HC Litvínov – Letňany 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 10:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 4:5 (po pr.) | Kobra – Chomutov 0:3 (kon.) | Havířov – Zlín 0:2 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 1:5 (kon.) | Poruba – Přerov 3:4 (po pr.) | PZ Kladno – Kladno 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 5:4 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:3 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba
3:4 (0:2, 2:1, 1:0 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Neděle 19.02.2017, 14:45 • Kooperativa hala • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Z haly Kooperativa se pro dnešní den s vámi loučím.
    Děkuji za pozornost a někdy opět napočtenou. (16:55:28)
     
    Domácí soupeře potrápili a nedarovali jim výhru zadarmo. Ve finále jsou spokojenější Zubři, i když vítězství si mohli uzmout již na konci třetí třetiny, ale tam jim stál v cestě rozchytaný Mokrý.
     
    Konec zápasu.
     
    60:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nakonec rozhoduje pohotovou střelou JAN ŠTĚDRÝ, který bezezbytku využil nabídky Indráka. Asistence: Daniel Indrák a Matúš Hlaváč.
     
    60:45
    Bořuta, Krátký a Pitucha jsou těmi prvními, kdo se pokouší vsítit rozhodující branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Krátká přestávka a bude rozhodovat prodloužení. Šance mají oba týmy. Zubři jsou herně lepší, ale domácím pomáhá, že nemohou nic ztratit, jen překvapit. Což prozatím plní.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:44
    Krátká návštěva Poruby v útočné třetině a Zubři opět pálí na Mokrého. Štěstí stojí při domácím týmu. Kotouče míjí branku jen o centimetry.
     
    58:38
    Mokrý teď schovává kotouč v lapačce, a i když je atakován soupeřem, rozhodčí vše řeší jen domluvou. Bude se vhazovat po gólmanově pravici.
     
    57:24
    Nakonec vyváží puk Krátký a po projetí červené čáry pálí na bránu. Tam najíždí Bořuta a z rohu se pokusil střílet Havlík. Trefil jen boční síť. Navíc gólman poslal kotouč na zadní mantinel.
     
    55:45
    Ale jen bránit se někdy nevyplatí! Zubři jsou na puku silní a střely od modré jsou nebezpečné. Prozatím se ale hostům nedaří trefit branku. Kotouče lítají kolem tyčí. nakonec hru přerušuje gólman Mokrý, když schovává puk po střele Štědrého.
     
    54:49
    RT TORAX kotouče vyhazuje šikovně, aby nebylo zakázané uvolnění. Evidentně hraje na zisk jednoho bodu, který může ve finále být velice cenný při udržení extraligy.
     
    53:27
    Domácí se osvobodili ze sevření a icing se pískat nebude. Houfně šli Porubští střídat a stihli to než se vůbec soupeř dotkl puku.
     
    52:23
    Kotouč se po odrazu ocitá na domácí střídačce. Vhazuje se na útočné modré Přerova.
     
    51:10
    Anlauf nahodil puk na branku. Rachůnek kotouč vyrazil ramenem před seber a tak měl porubský kapitán šanci na dorážku. Tísněn a v plné rychlosti na podruhé branku ani netrefil. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu a hra pokračuje.
     
    49:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    ALEX KOTÁSEK má dnes střeleckou formu! Opět proměnil nabídku Husáka a tentokrát vyrovnává drzostí a pohotovostí svých rukou. Asistence: Tomáš Husák.
     
    49:10
    Gréč se nenechal odstavit od puku a projel pohodlně až za porubskou branku, kterou objel a hodlal zakončit k levé tyči. Ani proklouznutí po brankovišti nedokázali Zubři dopravit do odkryté poloviny branky. Zámek pak přerušil Husák, když vyhrál osobní souboj na mantinelu.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 27. Kotásek (Husák), 28. Foldyna (Häring), 50. Kotásek (Husák) – 1. Svozil (Štedrý), 3. Štědrý (Indrák, Hlaváč), 32. Kleniar (Kopeček), 61. Štědrý (Indrák, Hlaváč)


    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Machů, Pitucha, Husák, Becher, Fabianczyk, Pavlík – Kotásek, Bořuta, Havlík – Anlauf, Häring, Foldyna – Boniatti, Krátký, Puchala
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Postava) – Šabršula, Kopeček, Vohrabal, Svozil, Hlaváč, Zeman, Gréč – Kolařík, Ministr, Krupa, Šimanský, Indrák, Barveníček, Kleniar, Hanák, Tarnoczy, Chytil, Štědrý

    Rozhodčí: Mikula – Ganger, Barteček
    bahis siteleri