Nitra – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 1:2 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Zvolen – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 19.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V úvode tretej tretiny po góle Markoviča ešte hrozilo, že stretnutie bude mať dramatický záver. Popradčania sa však potom opäť dostali späť do starých koľají. Mlynarovič sa presadil v 52. minúte a to bol posledný gól v zápase. Poprad zdolal Martin 4:2.

    Ďakujeme za pozornosť, pekný zvyšok nedele! (19:15:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:26
    Corbeil už bol na polceste na striedačku, vtedy však Popradčania vyhodili puk. Martinský brankár predsa len vyšiel von a v závere to ešte hostia skúsia.
     
    58:37
    Fabian nasmeroval na Corbeila strelu od modrej čiary. Puk skončil bezpečne v lapačke martinského gólmana, ktorý následne aj ihneď rozohral.
     
    58:07
    Domáci hokejisti sa počas svojej presilovky veľmi nenáhlia dopredu. Vedia, že treba ju zahrať najmä takticky a Martin je tým mužstvom, ktoré sa musí usilovať o strelenie gólu.
     
    57:32
    Kamzíkom sa podarilo tentokráť aj vyviezť puk von z obranného pásma. V rohu klziska ho podržal Zagrapan.
     
    57:06
    Martinčania si sťažili záver stretnutia. Sergej Korostin dostal dve minúty za sekanie.
     
    56:19
    Lukáš Kozák napriahol v strednom pásme. Fokin sa okamžite dostal do brankárskeho postoja, ale zasahovať nemusel, pretože puk letel ponad.
     
    55:06
    V rohu klziska bojoval o puk Henderson s Hvilom proti Tabačkovi s Dvořákom. Súboj sa ukončil peiše pre domácich. Videli sme zakončenie Hendersona, to však Corbeil s prehľadom zneškodnil.
     
    53:51
    Pullimu sa pri mantineli v útočnom pásme nepodarilo preľstiť Krotáka, ktorý jeho nahodenie zastavil a puk posunul von z obranného pásma.
     
    52:27
    Martinčania ihneď po inkasovanom góle prejavili svoju aktivitu. Videli sme však od nich len pár nepresných striel a následne sa domácim podarilo oslobodiť sa a vystriedať.
    51:44 MLYNAROVIČ - 4:2
     
    51:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú späť do dvojgólového vedenia. Suchý posunul puk v obrannom pásme po mantineli Lichancovi, ktorý vysunul SAMUELA MLYNAROVIČA na os ihriska. Ten následne vnikol do pásma, napriahol a príklepom rozvlnil Corbeilovu sieť!
    Asistencie: Peter Lichanec, Radoslav Suchý.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 411 divákov.
     
    50:51
    Poprad si teraz už mohol vydýchnuť. Navyše, Martinčania sa po neúspešnej rozohrávke dopustili zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude pred Corbeilom.
     
    50:02
    Fokin si musel dať na ďalšiu nebezpečnú strelu z hokejky Mareka Pacalaja, ktorý pálil od modrej. Strelu stečovali hráči vedľa brány. Martinčania sú teraz v obrovskom tlaku.
     
    49:13
    Rapáč našiel pred bránkou voľného Dlouhého, ktorý strieľal z tesnej blízkosti, no v tejto dobrej šanci bránu nezmyselne prestrelil!
     
    48:45
    Svitana z rohu klziska našiel prihrávkou medzi kruhy Lichanca, ktorý sa aj dostal k strele, no nemieril presne.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Bjalončík, 26. Bjalončík (Zagrapan, Fabian), 29. Kroták (Fabian, Zagrapan), 52. Mlynarovič (Lichanec, Suchý) – 40. Heizer (Tabaček), 41. Markovič (Tabaček)


    HK Poprad: Fokin (Šúrek) – Suchý (A), Fabian (A), Davydov, Ibragimov, Guliajev, Dinda, Pokovič, Ježek – Kroták (C), Mlynarovič, Svitana – Lichanec, Zagrapan, Matúš Paločko – Hvila, Bjalončík, Henderson – Matej Paločko, Murček, Troliga
    HK VITAR Martin: Corbeil (Žingor) – Kozák, Pulli, Dvořák, Tabaček (C), Pacalaj, Bačik, Rusina – Korostin, Galamboš (A), R. Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Pokrivčák (A), R. Dlouhý, Surovka – B. Rapáč, Jurášek, Rzavský

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Bogdaň, Stanzel

    Diváci: 1 411
    bahis siteleri