New Jersey – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Berani Zlín
Pátek 17.03.2017, 18:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Play-out extraligy • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Jan EBERLE - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté však dnes zřejmě nebodují. Do prázdné branky, kterou před malou chvílí opustil Huf, se trefil od modré čáry JAN EBERLE. Asistence: Roman Vlach.
     
    58:21
    Kouč Svoboda ještě zkouší svým hráčům naordinovat správnou taktiku pro srovnaní, Zlín si tak bere time-out.
     
    57:48
    Olomouc měla velkou šanci k rozhodnutí! Kotala se dostal do breaku dva na jednoho, jenže se rozhodl ještě nahrávat na Mrázka. Ten však dnes už poněkolikáté ve velké šanci selhal, když netrefil branku.
     
    56:46
    Burian se dostal o odraženému puku a plnou silou vypálil na branku. Huf kotouč podle všeho ještě stačil udržet těsně před brankovou čárou.
    55:04 Roberts BUKARTS - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dramatizují koncovku! Po lehkém zaváhání brankáře Faltera se k dorážce dostal ROBERTS BUKARTS, který trefil přesně mezírku v postoji olomouckého brankáře. Ševci tak mají necelou pětiminutovku na srovnání. Asistence: Tomš Žižka, David Ostřížek.
     
    48:07
    Holec se dostal po přiťuknutí Laše do další velké příležitosti sám před brankou, jenže puk nedostal správně na hokejku. I vinou prodlevy způsobenou zpracováním pálí příliš nad bránu. Huf si může pořádně oddechnout.
     
    44:12
    Popelka se před vlastní střídačkou svého přečíslení nakonec nedočkal, Rok Macuh (OLO) jej totiž dostal na led lehkým háčkem, což bys pokyn pro sudí k první zlínské přesilovce.
    41:00 Marek LAŠ - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A další branka po překombinování obrany! MAREK LAŠ si dokázal najít volný prostor na kruzích a vypálit přesně k tyči zlínské brány. Huf neměl asi žádnou větší šanci na zákrok, neboť olomoucká akce proběhla během okamžiku. Asistence: Miroslav Holec.
     
    39:19
    Bukarts se ocitl za olomouckou obrannou lajnou, ovšem na Faltera ve velké možnosti nevyzrál. Domácí brankář sklapl puk mezi betony i při rychlém přesunu od jedné tyčky ke druhé.
     
    32:34
    Mrázek měl obrovitánskou šanci, jenže v rozhodující moment neuspěl! Při samostatném úniku si při kličce do backhendu sice Hufa položil, jenomže přes jeho beton puk nedostal.
     
    31:36
    Huf je momentálně ve velké permanenci, když se něj nejprve hnal Vlach a následně čelil dvěma střelám od modré. Mladý zlínský brankář však teď svůj tým vydatně podržel a nedal šanci domácím k navýšení vedení.
    30:29 Jiří ONDRUŠEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak Olomouc se přece jen prosazuje! Dnešní stoprocentní úspěšnost v přesilových hrách podtrhuje hezkou střelou z mezikruží JIŘÍ ONDRUŠEK. Huf na puk zřejmě ani moc neviděl. Asistence: František Skladaný, Marek Laš.
     
    29:10
    Olomouc čeká druhá přesilovka v zápase. Jakub Ferenc (ZLN) je vyloučen za svůj faul v rohu, který byl sudími zhodnocen jako napadení.
     
    25:01
    Kratochvíl se dostal před Faltera a měl zajímavou možnost na střelu, olomoucký brankář však stačil ještě hbitě vystřeleným ramenem zakročit. Puk tak letí nad bránu.
    23:00 Tomáš ŽIŽKA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté přece jen vyrovnávají! Po přehrání olomoucké obranné dvojice se přesným pokusem k tyči prosadil TOMÁŠ ŽIŽKA, čímž jen využil presu, který si Zlín ve druhé třetině zatím zapisuje. Asistence: Petr Holík, Lubomír Kovařík.
     
    19:58
    Goiš se ještě těsně před koncem třetiny dostal k velké gólovce, jenže Faltera, který si odvážně vyjel snad dva metry z brankoviště nepřekonává. Skoro shodně se zásahem zaznívá siréna.
     
    12:42
    Holík se dostal do přečíslení dvou proti jednoho, situaci ale řešil raději místo přihrávky na spoluhráče střelou. Tu vyráží se štěstím Falter ramenem nad plexisklo.
     
    11:35
    Fořt se zčistajasna zjevil před Hufem, jenže svou tutovku neproměnil. Pár metrů od braky pálil pouze nad horní tyčku
     
    06:04
    A další šance! Mrázek dostal hodně volného prostoru na brankovišti před Hufem, avšak tváří tvář zlínskému brankáři neuspěl. Ten si tak zapisuje veledůležitý zákrok!
     
    05:22
    Před Žižkou se objevil velký pás volného místa, jenže zlínský obránce této mezírky v obraně nevyužil. Flater dokázal na puk dosáhnout a vyrazit ho do rohu.
     
    03:47
    Burian pálil po rychlém úniku po křídle pouze těsně vedle, Olomouc má momentálně nepatrný tlak.
    02:23 Marek LAŠ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Olomouc se totiž dostává hned z první přesilovky do vedení, když se po tečované střele Rutara dostal puk pod Hufa MAREK LAŠ. Zlínský brankář neměl moc šanci zasáhnout v situaci, kdy puk náhle změnil svou trajektorii. Asistence: Ludvík Rutar, Jiří Ondrušek.
     
    00:59
    Martin Matějíček (ZLN) je po faulu na Skladaného v rohu vyloučen za podražení, Olomouc tak čeká hned na začátku první přesilovka.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Laš (Rutar, Ondrušek), 31. Ondrušek (Skladaný, Laš), 41. Laš (Holec), 59. Eberle (R. Vlach) – 23. Žižka (P. Holík, Kovařík), 56. Bukarts (Žižka, Ostřížek)


    HC Olomouc: Falter (Pospíšil) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Rutar, Ondrušek (A), Rašner, Staněk, Spurný – Eberle, R. Vlach, Burian – Skladaný, Holec, Laš (A) – Fořt, Mrázek, Macuh – Kotala, Marek, Podlaha.
    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Ferenc (A), Žižka, Matějíček, Gazda, V. Zadražil, O. Horák – Kovařík, P. Holík, Říčka – Bukarts, Popelka, Honejsek – J. Ondráček, M. Kratochvíl (C), O. Veselý – Ostřížek, Goiš.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Ganger, Hanzlík

    Diváci: 2147
    bahis siteleri