Klatovy – Sokolov 11:1 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 7:5 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:5 (1:2, 3:2, 3:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Úterý 21.02.2017, 18:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Patrně to nebude gól, ale spíše vyloučení, co uzavře dnešní utkání. Jak již v poslední třetině začíná být zvykem, opět současné. Za hákování putuje na trestnou Martiník (VAL) a Peslar (POR), který nafilmoval pád. Oba na dvě minuty.
     
    58:39
    Hlaváč s Jáchymem opustili trestnou lavici, porubského útočníka však vystřídal Martin Piecha (POR), který zůstane dvě minuty za podražení.
     
    56:38
    Hlaváč (VAL) se provinil sekáním, za což ho před vyloučením čekalo ještě ruční vyřízení ze strany Jáchyma (POR). Oba míří na trestnou lavici, kde stráví dvě minuty.
     
    55:38
    Vyloučen je také Václav Studený (VAL), dostává dvě minuty za držení hole.
     
    55:14
    Po zastavení hry se do sebe u domácí brány pustili Jan Dresler (POR) s Tomášem Bruncem (VAL). Za oboustrannou hrubost posílá rozhodčí oba hříšníky na dvě minuty na lavici hanby.
     
    45:04
    Rostislav Vaněk (POR) se svým hákováním poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    41:43
    A vyloučení se nevyhne ani Martinu Piechovi (POR), který obdržel dvě minuty za podražení.
     
    40:36
    Michal Nedbálek (VAL) si odjíždí za své hákování odpykat dvouminutový trest.
     
    33:02
    Jakub Peslar (POR) míří za trestoměřiči, u kterých si odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    30:03
    Hosté se v plném počtu dlouho neudrželi. Momentálně na trestnou lavici odjíždí Tomáš Brunec (VAL), který se provinil hákováním a tak s jeho zásahem do hry nebudou moci Bobři na dvě minuty počítat.
     
    27:20
    Hlavní rozhodčí posílá Petra Dvořáka (VAL) do společnosti trestoměříčů, se kterými stráví dvě minuty za vysokou hůl.
     
    05:47
    Sotva se Bobři dostali do plného počtu, opět budou muset počítat s absencí jednoho hráče. Do druhého oslabení posílá svůj tým Jan Podešva (VAL), který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    03:46
    Vrátka na trestné lavici se opět otevírají. Tentokrát ale na straně hostů. Za katr míří Patrik Dalajka (VAL). Pobude dvě minuty za vysokou hůl.
     
    01:44
    Na lavici hanby mezitím putuje Jakub Peslar (POR), který si nyní odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.

    Soňa Molatová

    Branky a nahrávky: 8. Peslar (Kaluža, Jáchym), 22. Zachar (Jáchym), 24. Zachar (Jáchym), 38. Zachar (Vaněk, Slavík), 45. Piecha (Kaluža), 45. Kafka (Ballner), 57. Sztefek (Slováček) – 1. Studený (Varga D., Hladiš), 13. Kývala (Dvořák), 23. Pořický (Podešva, Martiník), 32. Dalajka (Báchor, Hlaváč), 60. D. Varga (Žabčík, Studený)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kubáň (Čech) – Rudl, Dresler, Adamík, Puškár, Kaluža, Bail, Puzič, Peslar – Ballner, Kafka, Piecha (A), Seidler, Kuťák, Slavík, Jáchym, Slováček, Zachar (C), Sztefek, Vaněk, Tomčák
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Matoušek (Oczadly) – Nedbálek, Mikel, Hajda, Báchor (C), Žabčík, Baroš, Pernický – Kuchařík, Kývala, Dalajka, Pořický, Brunec (A), Dvořák, (A), Hlaváč, Martiník, Studený, Hladiš, Varga D., Podešva J.

    Rozhodčí: Fiedler – Rychlý, Vengřín
    thejrc.org