Sparta – Litvínov 3:1 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:3 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 26.02.2017, 15:00 • O2 arena • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:28 Jan BUCHTELE - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAN BUCHTELE navyšuje sparťanské vedení poté, co z vrcholu kruhů pálí na litvínovského brankáře. Janus se po jeho střele sice natáhl svojí lapačkou, k nelibosti hostující střídačky ale máchl do prázdna. Asistence: Lukáš Pech, Miroslav Forman.
    17:41 Miloslav HOŘAVA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pilař vypálil zpoza modré čáry na Novotného, ten si ale s jeho projektilem poradil a vyrazil jej betony. Puk ale zůstal nebezpečně blízko a jako první se jej zmocnil MILOSLAV HOŘAVA, který jej dorazil přímo za brankářova záda. Asistence: Karel Pilař.
    16:53 Petr KUMSTÁT - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vybojovali kotouč u zadního mantinelu a pohlídali si třetinu. Barinka pak s přispěním Pecha nahrál na připraveného PETRA KUMSTÁTA, který si trpělivě počkal u pravé boční tyčky a zakončil do nekryté brány. Asistence: Lukáš Pech, Michal Barinka.
    12:00 Martin GERNÁT - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skóre je otevřeno! Řepík nahrál z levého kruhu na dojíždějícího MARTINA GERNÁTA, který propašoval kotouč ze špičky své hole přímo mezi brusli litvínovského brankáře a boční tyčku. Asistence: Michal Řepík, Jaroslav Hlinka.
    Marken.cz

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 12. Gernát (Řepík, J. Hlinka), 17. Kumstát (Pech, Barinka), 28. Buchtele (Pech, Forman) – 18. M. Hořava (K. Pilař)


    HC Sparta Praha: F. Novotný (Wolf) – Mikuš, Gernát, Barinka, Švrček, Nedomlel, Eminger, Kalina – Řepík, P. Vrána, J. Hlinka – Hlaváč, Klimek, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát – Kudrna, Cingel, Uher.
    HC VERVA Litvínov: Janus – F. Pavlík, Gula, Kubát, Sörvik, Z. Sklenička, K. Pilař, Kokeš – Martynek, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Gerhát, Trávníček – Válek, K. Reichel, Jurčík.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Flegl, Polonyi
    ocianews.com