Havířov – Most 7:2 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:3 (po pr.)
konec
AZ Havířov
7:2 (1:0, 4:2, 2:0)
HC Most
Sobota 25.02.2017, 17:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • WSM Liga - O udržení • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ pokračuje ve střeleckém představení. Nyní se dostal do dobré pozice dorostenec MATĚJ POTOČNÝ a střelou nad lapačku posílá posedmé puk do moctecké sítě. Asistence Petr Kanko a Tomáš Gřeš.
     
    48:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale naopak jsou to domácí, kdo z protiakce navyšují svůj náskok. TOMÁŠ GŘEŠ na levém křídle jakoby váhal jestli má střílet nabo počkat na spoluhráče, ale pak se rozhodl pro střelu a svou bombou poslal puk přesně k druhé tyči. Asistence Lukáš Bednář a Matěj Potočný.
     
    37:26
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté také využívají v zápase přesilovku a snižují na 2:5. DANIEL HORA našel puk v chumlu hráčů a zblízka překonává Šafránka. Asistence Kamil Černý a Ondřej Havlíček.
     
    32:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ pokračuje v dobrém výkonu a také střílení branek. DANIEL KUROVSKÝ opět po tečované střele navyšuje náskok Havířova už na 5:1. Asistence Lukáš Bednář a Radek Pořízek.
     
    31:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už domácím tato situace vyšla dokonale. TOMÁŠ GŘEŠ tečuje střelu od modré pod horní tyčku a AZ vede 4:1. Využitá přesilovka, asistence Jakub Dudek a David Dvořáček.
     
    28:48
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté ale rychle kontrují a snižují na 1:3. Obránce JAN WALTER schoval svou nenápadnou střelu od pravého mantinelu za klubko hráčů a puk se zastavil až u Šafránkovy pravé tyče. Asistence Josef Stříbrný a Jaroslav Šimeček.
     
    27:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš teď platilo na havířovském ledě, protože z rychlého kontru se před Spěšného vyřítil DANIEL KUROVSKÝ a přesnou střelou švihem poslal puk do šibenice – 3:0. Asistence Jakub Dudek.
     
    24:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hned po buly v útočném pásmu se dostal ke střele z mezikruží PETR KANKO a přesnou střelou k evé tyči nedal Spěšnému šanci. Asistence Lukáš Bednář a Michal Hlinka.
     
    12:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí po skončení přesilovky pokračovali v tlaku. Puk se od Kanka dostal do mezikruží k MICHALU HLINKOVI a ten rychlou a prudkou střelou do šibenice otevírá skóre utkání. Asistence Petr Kanko a David Bahounek.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 13. Hlinka (Kanko, Bahounek), 25. Kanko (L. Bednář, Hlinka), 28. Kurovský (Dudek), 32. Gřeš (Dudek, Dvořáček), 33. Kurovský (L. Bednář, Pořízek), 49. Gřeš (L. Bednář, Potočný), 51. Potočný (Kanko, Gřeš) – 29. Walter (Stříbrný, J. Šimeček), 38. Hora (K. Černý, Havlíček)


    AZ Havířov: Šafránek (Dufek) – Chroboček, Holomek (C), Krisl, Bahounek, Petran, Dudek, Ševěček – Kalus, Hlinka, Kanko – Gřeš (A), Maruna, Dvořáček – Kurovský (A), Haas, Pořízek – Bambula, Potočný, Pawliczek – L. Bednář.
    HC Most: Spěšný (32. Mouček) – Hora, Šefl, Šesták, K. Černý, Strejček, Walter – Rod, Havlíček, Smolka – Kubinčák (A), Divíšek (C), Řehoř – J. Doležal, Alinč, Komínek – R. Veselý, J. Šimeček, Stříbrný.

    Rozhodčí: Fiala V. – Adamec, Poruba

    Diváci: 1059
    thejrc.org