Nantes – Dijon 3:1 (kon.) | Nice – Montpellier 2:1 (kon.)
konec
OGC Nice
2:1 (0:1)
Montpellier HSC
Pátek 24.02.2017, 20:45 • Allianz Riviera (Nice) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Mickaël Le Bihan prožil po smolném zranění návrat snů se s vámi loučím. Doufám, že jste se výborně bavili a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:48:49)
     
    Strhující utkání plné šancí končí vítězstvím Nice, které se alespoň zatím bodově dotahuje na vedoucí Monaco. Dlouho to vypadalo, že hostující tým dokráčí k nějakým bodům. Ovšem to by nemohl přijít na zelený pažit "hrdina" Mickaël Le Bihan. Domácí útočník se po šestnácti měsících vrátil do na ligový trávník a ukázal obrovskou chuť do hry. Po jeho příchodu se OGC dočkalo výborných náběhů za obranu, což se nakonec ukázalo jako rozhodující.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Ryad Boudebouz v samotném závěru trefil z přímého kopu tyč
     
    90+2
    Př domácím celku v tomto momentu stáli všichni svatí! Montpellier vybojoval faul ve středu hrací plochy osmadvacet metrů od brány. K rozehrání přímého kopu se postavil Ryad Boudebouz, jenž obstřelil zeď, ale svým pokusem trefil jen levou tyč branky. Yoan Cardinale se za pokusem pouze ohlédl a nyní byl v roli dalšího diváka.
     
    90
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    Paul Baysse předvedl ve vlastní šestnáctce dobrou hru tělem, když odstavil od míče soupeře. Isaac Mbenza se už chystal po převzetí balonu zakončil, ale právě domácí kapitán jeho akci přerušil.
     
    87
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Mounir Obbadi, přichází Vincent Koziello.
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Valentin Eysseric, přichází Bassem Srarfi.
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Yacouba Sylla, přichází Keegan Dolly.
    86. Mickaël Le Bihan - 2:1
     
    86
    Nice právě vstřelilo branku!
    To je návrat snů pro domácího útočníka! Arnaud Souquet prostrčil balon do šestnáctky, kde se jej ujal MICKAËL LE BIHAN. Jeho zakončení zamířilo podél brankáře za brankovou čáru a Nice se ujímá vedení. Navrátilec do sestavy je publikem po zásluze oslavován a je to právě on, kdo rozpohyboval útočné řady svého celku. Asistence: Arnaud Souquet.
     
    85
    Pěknou koloběžkou se Danteho na pravé straně zbavil Ryad Boudebouz. Hostující hráč zvedl hlavu a před brankou viděl spoluhráče. Ovšem balon se k němu nedostal a hra se otáčí na druhou stranu.
     
    84
    Nice utahuje šrouby a opět kombinuje na polovině soupeře. Ovšem po nepřesné přihrávce na pravé straně o míč přišlo. Jenže hostům už scházejí síly a pouze balon odkopávají.
     
    82
    O přihrávku na střed si ukázal Younés Belhanda, který na nic nečekal a okamžitě vypálil. Jeho pokus letěl těsně nad zemí, ale na hranici pokutového území trefil soupeře. Montpellier s vypětím všech sil brání nerozhodný stav.
     
    81
    Hostující tým získal balon před vlastní šestnáctkou a přišla přihrávka na brankáře. Jeho odkop našlo ve vzduchu Nice, které se marně hnalo do dalšího útoku.
     
    80
    Hostující tým ještě čekají rušné chvilky v posledních minutách. Hráči v bílých dresech se k balonu moc nedostávají a musejí se bránit nápaditým přihrávkám Nice. To až v posledních minutách předvádí výkon hoden aspirantovi na titul.
     
    78
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jérôme Roussillon, přichází Mathieu Deplagne.
     
    77
    Odražený míč našel na levé straně Wylan Cyprien, jenž jej vrátil do ohně. Na jeho centr naskočil jeden ze spoluhráče, jenž hlavou zamířil přesně do prostoru, kde stál Laurent Pionnier.
     
    76
    Stadionem to jen zahučelo! Centr zamířil na Valentina Eysserice, jenž se pokusil okamžitě zakončit, ale trefil před sebou stojícího bránícího hráče. V posledních minutách už Montpellier nestíhá soupeři a těžce se brání.

    Michal Luxa

    Branky: 68. Le Bihan (Eysseric), 86. Le Bihan (Souquet) – 9. Mounié

    Karty:   49. Belhanda (NIC), 71. Dalbert (NIC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:7. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:10.
    OGC Nice: Cardinale – Souquet, Baysse (C), Dante, Dalbert – Seri, Cyprien, Obbadi (87. Koziello) – Eysseric (87. Srarfi), Donis (60. Le Bihan), Belhanda.
    Náhradníci: Benítez – Le Bihan, Srarfi, Burner, Walter, Le Marchand, Koziello.

    Montpellier HSC: Pionnier – Mukiele, Hilton (C), Congré, Roussillon (78. Deplagne) – Skhiri, Sylla (87. Dolly) – Lasne, Boudebouz, Sessègnon – Mounié (70. Mbenza).
    Náhradníci: Jourdren – Passi, Pokorný, Mbenza, Camara, Dolly, Deplagne.

    Rozhodčí: Schneider – Philippe, Henninot
    bahis siteleri