Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:4 (1:1, 2:2, 3:1)
Berani Zlín
Pátek 10.03.2017, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Play-out extraligy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:44 Tomáš RACHŮNEK - 6:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ RACHŮNEK spolu s Václavem Benákem jeli sami na gólmana. Vyměnili si dvakrát kotouč a první jmenovaný dosadil do prázdné brány, kam se Štůrala nestihl přesunout. Asistence: Václav Benák, Milan Mikulík.
    49:00 Václav SKUHRAVÝ - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá dvojitou přesilovou hru. Po závanu před bránou se jako první zorientoval kapitán VÁCLAV SKUHRAVÝ a dosadil kotouč za bezmocného Štůrala. Bez asistence.
    46:57 Pavel KUBIŠ - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    PAVEL KUBIŠ přidává druhou a zároveň vyrovnávací branku. Získal od Oldřicha Horáka přesnou přihrávku před branku a první jmenovaný zvedl kotouč a zasadil pod víko Závorkovy svatyně. Asistence: Oldřich Horák.
    41:23 Tomáš RACHŮNEK - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Matějíček ještě ani nezahřál trestnou lavici a opouští ji. TOMÁŠ RACHŮNEK získal přihrávku přímo před bránu, která byla otevřená. Ani vteřinu neváhal a poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Jakub Flek, Milan Mikulík.
    37:36 Pavel KUBIŠ - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Martin Rohan nestačil zachytit přihrávku a kotouče se ujal PAVEL KUBIŠ, který spěchal sám na Závorku a bez větších obtíží ho prostřelil. Bez asistence.
    31:21 Oldřich HORÁK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    S přehledem využívají hosté přesilovou hru. OLDŘICH HORÁK dostal přesnou přihrávku přímo před Tomáše Závorku a zavěsil kotouč pod víko. Asistence: Jiří Ondráček, David Ostřížek.
    27:58 Dávid GRÍGER - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Martin Rohan vypálil od modré, gólman hostů si myslel, že má kotouč pod kontrolou, ale on mu propadl mezi betony. Před brankou stál DÁVID GRÍGER, který se zorientoval rychleji jak kdo jiný a dorazil kotouč do prázdné brány. Asistence: Martin Rohan, Tomáš Rachůnek.
    23:16 Vladimír SIČÁK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie proměňuje přesilovou hru. Domácí dlouho hledali vhodnou pozici ke střele, až se nakonec puk dostal k VLADIMÍRU SIČÁKOVI, který z mezikruží poslal dělovou střela. Ta přesně zapadla za záda Štůrala. Asistence: Dávid Gríger, Václav Skuhravý.
    16:00 Vojtěch TOMEČEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tomáš Rachůnek jel sám na branku s VOJTĚCHEM TOMEČKEM. První jmenovaný přesně nahrál autorovi branku, který se trefil přesně k pravé tyči Štůralovy branky. Asistence: Tomáš Rachůnek, Milan Mikulík.
    10:09 David OSTŘÍŽEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po přechodu do útočného pásma se u kotouče objevil Antonín Honejsek, který nahrál na Ondráčka. Ten naznačil střelu, ale místo toho přihrál volnému DAVIDU OSTŘÍŽKOVI do prázdné brány. Ten s přehledem uklidil kotouč tam, kam se patří. Asistence: Jiří Ondráček, Antonín Honejsek.

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 16. V. Tomeček (T. Rachůnek, Mikulík), 24. Sičák (Gríger, Skuhravý), 28. Gríger (M. Rohan, T. Rachůnek), 42. T. Rachůnek (Flek, Mikulík), 49. Skuhravý, 57. T. Rachůnek (Benák, Mikulík) – 11. Ostřížek (J. Ondráček, Honejsek), 32. O. Horák (J. Ondráček, Ostřížek), 38. Kubiš, 47. Kubiš (O. Horák)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Honzík) – M. Rohan, Sičák, Harant, Baránek, Benák, Rýgl, Weinhold – T. Rachůnek, Gríger, Mikulík – Vachovec, Skuhravý, Gorčík – Stloukal, Tuominen, V. Tomeček – O. Beránek, Kindl, Flek – Davídek.
    Berani Zlín: Štůrala (Kašík) – Kotvan, V. Zadražil, Chmelíř, Matějíček, Ferenc, Žižka, O. Horák – Kubiš, Popelka, Kovařík – Ostřížek, Honejsek, J. Ondráček – Říčka, M. Kratochvíl, Okál – Goiš.

    Rozhodčí: Souček, Pražák – Rozlílek, Kokrment

    Diváci: 2215
    ocianews.com