Alavés – Valencia 2:1 (kon.) | Real Betis – Sevilla 1:2 (kon.) | Leganés – La Coruňa 4:0 (kon.)
Eibar – Malaga 3:0 (kon.)
konec
SD Eibar
3:0 (1:0)
Malaga CF
Sobota 25.02.2017, 20:45 • Estadio Municipal de Ipurúa, Eibar • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro tuto chvíli je to všechno. Já se s vámi loučím, přeji vám příjemný zbytek víkendu a u dalšího on-line přenosu zase někdy na počtenou. (22:36:26)
    Eibar se přiblížil Villarrealu pouze na rozdíl jediného bodu.

     
    V dnešním zápase se už nic závratného nestane, Eibar na svém stadionu vítězí 3:0 nad Málagou a připisuje si zasloužené tři body. Nejlepším hráčem dnešního zápasu musí být určitě zvolen dvougólový Adrián González, který dnes podal famózní výkon stejně jako celý jeho tým.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 10:18.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Trojice domácích hráčů (Escalante,Adrián, Bébé) se vydalo do útoku, který měl přidat ještě čtvrtý gól. Jenže Bébé to všechno zkazil, jeho přihrávka byla zblokována.
     
    90+3
    Bébé obdržel žlutou kartu za nesportovní chování.
     
    90+2
    Nastavený čas začíná odkopem domácího brankáře od vlastní branky. Yoel s rozehrávkou nespěchá, ale měl by, mohl by dostat žlutou kartu za zdržování.
     
    90+1
    Rozhodčí dnešního zápasu Javier Estrada nastaví tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby začala nátlakem hostujícího celku. V šanci se ocitnul Michael Santos, ale Yoel Rodríguez dnes potvrdil vynikající formu a jeho šanci zlikvidoval.
     
    89
    Za malou chvíli nám rozhodčí prozradí nastavený čas ve druhém poločasu. Já to vidím na dvě minutky nad rámec základní hrací doby.
     
    88
    Ovšem ani Eibar se už nemá k nějakému útočení, míč je stále na domácí polovině u svých stoperů, kteří jen tak letmo pošilhávají po časomíře.
     
    87
    Konec dnešního zápasu je opravdu za dveřmi, Eibar je u míče a s přehledem kombinuje po celé šíři hřiště. Málaga se už vůbec nesnaží, o nějakém napadání nemluvě.
    86. Bébého střela míří vedle branky.
     
    86
    Bébé se ocitnul ve střelecké příležitosti, ale nedokázal srovnat svá mířidla. Míč z jeho střely putuje do zámezí. Carlos Kameni se protáhne odkopem od své branky.
     
    85
    Ovšem ani Málaga to ještě nevzdává a chce dát aspoň gól útěchy. Musíme být upřímní, ale za tento dnešní výkon si to určitě nezaslouží.
     
    84
    Bébé se ihned po svém příchodu snaží zapojit do hry a to se i daří. Spolupráce s Anderem Capou přinesla následný centr na zadní tyč, kde byl Takaši Inuj. Ten nám předvedl magické zpracování na dlouhou nohu.
     
    83
    Domácí tým není ani při takovém stavu zalezlý na své polovině, kde by dohrával dnešní zápas. Snaží se hrát, při ztrátě míče napadat své protihráče.
     
    82
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Pedro León, přichází Bébé.

    Jan Mládek

    Branky: 43. Adrián González (Enrich), 51. Adrián González (pen.), 53. Enrich (Arbilla)

    Karty:   77. Capa (EIB), 90+3. Bébé (EIB) – 53. Fornals (MLG), 62. Rosales (MLG), 77. Ontiveros (MLG), 79. Miguel Torres (MLG)   71. Rosales (MLG)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 10:18.
    SD Eibar: Y. Rodríguez – Capa, Ramis (78. dos Santos), Lejeune, Arbilla – Escalante, Dani García – León (82. Bébé), Adrián González, Inuj – Enrich (68. Rivera).
    Náhradníci: Areitio – Rivera, Peña, dos Santos, Luna, Bébé, Dorrio.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, L. Hernández, D. Llorente, Miguel Torres – Fornals, Duda (57. Charles) – J. P. Carlos, Jony (73. Villanueva), Keko (53. Ontiveros) – Santos.
    Náhradníci: Bojko – Demichelis, Villanueva, Charles, G. Castro, Peñaranda, Ontiveros.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Miguel Martínez, Francisco Martín – Albert Catalá

    Diváci: 4.953
    thejrc.org