K. Vary – Sparta 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (3:1, 2:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 28.02.2017, 17:20 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Ještě je tu jedno mírné pošťuchování! Matěj Beran (PCE) je vyloučen na dvě minuty za hrubost a na další dvě minuty opět za hrubost.
    Na domácí straně bude pykat Tomáš Svoboda (PLZ) za hrubost.
     
    56:03
    Hned po buly v útočném pásmu napálil Jakub Lev tyčku!
     
    Dnešní utkání sleduje 4859 diváků.
    54:40 Nicholas SCHAUS - 5:2
     
    54:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je celkem šokující odpověď na plzeňské tutovky! NICHOLAS SHAUS (7+27) se po pravé straně prodral do útočného pásma Plzně, poté napřáhl, jeho nechytatelná rána se dostala do branky pod rukou Matěje Machovského. Asistence: David Tomášek (13+8).
     
    54:08
    Opět Martin Procházka! Dynamo už asi přestalo bránit, domácí útočník byl úplně volný před brankou, ale bekhendem neuspěl.
     
    53:15
    Sám před brankou Dynama se po pasu Kubalíka objevil Michal Moravčík! jeho bekhendový pokus hostující gólman vyrazil betonem.
     
    51:31
    Krásný pokus Martin Procházky, který je po minulých úspěších v ráži! Jeho pěknou střel parádně vytěsňuje Hübl vyrážečkou.
     
    44:27
    Za hákování je vyloučen hostující bek Karel Nedbal (PCE), Dynamo se bude muset opět bránit.
     
    42:40
    Jakub Koreis byl úplně sám před brankou, po pasu Schleisse pálil, nicméně trefil Hübla jen do břicha. Velká šance Plzně!
     
    41:05
    Tak to bylo neskutečné! Domácí naprosto vyšachovali hostující obranu, ale David Stach v rozhodující chvíli netrefil úplně prázdnou branku.
     
    40:00
    Za hákování ještě bude vyloučen Ladislav Havlík (PCE), domácí tedy vstoupí do poslední části v přesilovce.
    38:29 Dominik KUBALÍK - 5:1
     
    38:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se dočkali ve dvojnásobné přesilovce páté trefy! DOMINIK KUBALÍK (29+18) se tentokrát prosadil z prostoru před brankou, když bez problémů dorazil vyražený kotouč do odkryté sítě. Asistence: Ondřej Kratěna (11+14) a Petr Kadlec (2+17).
     
    37:56
    Škodovku čeká dlouhé přesilovka pět na tři! Za krosček je vyloučen Marek Trončinský (PCE).
     
    37:24
    Nicholas Schaus (PCE) je vyloučen za nedovolené bránění, odsedí si tak menší trest.
     
    35:00
    Dominik Kubalík také pláchl po pravé straně jako Lev, jeho střela nakonec skončila těsně mimo! Hübl si musel oddychnout.
     
    34:11
    Přesilovka hostujícího celku končí po třiceti sekundách. Marek Trončinský (PCE) totiž také hákoval, za což ho sudí posílají na trestnou lavici.
     
    33:41
    Jaroslav Kracík (PLZ) je další provinilcem dnešního utkání, domácí forvard je vyloučen za hákování. Po komerční pauze rozehrají Pardubice další přesilovou hru.
    31:11 Jakub LEV - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková akce JAKUBA LVA (14+9)! Domácí útočník pláchl všem po pravé straně, procpal se před branku a poté zakončil naprosto chladnokrevně. Naznačil kličku do bekhendu, poté však zakončil přesně opačně, čímž Hübla naprosto vykoupal. Plzeň vede znovu o tři trefy! Asistence: Lukáš Pulpán (6+8).
     
    29:17
    Ján Sýkora propálil Machovského, tomu kotouč propadl výstrojí a už se šoural do branky! Na poslední chvíli puk odpálil do bezpečí Michal Moravčík .
     
    21:45
    Kratěna pěkně našel Martina Procházku, ten pálil z voleje mezi betony, ale na poslední chvíli ideálně zasahuje Hübl!
     
