Mountfield HK – HC Litvínov 0:2 (kon.) | Liberec – Sparta 3:5 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 4:5 (kon.)
Letňany – Motor ČB 4:9 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
4:9 (0:0, 4:4, 0:5) Stav série: 0:2
Banes Motor České Budějovice
Pátek 10.03.2017, 16:40 • Ice Arena Letňany, Praha • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Je konec, Letňany v play-off končí. České Budějovice je totiž ve třetí třetině naprosto rozmetaly a právem tak postupují do další fáze play-off. (19:00:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Závěr utkání se ve sportovnímu duchu moc nenese, dva letňanští hokejisté jdou předčasně do kabin. Jedná se o Johna Rileyho, který si k desetiminutovému osobáku přičte ještě dvouminutový trest za naražení zezedu, Daniel Fleischman si pak trest do puntíku stejný trest vysloužil za hrubost.
     
    59:06
    Tomáš Krchňák (LET) si za napadení vysloužil dvouminutový pobyt na trestné. Povede se Motoru vstřelit desátou branku?
     
    54:57
    Šimon Kubáček (CEB) hákoval, myslím si ale, že jeho vyloučení jeho spoluhráče za momentálního vývoje utkání moc trápit nemusí...
     
    53:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kromě Jakuba Čížka dnes řádí v letňanské Ice areně ještě PAVEL NOVÁK, který v přesilovce završuje svůj hattrick! Asistence: Jakub Čížek, Matěj Toman.
     
    52:10
    Už potřetí je v dnešním zápase odpískáno příliš mnoho hráčů na ledě, poprvé se však špatným střídáním provinili domácí. Trest odpyká Václav Adamec.
     
    49:14
    Letňany mají šanci aspoň snížit, Václav Svach (CEB) je vykázán za nedovolené bránění.
     
    49:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Naděje Letňan jsou v plamenech, uhasit je už půjde jen těžko. JAKUB ČÍŽEK je dnes jako utržený ze řetězu a do sítě domácích posílá již osmý gól. Asistence: Martin Beránek, Pavel Novák.
     
    48:17
    Karel Klikorka (LET) dohrál. Za vražení na hrazení si od sudích vysloužil dvouminutový trest s osobním trestem za nesportovní chování navrch.
     
    45:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uvidíme desítku? Motor jí totiž jde směle naproti! Už sedmý gól do sítě Tadeáše Zeithamla posílá JAN JANOCH! Asistence: Jakub Čížek, Pavel Novák.
     
    44:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A záhy to je o dvě branky! České Budějovice svému soupeři odskakují díky přesnému zásahu JAKUBA ČÍŽKA, který je v dnešním střetnutí opravdu ve formě! Asistence: Jiří Remta, Jan Janoch.
     
    43:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se vrací zpět do vedení! Tentokrát je úspěšným střelcem MATĚJ TOMAN. Asistence: Martin Beránek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Letňany právě vstřelily branku!
    Osm branek v jedné třetině, to se jen tak nevidí! JAN HLAVÁČ nyní perfektně odčinil své vyloučení a těsně před koncem druhé dvacetiminutovky překonává Marka Dvořáka. Asistence: Adam Klatt, Václav Adamec.
     
    39:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třetí kanadský bod v této třetině pro JAKUBA ČÍŽKA, který svým prvním gólem v letošním play-off posílá Motor do vedení! Asistence: Šimon Kubíček, Matěj Toman.
     
    38:28
    Jan Hlaváč (LET) hákoval, České Budějovice čeká dvouminutová přesilovka.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 21. Klikorka (Zedek), 21. Vlček (Krutil), 28. Riley (Vrba), 40. Hlaváč (Klatt, Adamec) – 24. Kubíček, 33. Novák (Čížek, Beránek), 37. Novák (Kubíček, Čížek), 40. Čížek (Kubíček, Toman), 44. Toman (Beránek), 45. Čížek (Remta, Janoch), 46. Janoch (Čížek, Novák), 50. Čížek (Beránek, Novák), 54. Novák (Čížek, Toman)


    HC Letci Letňany: Zeithaml (Zoluděv) – Klikorka, Krutil, Klatt, Pinkas M., Riley, Fleischman, Zedek, Kloutvor, Benda – Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bezpalchenko, Vlček, Krchňák, Vrba, Pinkas T..
    Banes Motor České Budějovice: Dvořák M. (Prchlík) – Dvořák J., Kubíček, Endl, Dekret, Řehout, Svach, Remta – Grossmann, Beránek, Čížek, Houdek, Ryba, Toman, Hrubec, Janoch, Novák, Pouzar.

    Rozhodčí: Škrobák – Toman, Janíček.
    Letňany 0 2 Motor ČB
    #1 Středa 08.03.2017 • 15:00
    Motor ČB - Letňany 5:3
    #2 Pátek 10.03.2017 • 16:40
    Letňany - Motor ČB 4:9
    ocianews.com