Mladá Boleslav – Teplice 1:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:1 (1:0)
FK Teplice
Pondělí 27.02.2017, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z města automobilů vše, díky za pozornost a někdy příště na počtenou. (19:05:22)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:3.
     
    Je konec, ve městě automobilů se dnes narodil nerozhodný výsledek. Příliš pohlednou partii jsme nesledovali, v prvním poločase byli mírně aktivnějším celkem domácí, které do vedení poslal Jakub Nečas. Poté obraně soupeře hned několikrát zle zatopil velmi aktivní Vukadinović, buď ale pálil těsně vedle, nebo jej dobře vychytal Grigar. Největší šanci hostí měl v pětatřicáté minutě Kučera, jehož pokusu scházel opravdu jen kousek.

    Ve druhé půl se obraz hry příliš nezměnil. Sedm minut po jejím začátku o sobě znovu dal vědět Vukadinovič, vstřelená branka mu ale dnes zřejmě nebyla souzena. Ve čtyřiašedesáté minutě bylo srovnáno, když se po Horově přihrávce ujala tečovaná rána Marka Červenky. Ve zbytku utkání si oba celky vypracovaly po jedné vážnější příležitosti, Magera ale zacílil těsně mimo, Červenkovu dorážku zase tygřím skokem eliminoval Jan Šeda. Boleslavští fotbalisté tak nevyhráli už poosmé v řadě a jejich výkonnostní trápení tak pokračuje i nadále.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby sudí Jílek nastavuje jen dvě minuty.
     
    90
    Změnit se to pokusil Marek Matějovský, který se po Pauschekově nahrávce prodral až do pozice pro centr, ten byl ale tečován a zapadl přesně do náruče pozorného Tomáše Grigara.
     
    89
    S blížícím se koncem zápasu se domácí snaží s nerozhodným skóre tohoto mače ještě něco udělat, zatím se jim ale absolutně nedaří usadit na obranné polovině svého oponenta.
     
    88
    Ve vzdušném souboji se nešťastně srazil Takács se Šušnjarem. Oběma se zpět na nohy příliš nechce, sudí Jílek však směrem ke zdravotníkům žádný pokyn nedal. Vše by se mělo obejít bez jejich zásahu.
     
    87
    Nivaldo svým příchodem oživil v prvním poločase bezzubou ofenzivu Severořechů. Nyní krásně nalezl Marka Červenku, ten si však v souboji se Stronatim pomohl rukama, což nemohl kousek opodál stojící sudí Jílek přehlédnout.
     
    86
    Takács se štěstím udržel míč před napadajícím Kučerou, poté jej ještě dokázal posunout k volnému Lukáši Železníkovi, tomu ale absolutně nevyšlo zpracování.
     
    85
    Poprvé se domácím divákům předvedl Lukáš Železník, který pro své spoluhráče vybojoval roh. Mareš opět nacentroval k Lukáši Magerovi, jeho hlavička ale nebyla nebezpečná a pro Grigara nepředstavovala sebemenší problém.
     
    84
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Marek Matějovský.
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 2 797 diváků.
     
    82
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martin Fillo, přichází Jan Vošahlík.
     
    81
    Od Jánoše balon doputoval k Jiřímu Fleišmanovi, který poslal další centr do šestnáctky. K hlavičce se sice dostal Ladislav Takács, při snaze udělat si prostor si ale pomohl zákrokem za hranou fotbalových pravidel.
     
    80
    Tentokráte do vápna Teplic přilétl vysoký centr od Pauscheka, s nímž měl brankář Grigar lehké problémy, když jej stačil vyboxovat pouze k Magerovi, ten se ale samostatně nedokázal prosadit.
     
    79
    Po Fleišmanově přistrčení se sice k centru z otočky dostal Adam Jánoš, balon ale poslal pouze do držení stopera Jeřábka, jenž jej v klidu vyváží z obranné poloviny.
     
    78
    Sám se teď pokoušel něco vymyslet obránce Pauschek, jenž se sice elegantně zbavil Nivalda, ve snaze získat pro Boleslav rohový kop se ale balon právě od něj odrazil do zámezí. Následovat tak bude odkop v podání Tomáše Grigara.
     
    77
    Míč se po Železníkově souboji s Krobem dokutálel až za postranní lajnu, sudí jej nakonec po poradě s pomezním kolegou přisoudil domácímu celku.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 23. Nečas – 64. Červenka (Hora)

    Karty:   37. Šušnjar (TEP), 56. Jeřábek (TEP), 73. Červenka (TEP)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:3.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Takács, Mareš – M. Vukadinovič, Magera (C) (84. Matějovský), Nečas (74. Jánoš) – Chramosta (69. Železník).
    Náhradníci: Vejmola – Valenta, Keresteš, Jánoš, Čmovš, Železník, Matějovský.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Ljevakovič (C), Kučera – Fillo (82. Vošahlík), Hora, Urma (46. Nivaldo) – Vaněček (58. Červenka).
    Náhradníci: Plachý – Nivaldo, Soungole, Vachoušek, Vošahlík, Červenka, Hyčka.

    Rozhodčí: Jan Jílek – Jiří Kříž, Petr Kotalík

    Diváci: 2797
    thejrc.org