Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 0:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
Arizona – Carolina 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
8:2 (3:0, 3:1, 2:1) Stav série: 4:1
HC Frýdek-Místek
Pondělí 06.03.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:44 David BŘEZINA - 8:2
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátá využitá přesilovka Dukly znamená osmý gól v síti hostí a druhý inkasovaný gól Juraje Šimbocha. Obránce Kajínek po přihrávce Bilčíka pálil od modré a šikovnou teč nyní ukázal DAVID BŘEZINA, po jehož zásahu projel puk za čáru. Asistence: David Kajínek, Vlastimil Bilčík.
     
    47:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Slezané dávají druhý gól dnešního utkání a druhý v přesilovce. Chmielewski vypálil od modré a Hubáček opět ukazoval náznaky, že padne do střely. Puk přes něj ale prošel a před brankou do kotouče nastavil hokejku DAVID KLIMŠA, který jej procpal mezi betony Svobody. Asistence: Aron Chmielewski, Jakub Kania.
     
    46:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zcela jasně potvrzuje svojí přesilovkou úspěšnost a vysoké číslo využití přes třicet procent nyní ještě zvýší – čtvrtá využitá přesilovka ze šesti. Hosté sice vyvezli puk z pásma, ale poté zcela propadli. Kaláb dal kotouč dopředu na Čachotského a Dukla tak měla možnost brejku tři na jednoho. V něm našel jihlavský kapitán před brankou ADAMA ZEMANA a ten nekompromisně zavěsil do horní části branky, čímž zkompletoval svůj hattrick. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kaláb.
    39:57 Michal DŮRAS - 6:1
     
    39:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pět přesilovek a tři góly. Toť vizitka domácího celku v pátém čtvrtfinále a nyní už byl Lukáš Daneček hodně nešťastný. Zcela volný MICHAL DŮRAS dostal u jeho pravé tyče puk od Josefa Skořepy. Byl zcela volný a tak se nebylo čemu divit, že i on zaznamenal svůj druhý gól v dnešním duelu – 2,1 vteřiny před odchodem do kabin. Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Jiránek.
    34:31 Adam ZEMAN - 5:1
     
    34:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jakoby hostům nestačilo varování při jejich první přesilovce, kdy Jihlava dvakrát ujela do protiútoku dva na jednoho a druhý vteřinu po návratu vyloučeného hráče využila. Nyní dávají domácí gól v oslabení, kdy Čachotský dal kotouč na ADAMA ZEMANA, který si najel před branku a již si věděl rady, jak protlačit kotouč podruhé do sítě. Útočník Dukly zapisuje dnes svůj druhý gól. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    33:01
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovou hru již Slezané využívají. Ondřej Kovařčík dal bleskově kotouč na levý kruh pro LUKÁŠE JAŠKA, jenž ihned zamířil do odkryté části branky. Domácí muž v masce neměl příliš šancí na lapení prudké střely, by´t se stihl přemísťovat, tahle kombinace byla hodně pohledná. Asistence: Ondřej Kovařčík, Miha Štebih.
    22:15 Michal DŮRAS - 4:0
     
    22:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté zatím drží procentuální využití přesilovek v dnešním utkání na padesáti procentech. MICHAL DŮRAS po souhře Skořepy s Jiránkem vystřelil z pravého kruhu milimetrově přesně z pohledu Danečka do pravé šibenice. Rána jako z učebnice znamená historicky 50. gól tohoto útočníka v A-týmu Dukly. Asistence: Tomáš Jiránek, Josef Skořepa.
    06:35 Filip SEMAN - 3:0
     
    06:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pamatujete na loňské páté semifinále Jihlavy proti Ústí nad Labem? Po dvaceti minutách nebylo co řešit, když Dukla vedla 4:0 a dva góly dala v oslabení. Nyní se tomu hodně blíží, byť její třetí gól padl vteřinu po Danišovského návratu na led. Nahození Miloše Romana po prknech nebylo nejlepší, takže domácí mohli jít opět do situace dva na jednoho. Hubáček vyslal dopředu FILIPA SEMANA, který vzal odpovědnost na sebe, najel si před branku a zahrál na housle Danečka. Asistence: Radek Hubáček, David Kajínek.
     
    03:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po čtrnácti vteřinách přichází druhý gól Dukly, a to ve stylu "v jednoduchosti je krása." Hubáček vyhrál buly po levici Danečka a hned poté se do puku opřel ALEŠ JERGL, jenž jej poslal kolem zkoprnělého gólmana hostí do sítě. Asistence: Radek Hubáček.
    03:40 Adam ZEMAN - 1:0
     
    03:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava opět potvrzuje, že je s využítím 31,25% nejlepší čtvrtfinálový tým na početní výhody. Lukáš Daneček dostává po více jak dvou třetinách gól, když Galvasovo nahození tečoval ADAM ZEMAN do horní části branky a gólman Frýdku-Místku byl bezmocný. Asistence: Jakub Galvas, Filip Seman.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Zeman (J. Galvas, F. Seman), 4. Jergl (Hubáček), 7. F. Seman (Hubáček, Kajínek), 23. Důras (Jiránek, J. Skořepa), 35. Zeman (Čachotský), 40. Důras (J. Skořepa, Jiránek), 47. Zeman (Čachotský, Kaláb), 56. Březina (Kajínek, Bilčík) – 34. Jašek (O. Kovařčík, Štebih), 48. Klimša (Chmielewski, Kania)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Škarek) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, J. Galvas, Kaláb, Půža – Diviš, J. Skořepa, Jiránek – Jergl, Hubáček, Důras (A) – Zeman, F. Seman (A), Čachotský (C) – Danišovský, Anděl, Březina.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (41. Šimboch) – Adámek, Kania (A), Michal Roman, Štebih (A), Bartko, D. Stránský – Miloš Roman, Pechanec, Chmielewski – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Klimša (C), Jaroš, Christov – Franek, Samiec, Sonnek.

    Rozhodčí: Doležal, Sýkora – Beneš, Štofa
    Jihlava 4 1 Frýdek-M.
    #1 Neděle 26.02.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 4:3 po prodl.
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 2:0
    #3 Čtvrtek 02.03.2017 • 18:00
    Frýdek-M. - Jihlava 1:6
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Frýdek-M. - Jihlava 3:2
    #5 Pondělí 06.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Frýdek-M. 8:2
    bahis siteleri