamžitě vyrazil do rohu. Chomutov se pro tuto chvíli ubránil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely v 1. třetině: Olomouc – 4, Chomutov – 8
     
    První třetina přinesla ze začátku rozvážný hokej, nikdo se prakticky nedostával do příležitostí. Postupem času se sice dokázal Chomutov dostat do hry a připsal si několik šancí, jenže Olomouc nakonec byla tím týmem, který se dostal do vedení. Domácí si už svůj náskok do zbytku první třetiny dokázali udržet, což je podle předzápasovým předpokladům zatím překvapení. Uvidíme, jak se bude dál zápas vyvíjet, druhá třetina odstartuje v cca 18:12.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Růžička ukázal jede ze svých rychlých breaků, jenomže na bystrého Konráda si nepřišel. Slovenský brankář ve službách Hanáků totiž jeho střelecký pokus pokryl. Následná strkanice před bránou iniciovaná Ondruškem už asi taky nebude mít další důsledky.
     
    18:47
    Chomutov zkouší zvyšovat otáčky, jenže zatím ne a ne se na dlouhou dobu udržet v útočné třetině. Olomoucká obrana zatím velice dobře přistupuje k soupeřovým útočníkům, což je asi hlavním důvodem neefektivity Pirátu.
     
    17:44
    Sklenář se snažil zaměstnat olomoucké obránce, ale naneštěstí mu uskočil puk v nejnevhodnější chvíli. Sympatické napadání tak vychází v niveč.
     
    16:21
    Vyrůbalík zabránil pořádné šanci! Huml už už střílel po nahrávce Vondrky, jenže olomoucký kapitán se stihl vrátit na své místo. Hosté se tak zkonsolidovat v obraně, aby zamezili domácím v kontru.
     
    15:38
    Rutta je zpět na ledě, ani tato přesilovka nebyla Kohouty zužitkována.
     
    15:33
    Vyrůbalík se pokusil nahrát přes skoro celou šířku útočné třetiny, jenže chomutovská hokejka byla proti. Olomouc musí z pásma ven.
     
    14:40
    Skladaný po delší kombinaci jako první z olomouckých hráčů natáhl ke střele, jenže na Laca nevyzrál. Chomutovský brankář jeho ránu bez potíží pokrývá.
     
    13:38
    Petr Mrázek spadl př souboji v rohu hřiště, sudí neváhají a přidělují Janu Ruttovi (CHO) menší trest za podražení.
     
    13:08
    Huml zkusil vystřelit od mantinelu, jenže jeho rána zápěstím trefila jen beton Konráda. Olomoučtí mohou jít do protiútoku.
     
    12:21
    Olomouc po vstřelené brance opticky ožila, Piráti mají vůbec problém prodrat se přes půlící čáru. Defenzivní hra je v těchto chvílích velkou zbraní v rukou Hanáků.
     
    11:55
    Laco se dostal do konfliktu s Knotkem, ale ten po chvíli rázně ukončují rozhodčí. Vhazovat se před chomutovskou bránou.
    10:54 Roman VLACH - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají ale přece jen do vedení! Po rychlé přihrávce Galvase přesně kopírující modrou čáru Rašner nijak neváhal se střelou a okamžitě poslal puk na bránu. Před Lacem ale ještě stál ROMAN VLACH, který jemnou tečí nedal chomutovskému brankáři pražádnou šanci na zákrok. Asistence: Alex Rašner, Jakub Galvas
     
    10:37
    Nakonec se však opravdu žádná rána Olomouckých neujala, Dlapa už je totiž zpět na ledě.
     
    09:45
    Olomouc vydatně presuje, jenže zatím bez výraznějšího střeleckého pokusu. Laco spolu se svou obrannou čtverkou zatím pracují na plné obrátky.
     
    08:37
    Chomutov půjde poprvé do oslabení! Rozhodčí si všimli drobného háčku Ondřeje Dlapy (CHO) na Eberleho a posílají ho na trestnou lavici.
     
