Příbram – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – Teplice 1:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:0 (kon.)
Brno – Třinec 8:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
8:1 (5:1)
FK Třinec
Pondělí 06.03.2017, 14:30Juniorská liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Sudí Mikyska netrápil Třinec déle, než bylo skutečně nezbytné a končí zápas ještě před vypršením devadesáti minut. Předzápasová teze v průběhu utkání nabrala reálný charakter a Zbrojovka svého soupeře zválcovala osmi brankami. O výsledku bylo rozhodnuto již v první půli, kdy především díky hattricku Rybičky vstřelili domácí pět branek. Třinečtí se v prvním dějství dočkali alespoň čestného úspěchu, avšak branka Tobiáše byla jedním z mála světlých momentů na straně hostů. Dominantní výkon, řada branek, tři body a posun zpět na druhé místo soutěže, pět bodů za vedoucí Mladou Boleslav. Takový byl dnešní zápas z pohledu Zbrojovky a tímto se s vámi také loučím. Děkujeme, že jste s námi sledovali dnešní zápas na onlajnech a budeme se těšit u dalších přenosů. (16:23:26)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    83
    Brno právě vstřelilo branku!
    Další jméno se přidává na seznam střelců Zbrojovky. Již osmý zásah si připisuje střídající MIROSLAV KROUTIL.
     
    81
    Ke změně sahá i Brno. Na hřiště jde Gáč, dolů Blažík.
     
    80
    Hosté střídají naposledy. Chloň nahrazuje Hoška.
     
    75
    Zbrojovka pohodlně dohrává zápas s míčem u nohou. Dominance je zjevná, akumulující se únava lehkosti kombinacím nepřidává, ale domácí již dnes mají nahráno.
     
    70
    ...a závěr zápasu si v dresu Třince odkope Ceniga, jenž nahradil Puczoka.
     
    70
    Registrujeme po jedné změny na obou stranách. Obůrka střídá jednoho z domácích hrdinů Přichystala...
     
    70
    Rybičkova chuť po gólech nemizí ani po třech soustech; další z mnoha soubojů dvojice Rybička – Adamuška nyní však vyhrává gólman Třince. Otázka zbytku zápasu ovšem zní, o kolik gólů se Zbrojovce podaří zvítězit. Obrázek hry se prakticky nezměnil od třetí vstřelené branky domácích.
     
    63
    Po další brance střídají hosté podruhé. Lasota přepouští místo Štefánikovi.
     
    62
    Brno právě vstřelilo branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje také MAREK VINTR. Ten si na hranici velkého vápna obhodil protihráče a střelou do protipohybu překonává Adamušku posedmé.
     
    60
    Zmiňované střídání je tu, nakonec pouze jediná změna. Za Holmana naskakuje Kříž.
     
    56
    Hlavní dění teď probíhá u postranní čáry, kde se chystá dvojí střídání Brna.
     
    55
    Šance hostů na zmírnění děsivého skóre končí úspěšným zákrokem Veselého. Za stávajícího výsledku je zřejmě brněnský gólman rád za nějakou práci.
     
    48
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka očividně svého soupeře nebude šetřit ani po pauze. Adamušku nejprve po skrumáži zachránila tyč, o minutu později již ale PAVEL SOKOL nadvakrát dokázal propasírovat míč do sítě a kanonáda tak pokračuje.
     
    46
    V jediném poločasovém střídání nahradil v dresu hostí Melecký Bujoka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Další šance již první půle nepřinesla a o té druhé můžeme již předem říci, že bude spíše formalitou. Zbrojovka v první půli těžila především z Přichystalovy rychlosti a gólového apetitu Petra Rybičky, který se k hattricku přiblížil již dvěma rychlými zásahy v úvodní čtvrthodině, aby jej pátou brankou svého celku před poločasem zkompletoval. Pokud výkon Třince působil od prvních minut nevýrazně, ke konci pak musí být označen štítkem rezignovaný. Druhá půle se dočká svého výkopu několik minut po půl čtvrté.
     
    45
    První poločas skončil.

    Daniel Král

    Branky: 12. Rybička, 13. Rybička, 23. Sokol, 34. Přichystal, 40. Rybička, 48. Sokol, 62. Vintr M., 83. Kroutil – 19. Tobiáš

    Karty:   32. Vintr M. (BNO)


    FC Zbrojovka Brno: Veselý – Sedláček, Blažík (86. Gáč), Vraštil (C), Vintr O., Koláčný, Holman (60. Kříž), Přichystal (69. Kroutil), Vintr M., Sokol (68. Obůrka), Rybička.
    Náhradníci: Záleský, Gáč, Kříž, Kroutil, Obůrka

    FK Třinec: Adamuška – Lanc (C), Kučera, Lasota (62. Štefánik), Bujok (46. Melecký), Žyla, Samiec, Tobiáš, Hošek (75. Chloň), Latocha, Puczok (69. Ceniga).
    Náhradníci: Boček, Ceniga, Chloň, Melecký, Štefánik

    Rozhodčí: Mikyska – Dresler, Caletka

    Diváci: 100
    thejrc.org