    20:10
    David Kvasnička si skvěle pokryl puk, Petr Sýkora (PCE) ho podrazil, domácí si tedy opět zahrají přesilovku.
    19:29 David TOMÁŠEK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A máme sníženo! O tohle si domácí hráči koledovali už několik minut... Trončinský si najel před branku, kde chtěl dorazit svou první střelu. Podporoval ho i DAVID TOMÁŠEK (13+7), jenž už procpal touš za záda Machovského. Asistence: Marek Trončinský (4+20) a Rastislav Špirka (6+5).
     
    15:33
    Škodovka je teď lehkovážná a už mohlo být sníženo! Petr Sýkora pálil jen do betonu Machovského, domácí gólman se zaskvěl i po dorážce Špirka.
     
    13:15
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Milan Klouček, přichází Jaroslav Hübl.
    13:15 David STACH - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Parádní akce DAVIDA STACHA (6+12)! Ten se prokličkoval před branku Kloučka, poté trochu zbytečně přihrával Indrákovi, ale nakonec se k němu kotouč ještě jednou odrazil. Stach už neměl problém poslat ho do prázdné branky! Asistence: Miroslav Indrák (14+11) a Miroslav Preisinger (2+6).
    10:29 Tomáš SVOBODA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku sice indiáni nevyužili, ale po jejím skončení už se mohli radovat! Jaroslav Kracík brilantně udržel kotouč, najel si s ním před branku, ale nehamounil, nýbrž klasicky přihrával. TOMÁŠ SVOBODA (14+14) měl poté na mušce svou obvyklou střelu, trefil se přesně pod břevno. Asistence: Jaroslav Kracík (5+20) a Martin Procházka (4+7).
     
    08:35
    Další skvělá rána Kubalíka! Ten nyní pálil po příhře Indráka, ale nyní z toho gól není. Domácí útočník trefil jen boční síť.
     
    08:21
    Tomáš Kaut (PCE) zasáhl Petra Kadlece do obličeje, sudí mu udělili menší trest za vysokou hůl.
     
    06:14
    Ondřej Kratěna se po vyhození Pulpána téměř dostal do samostatného úniku! Hostující beci však domácího kapitána rychle dojeli a nedovolili mu pořádně zakončit.
     
    05:28
    Plzeňští poslední dobou opravdu zle střídají... Domácí střídačka inkasuje dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jan Schleiss (PLZ).
     
    03:18
    Člen čtvrté formace Jan Schleiss (PLZ) je nyní vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    02:00
    V další dobré pozici se zjevil Jakub Lev, ale zblízka střelou bekhendem mezi betony Kloučka nepřekonal!
    00:56 Dominik KUBALÍK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí celek začátek snů! Přesilovka byla Plzeňskými využita velmi rychle. Jakub Lev přihrál přes šířku pásma na DOMINIKA KUBALÍKA (28+18), který vypálil z první. Poté už se mohl radovat z další trefy, plzeňský kanonýr protrhl střelecké trápení. Asistence: Jakub Lev (13+9) a David Stach (5+13).
     
    00:15
    Tomáš Svoboda si svým aktivním pohybem hned vykoledoval faul. Za držení protihráče putuje na trestnou lavici Petr Chaloupka (PCE).
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 1. D. Kubalík (Lev, Stach), 11. T. Svoboda (Kracík, Martin Procházka), 14. Stach (Indrák, Preisinger), 32. Lev (Pulpán), 39. D. Kubalík (Kratěna, P. Kadlec) – 20. Tomášek (Trončinský, Špirko), 55. Schaus (Tomášek)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – Kvasnička, P. Kadlec (A), Moravčík, D. Sklenička, Pulpán (A), Čerešňák, Němeček – D. Kubalík, Kracík, T. Svoboda – Lev, Kratěna (C), Martin Procházka – Stach, Preisinger, Indrák – Hrnka, Koreis, Schleiss.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (14. J. Hübl) – Chaloupka, Trončinský, Ščotka, Schaus, Havlík, Nedbal, Zajíc, Ovčačík – Špirko, Nahodil (A), P. Sýkora (C) – Hubáček (A), Tomášek, J. Sýkora – Beran, Poulíček, Bárta – Starý, T. Kaut, Zadina.

    Rozhodčí: Pešina, Petružálek – Flegl, Polonyi

    Diváci: 4859
    bahis siteleri