    08:23
    Jaroměřský měl pořádné potíže, aby se vypořádal s mladičkým Kašem. Nakonec ale tlak na rozehrávku ustál.
     
    07:45
    Skladaný se hnal do breaku, jenomže v jeho pohybu jej zastavila píšťalka hlavního sudího. Knotek mu totiž podle všeho přihrál rukou.
     
    06:21
    Hanáci se začínají po vlažném závěru postupně dostávat do tempa, Piráti mají čím dál větší potíže v defenzivní fázi své hry.
     
    05:35
    Ondrušek měl mimořádnou gólovku! Díky vychytralosti si najel za chomutovské beky, kteří ho nepostřehli, a mohl pálit skoro osamocen. Skladaného přihrávka ho však dostala do nepříznivého střeleckého úhlu, čehož využil Laco k jistému zákroku.
     
    04:52
    Poletín s Koblasou neudrželi puk v útočném pásmu, vhazování se tak přesune do mimo tento prostor.
     
    04:20
    Poletín zkusil pálit bez přípravy příklepem skoro z půlky, Konrád však znovu zasahuje. Následný pokus Dlapy je pak taktéž kořistí strážce domácího brankoviště.
     
    03:28
    Knotek mohl využít odvážný výjezd Laca mimo brankoviště, jenže nakonec se ke střele nedostal. Skladaný následně ještě kotouč dostihl, jenomže už se nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    02:01
    Koblasa a Kämpfem pořádně vystrašili Konráda, oba dva si připsali tutovky, jenže ta první mířila do betonu olomouckého brankáře a následná dorážka mířila těsně vedle tyče.
     
    01:25
    Hra zatím nemá moc parametry extraligového hokeje, nepřesnost střídá nepřesnost. Naposledy se o zakázané uvolnění postarali hosté.
     
    00:38
    Celý stadion tleská ve stoje, když olomoucký kotel rozvinul pamětní choreo k uctění Josefa Augusty. Krásný sportovní moment.
     
    00:10
    Chomutovští se o nic zásadního nepokouší, Dlapa jen vyzkoušel pozornost Konráda, avšak nakonec se jeho střela vznesla příliš nad. puk byl ještě tečován.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Před začátkem utkání je ještě uctěna památka nedávno zesnulého Josefa Augusty, který dovedl coby hlavní trenér olomoucké družstvo k mistrovskému titulu v roce 1994. Celý stadion drží minutu ticha.
     
    Hráči obou celků už míří z útrob stadionu na led, utkání za malý okamžik začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hlavními rozhodčími dnešního utkání jsou pánové Robert Čech a Roman Polák. Na čarách pak bude působit Vít Lederer a Robert Tošenovjan.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Konrád (M. Laco) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Rašner, J. Galvas – Skladaný, J. Knotek (A), Laš – Eberle, Sundher, Burian – T. Mikúš, R. Vlach, Holec – Kotala, Mrázek, Matai – Fořt.

    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Flemming, Dlapa, Rutta, Mrázek, Valach, Skinner, L. Chalupa, Kudělka – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Račuk, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hlava, Kaše, Lauko..
    Chomutov se může v letošní sezoně opřít o výkony své brankářské jedničky - Jána Laca

    Ján Laco a @piratichomutov odehráli zápas ve speciální sadě dresů, aby vzdali hold lékařům.????????‍⚕️???? #CCMGoalie #MadeOfHockey

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    3 letošní vzájemné zápasy v základní části
    03.01.2017 Olomouc x Chomutov 1:3 (22. kolo)
    18.11.2016 Chomutov x Olomouc 5:4 náj. (35. kolo)
    02.10.2016 Chomutov x Olomouc 1:4 (9. kolo))
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

    HC Olomouc
    17.02.2017 Liberec x Olomouc 3:1
    15.02.2017 Třinec x Olomouc 3:2
    05.02.2017 Olomouc x Plzeň 3:1

    Piráti Chomutov
    17.02.2017 Chomutov x Třinec 2:1 náj.
    15.02.2017 Pardubice x Chomutov 4:7
    05.02.2017 Sparta x Chomutov 3:2 pr.
    Piráti se v pátek postarali o svou 2000. branku v nejvyšší soutěži!

