Dunajská Streda – Prešov 5:0 (kon.) | Myjava – Michalovce 0:0 (zruš.) | Slovan Bratislava – Trenčín 4:3 (kon.)
Trnava – Senica 0:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
5:0 (1:0)
FC Tatran Prešov
sk Sobota 25.02.2017, 14:00 • DAC Aréna, Dunajská Streda • Niké liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca ukončil zápas presne po skončení 90. minúty. Nadstavovať sa skutočne nemuselo, keďže o osude zápasu bolo jasne rozhodnuté. Dunajská Streda zdolala Prešov vysoko 5:0 a dostáva sa na priebežné šieste miesto tabuľky. Hráčom zápasu je nesporne Erik Pačinda, ktorý dva góly strelil a na tretí prihral Kristopherovi Vidovi. Okrem tejto dvojice sa do listiny strelcov zapísali aj Pappe Macou Sarr a Pavol Šafranko. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a zároveň vás pozývam sledovať aj zápas medzi Spartakom Trnava a FK Senica. Dovtedy, dovidenia. (15:54:04)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Domáci mali výhodu rohového kopu, no tentokrát sa do zakončenia nedostali. Veľmi dobre zapracoval v defenzíve Emil Haladej.
     
    88
    Teraz sme boli svedkami kurióznej situácie. Hlavný rozhodca ešte len sprejom ohraničoval postavenie múru, no Eric Javier Davis Grajales rozohral. Domáci síce skórovali, ale gól platiť nemohol.
     
    87
    Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu z hranice šestnástky. Je to ale viac z ľavej strany, a tak bude nasledovať zrejme center.
     
    86
    Tenisový kanár z toho zatiaľ nebude! Po centri z pravej strany vynikajúco hlavičkoval Roland Černák, ale ešte lepší zákrok predviedol na bránkovej čiare Jozefa Talian.
     
    85
    Zápas sa už len dohráva. Dunajská Streda vedie komfortným rozdielom a kombinuje v okolí poliacej čiary. Motiváciu by ale mohol mať Erik Pačinda, ktorý poškuľuje po hattricku.
     
    84
    A máme tu vôbec posledné striedanie dnešného zápasu. V zápase končí Jakub Rolinc a na jeho miesto prichádza Hector Tubonemi.
     
    83
    Po predošlej situácii mali hostia výhodu aj rohového kopu. Štandartky ale dnes Prešovu vôbec nevychádzajú a nevedia si vypracovať šancu.
     
    82
    Teraz sa v domácej bráne vyznamenal skvelým zákrokom Matej Slávik. Spoza obrancu Ľubomíra Šatku vystrelil Jakub Rolinc, no domáci brankár predviedol skvelý zákrok pravou rukou.
     
    81
    Posledné striedanie v domácom mužstve. Ako posledný do dnešného zápasu zasiahne András Mészáros a v zápase končí Yves Simon Pambou.
     
    80
    Do konca zápasu zostáva ešte približne desať minút. Teraz bude nasledovať odkop od brány Jozefa Taliana, keďže center Erica Javiera Davisa nebol presný.
     
    79
    Z výhody priameho kopu napokon nič nebolo. Domáci sa bez problémov ubránili a napokon je celá akcia ukončená útočným faulom Prešova.
     
    78
    Marin Ljubicić sa previnil nedovoleným zákrokom približne 30 metrov od brány. Hostia tak majú výhodu priameho kopu a budú chcieť streliť aspoň čestný gól.
     
    77
    Teraz sme boli svedkami menšieho incidentu medzi Erikom Streňom a Ericom Javierom Davisom. Hlavný rozhodca napokon obom hráčom udeľuje žltú kartu.
     
    76
    V dnešnom zápase má odpracované aj strelec druhého gólu Pappe Macou Sarr. Ten schádza z ihriska a na jeho miesto prichádza Zoltán Kontár.
     
    75
    Domáci futbalisti kontrolujú záver zápasu a svoju sériu bez prehry natiahnu už na šesť zápasov. Navyše, Prešovu uštedria poriadny debakel.
     
    73
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj domáci tréner. V zápase končí Kristopher Vida a na jeho miesto prichádza čerstvý Roland Černák.
     
    72
    Dunajská Streda dala gól!
    Na Žitnom ostrove sme svedkami poriadneho debaklu. Marin Ljubicić snáď 30-metrovým pasom vysunul do brejku ERIKA PAČINDU. Ten ukázal svoju rýchlosť a bez problémov obstrelil Jozefa Taliana. Prihrávka bola ale skutočne skvostná a nemusel by sa za ňu hanbiť ani legendárny quaterback Tom Brady.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 9. Pačinda (Pambou), 56. Sarr (Davis), 65. K. Vida (Pačinda), 67. Šafranko (Živković), 72. Pačinda (Ljubicić)

    Karty:   77. Davis (DUN) – 77. Streňo (PRE)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:1.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Slávik – Živković, Šatka, Michalík, Ljubicić (C) – Davis – K. Vida (73. Černák), Šafranko, Pačinda, Sarr (76. Kontár) – Pambou (81. Mészáros).
    Náhradníci: Tofiloski – Mészáros, Černák, Kocsis, Kontár, Németh, Kosorin.

    FC Tatran Prešov: Talian (C) – Dzurík, Haladej, Micherda, Bartek – Leško (70. Haščák), Kubus (61. Grešák), Katona, Rolinc (84. Tubonemi) – Streňo, Keresteš.
    Náhradníci: Ferenc – Župa, Haščák, Tubonemi, Grešák.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Tomáš Somoláni, Juraj Lieskovský

    Diváci: 4 532
    bahis siteleri