Trenčín – Michalovce 4:1 (kon.) | Podbrezová – Trnava 0:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:1 (4:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Neděle 12.03.2017, 15:20 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Futbalisti Trenčína v dnešnom zápase potvrdili úlohu favorita. O svojom víťazstve rozhodli v prvom polčase, v ktorom strelil štyri góly. V tom druhom kontrolovali svoj náskok, vypracovali si ďalšie gólové možnosti, no gólový rozdiel už neprehĺbili. Martin Ševela môže byť s výkonom svojich zverencov spokojní. Trenčania sú v domácom prostredí oveľa silnejší a určite ešte zabojujú o pohárové priečky. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem pekný deň. (17:16:20)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V samotnom závere stretnutia sme ešte videli šance na oboch stranách. Dobrý zákrok predviedol Igor Šemrinec a na druhej strane v koncovke zlyhal Rangelo Janga.
     
    90+1
    Prvá z dvoch nadstavených minút bola v znamení priameho kopu domáceho tímu. Ten skutočne zahral Filip Halgoš, ale svojou ľavačkou bránu súpera minul.
     
    90
    V závere riadneho hracieho času budeme ešte svedkami priameho kopu domáceho tímu. Loptu si už pred seba postavil mladý Filip Halgoš.
     
    89
    Rodney Klooster sa ešte snažil poslať do šance Rangela Jangu. Jeho prízemný center z pravej strany ale dokázal odvrátiť do bezpečia vracajúci sa Peter Kavka.
     
    88
    Zápas sa už iba len dohráva. Trenčín prvýkrát v sezóne zdolá Michalovce a zvýši svoje bodové konto. Na domácom štadióne predviedol dobrý výkon a zaslúžene vyhrá.
     
    87
    Teraz sme boli svedkami chlapského súboja medzi Anastasiosom Dimitriadisom a Rangelom Jangom. Hosťujúci obranca bude musieť byť ošetrovaný za postrannou čiarou.
     
    86
    Desley Ubbink získal loptu v strede ihriska a predviedol peknú individuálnu akciu po ľavej strane. Dokonca sa dostal aj k strele a po zákroku Patrika Maceja bude nasledovať roh.
     
    85
    Až teraz je tak posledné striedanie zápasu realitou. James Alexander Lawrence má skutočne zdravotné problémy, a tak ho Martin Ševela vymieňa za Martina Šuleka.
     
    84
    Ešte pred spomínaným striedaním mali Michalovce výhodu rohového kopu. Gól sa im nepodarilo streliť a Igor Šemrinec nemusel ani zasahovať.
     
    83
    James Alexander Lawrence zostáva sedieť na trávniku a zrejme má nejaké zdravotné problémy. Za postrannou čiarou je už pripravený Martin Šulek, ktorý ho zrejme vystrieda.
     
    82
    AS Trenčín absolútne kontroluje priebeh druhého polčasu. Mal síce niekoľko dobrých šancí, no zatiaľ sa mu nepodarilo zvýšiť svoj náskok.
     
    81
    Druhú možnosť striedania využíva aj Martin Ševela. Na ihrisko prichádza Filip Halgoš, ktorý vymieňa strelca zatiaľ posledného gólu Jakuba Paura.
     
    80
    Kristi Qose končí v zápase približne desať minút pred koncom. Na jeho miesto prichádza Martin Kolesár, ktorý tak ako posledný hráč v žltom drese zasiahne do zápasu.
     
    79
    Rodney Klooster si teraz splnil aj svoje defenzívne úlohy. Aj on v dnešnom zápase podáva veľmi dobrý výkon, často podporuje útok a teraz je na ihrisku spolu s bratom Miltonom Kloosterom.
     
    78
    Teraz nám pribudlo nedovolených zákrokov najmä na strane Michaloviec. Je jasné, že klub z východného Slovenska prehrá piaty zápas vonku v rade.
     
    77
    Desley Ubbink poslal skvelý center do pokutového územia. Patrik Macej išiel do prázdna a mal veľké šťastie, že osamotený Jakub Paur hlavičkoval nad jeho bránu.
     
    76
    Rangelo Janga bol teraz faulovaný v strede ihriska. Nedovoleným zákrokom sa prezentoval Kristi Qose, a tak bude priamy kop rozohrávať Desley Ubbink.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 15. Janga (Paur), 19. Adekunle (Ubbink), 41. Ubbink (Beridze), 44. Paur (Ubbink) – 13. Kushta (Qose)

    Karty:   50. Kleščík (TRE) – 58. Vajs (MIC), 60. Qose (MIC)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 15:4. Střely mimo: 13:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Keston, Zubairu, Klooster, Beridze (75. Klooster) – Lawrence (85. Šulek) – Paur (81. Halgoš), Ubbink – Janga, Adekunle, Kleščík (C).
    Náhradníci: Chovan – Šulek, Nwofor, Klooster, Halgoš, Kvocera, Mance.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Kavka, Šimčák, Dimitriadis, Danko (69. Leško) – Grič, Qose (80. Kolesár) – Sedlák (C), Serečin, Regáli (46. Vajs) – Kushta.
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Bragin, Vajs, Bednár, Kolesár, Leško.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Roman Slyško, Dušan Hrčka
    thejrc.org