     
    Piráti Chomutov
    To hosté mají paradoxně největší touhu se předkolu vyhnout, neboť cítí, že přímý postup do čtvrtfinále play-off je velmi blízko. Svěřencům trenérského mága Vladimíra Růžičky se navíc po reprezentační přestávce navíc celkem daří, ovládly totiž oba dva duely. Nejprve se popasovali s trápícími se Pardubicemi a poté si vyšlápli i na Třinec, který zdolali po nájezdech. Tato výhra je tak posunula na šestou pozici, ze které ztrácí pouze bod na v těchto kolech jalovou Kometu.

    Chomutovskou hvězdou a rozdílovým hráčem je po loňské dominanci Romana Červenky Michal Vondrka. Hokejista, kterému bylo velmi často vytýkáno, že se dostává do reprezentace jen díky dobrému stavu z tehdejším koučem Růžičkou, se letos i podle svých slov hokejem baví. Podporují to i statistiky, kdy se dokázala prodrásat na druhé místo bodování celé soutěže a ztrácí jen jeden bod na prvního Petra Vránu. Vondrka se naposledy zapsal do extraligové historie, když se v pátek střelecky podílel na 2000. brance Pirátů v nejvyšší soutěži a zároveň utkání rozhodl v nájezdech brilantně provedenou forsbergovskou kličkou.
     
    HC Olomouc
    Hanáci se po ne úplně povedeném prosinci a začátku ledna postupně propadali extraligovou tabulkou až na dno, avšak šnůra tří výher nad Vítkovicemi, Kometou a Litvínovem je dostala znovu do boje o předkolo play-off. Následně sice přišly dvě hořké prohry, které Olomoucké znovu dostaly na pevnou zem, ale před reprezentačním přestávkou, kdy kádr pod taktovkou Zdeňka Venery přivítal kvarteto posil (Kanaďan Kevin Sundher, Jakub Kotala a brankář Marek Laco z Havířova, Petr Mrázek z Třebíče), znovu Olomouc čtyřikrát v řadě zvítězila, a to i přes to, že se musí Kohouti vypořádat z mnoha zraněními. Od začátku roku do 45. kola odehráli Hanáci bilanci 4-2-0-4.

    Repre pauza ale znovu Moře, jak už je letos zvykem, vstoupila do období dobré formy a po ní se také už celkem pravidelně olomoucký kádr zasekne. Tyto teze celkem potvrzují předchozí výsledky, kdy se domácí dvakrát museli vyrovnat s tím, že nezískají ani jeden bod. Nutno přiznat, že Olomouc měla těžký los, když narazila na lídra z Liberce a třinecké Oceláře. Tyto prohry však parodxně neměly na tabulky žádný vliv, v boji o předkolo totiž zaváhali prakticky všichni, Mora se tak drží na průběžné 12. příčce s mankem čtyř bodů na postupovou pozici. Nejproduktivnějším hráčem Olomouce je i na úkor zraněného Juraje Mikúše Marek Laš, který si zatím v tomto ročníku připsal 24 kanadských bodů.
     
    Hezký nedělní podvečer, hokejová Extraliga se po reprezentační pauze skoro nezastaví. Nejinak je tomu i dnes, kdy se odehraje kompletní 48. kolo, v rámci něhož se uskuteční i souboj domácí Olomouce s Chomutovem. Utkání startuje v 17:20!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 11. R. Vlach (Rašner, J. Galvas)


    HC Olomouc: Konrád (M. Laco) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Rašner, J. Galvas – Skladaný, J. Knotek (A), Laš – Eberle, Sundher, Burian – T. Mikúš, R. Vlach, Holec – Kotala, Mrázek, Matai – Fořt.
    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Flemming, Dlapa, Rutta, Mrázek, Valach, Skinner, L. Chalupa, Kudělka – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Račuk, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hlava, Kaše, Lauko.

    Rozhodčí: Čech, Polák – Lederer, Tošenovjan

    Diváci: 4174
    bahis siteleri