Třinec – Táborsko 2:0 (kon.) | Sokolov – Pardubice 0:1 (kon.) | Vítkovice – Žižkov 1:0 (kon.)
Frýdek-Místek – Ostrava 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (2:0)
FC SILON Táborsko
Sobota 11.03.2017, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji vám za pozornost, přeji dobrou chuť k obědu a příjemný víkend. U dalších online přenosů se těším, na počtenou! (12:15:55)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec se díky výhře posunul na dvanácté místo a za týden bude hrát v Ostravě proti Vítkovicím. Táborsko zatím zůstává jedenácté a v neděli 19. března bude hostit olomouckou Sigmu.
     
    Utkání skončilo vítězstvím Třince, který si ve druhém poločase udržel dvoubrankový náskok. Náskok mohli navýšit postupně Čelůstka a střídající Šumbera, ale první jmenovaný přestřelil, toho druhého vychytal brankář Toma. Deset minut před koncem připravil Šumbera šanci pro Vávru, ale ani ten třetí branku nepřidal. Táborsko mohlo snížit ranou Kučery, kterou však zablokoval Čelůstka.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavil ve druhé půli jednu minutu. Souboj Klusáka s Dedičem na polovině byl čistý, Táborsko jde ještě do útoku.
     
    90
    Čelůstka byl při vyvážení míče faulován a sám rozehrál přímý kop. Šumbera s Vávrou bojují o balon na útočné polovině.
     
    89
    Bedecs si v poklidu pohlídal Mrázka a nechal dojít balon do autu. Paleček bude rozehrávat a vypadá to, že udrží třetí nulu v sezoně.
     
    87
    Utkání končí pro autora první branky, Martina Motyčku. Na hřiště nastupuje Petr Hošek. To už běží poslední minutky zápasu.
     
    86
    Džafičův centr propadl až ke Kučerovi, jehož nepříjemnou ránu z druhé vlny obětavě zablokoval Čelůstka!
     
    85
    Motyčka nedosáhl na přihrávku od Šumbery, a tak nemohl Vávra postupovat do zajímavě rozjetého brejku. Útok se nezdařil ani Táborsku.
     
    84
    Třinecká defenziva odrazila balon za šestnáctku, odkud střílel z voleje Souček. Brankář Paleček se jen ohlédl za míčem, který zamířil vedle.
     
    83
    Bedecs si přidržel Mrázka, což neuniklo zraku sudího Váni. Javorek bude z půlky centrovat před branku.
     
    82
    Vypadalo to, že si Navrátil a Zavadil poradí s tlakem napadajících třineckých hráčů, ale nezvládli to. Slezané vhazují na útočné polovině.
     
    81
    Šumbera si narazil balon na levém křídle a vnikl do šestnáctky. Na malém vápně přihrával před odkrytou bránu Vávrovi, ale ten míč ve velké šanci minul.
     
    80
    Michal Stříž šel do skluzu v souboji s Džafičem a podle rozhodčího byl faulován bosenským fotbalistou. Rozehraje Bedecs.
     
    79
    Dnešní utkání sleduje 385 diváků, což činí zhruba devatenáct procent celkové kapacity stadionu. Diváci sledovali nepovedený výkop Palečka.
     
    77
    Dlouhý balon na Vávru, který v Třinci hostuje z brněnské Zbrojovky, dolétl až k Tomovi. Na opačné straně zakončoval nepřesně Souček.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 9. Motyčka, 12. Toml (vla.)

    Karty:   53. Motyčka (TRI), 76. Dedič (TRI) – 31. Kalvach (TAB), 68. Javorek (TAB)


    FK Třinec: Paleček – Benetka, Čelůstka, Reintam, Bedecs, Michal Stříž – Ižvolt (74. Vávra), Motyčka (87. Hošek), Krišto (C), Janošík (62. Šumbera) – Dedič. Trenér: Jiří Neček.
    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Šumbera, Hošek, Tobiáš, Vávra, Latocha.

    FC SILON Táborsko: Toma – Zavadil, Navrátil (C), Toml, Klusák – Džafić, Kalvach, Nešický (46. Kučera), Javorek, Ciku (46. Souček) – Musiol (62. Mrázek).
    Trenér: Roman Nádvorník.

    Náhradníci: Řehák – Landovský, Kučera, Souček, Běloušek, Mrázek, Mršić.

    Rozhodčí: Jan Váňa – Miloš Vitner, Miroslav Fišer

    Diváci: 385 (19 % celkové kapacity)
    thejrc.org