West Brom – Arsenal 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Watford 1:0 (kon.) | Everton – Hull City 4:0 (kon.)
Stoke – Chelsea 1:2 (kon.) | Sunderland – Burnley 0:0 (kon.) | West Ham – Leicester 2:3 (kon.)
Bournemouth – Swansea 2:0 (kon.)
konec
West Ham United
2:3 (1:3)
Leicester City
Sobota 18.03.2017, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Leicester uprostřed týdne postoupil do čtvrtfinále UEFA Champions League. Nyní už se ale opět musí soustředit na Barclays Premier League, ve které ho čeká důležitý zápas v boji o záchranu proti West Hamu. Dokáží hosté navázat na evropský úspěch?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    West Ham United: Randolph – Byram, Fonte, Reid (C), Cresswell – Kouyaté, Obiang – Antonio, Lanzini, A. Ayew – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Collins, Nordtveit, Feghouli, Snodgrass, E. Fernandes.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Simpson, Huth, Benalouane, Fuchs – Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton – Okazaki, Vardy.
    Náhradníci: Zieler – Chilwell, A. King, Amartey, Gray, Slimani, A. Musa.

    Rozhodčí: Roger East.
    VIDEO: Zpěvačka Vera Lynn za dva dny oslaví 100. narozeniny!

     
    Dnešní utkání na Olympijském stadionu mělo být velkým soubojem mezi Winstonem Reidem, kapitánem West Hamu, a Wesem Morganem. Souboj dvou skvělých a urostlých obránců se ale konat nebude. Wes Morgan dnes na soupisce Leicesteru nefiguruje.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Šindži Okazaki právě obstaral výkop zápasu a utkání mezi West Hamem a Leicesterem právě začalo. Hosté okamžitě nakopli míč směrem vpřed, k ničemu se ale nedostali a West Ham mohl vhazovat. Na stadionu panuje fantastická atmosféra.
     
    2
    Michail Antonio to vzal na sebe a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné střele, která byla pořádně prudká a zasvištěla přibližně metr nad břevno. Kasper Schmeichel kontroloval situaci.
     
    3
    Marc Albrighton rozehrál na pravé straně po zákroku Pedra Obianga první rohový kop dnešního zápasu a jeho následný centr byl na přední tyči odvrácen jedním z hráčů West Hamu.
     
    4
    Christian Fuchs posílal do šestnáctky dlouhý kolmý pas, který Darren Randolph bez problému stáhl ze vzduchu.
     
    5
    Leicester právě vstřelil branku!
    RIYAD MAHREZ si srovnal míč na pravé straně na levačku a do šestnáctky poslal velmi nebezpečný centr, který se snášel ze vzduchu k zemi a poté, co ho těsně minula dvojice jeho spoluhráčů, zapadl přesně ke vzdálenější levé tyči. Leicester vede 1:0! Asistence: Jamie Vardy.
    5. Riyad MAHREZ - 0:1
     
    6
    Fotbalisté Leicesteru byli od úvodních minut aktivnější a vytvořili si územní převahu, ze které pramenil úvodní gól.
     
    7
    Leicester právě vstřelil branku!
    ROBERT HUTH si naběhl do šestnáctky na skvělý centr Marca Albrightona, který poslal míč do pokutového území bez přípravy zpoza hranice pokutového území šajtlí, a obránce Leicesteru parádní hlavičkou zamířil do protipohybu bezmocného Darrena Randolpha. Leicester vede v Londýně už 2:0! Asistence: Marc Albrighton.
    7. Robert HUTH - 0:2
     
    8
    Leicester vstoupil do zápasu pořádně zostra a vede nad West Hamem po necelých osmi minutách 2:0!
     
    9
    Sam Byram fauloval v blízkosti levého rohu pokutového území a Leicester bude rozehrávat další standardní situaci.
     
    10
    Riyad Mahrez rozehrál standardní situaci a do šestnáctky posílal dobrý centr, domácí fotbalisté ho ale hlavou odvrátili.
     
    11
    Ze zápasu uplynulo úvodních deset minut a Leicester po úspěchu na evropské scéně vstoupil do ligového zápasu fantasticky.
     
    12
    Ani jeden z brankářů ještě nepředvedl ani jeden zákrok, Darren Randolph už ovšem dvakrát inkasoval. Dokáží se domácí vzpamatovat?
     
    13
    Cheikhou Kouyaté se pokusil snížit táhlou střelou zpoza šestnáctky, jeho pokus byl ale hodně nepřesný a zamířil nad.
     
    14
    West Ham se dostal zatím ke dvěma střelám, které obě dvě přišly zpoza šestnáctky a skončily obě nad.
     
    15
    Winston Reid na levé straně obranné poloviny svého týmu nepříjemně došlápl a v dnešním zápase s největší pravděpodobností dohrál. Další nepříjemná zpráva pro West Ham!
     
    16
    Je to jasné, Winston Reid není schopen pokračovat ve hře. Na lavičce už se vysvléká Robert Snodgrass.
     
    17
    Zatímco střední obránce West Hamu opouští hřiště v doprovodu lékařů, André Ayew dostává u postranní čáry taktické pokyny.
     
    18
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Winston Reid, přichází Robert Snodgrass.
     
    19
    Michail Antonio byl zřejmě hráčem, který z levé strany hřiště posílal do šestnáctky pěkný centr, na vzdálenější pravé tyči se ale zaskvěl Kasper Schmeichel, který míč pravou rukou vyboxoval do bezpečí a Leicester se ubránil.
     
    20
    West Ham právě vstřelil branku!
    Aktivní Michail Antonio byl faulován v blízkosti šestnáctky a MANUEL LANZINI perfektní střelou z volného přímého kopu zamířil přes zeď přesně do bližšího levého horního rohu brány – 1:2!
    20. Manuel LANZINI - 1:2
     
    21
    Na opačné straně se pokusil rychle odpovědět střelou zpoza šestnáctky Šindži Okazaki, jehož přízemní pokus byl sražen na rohový kop. Hosté mají k dispozici standardní situaci.
     
    22
    Fotbalistům Leicesteru byl odpískán útočný faul a do zakončení se po rozehrání rohového kopu z pravé strany nedostali.
     
    23
    Zatím sledujeme velice atraktivní a pohledné utkání, přitom se střetávají dva týmy, které bojují o záchranu.
     
    24
    André Ayew si naběhl na pravé straně šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku Michaila Antonia a práskl do míče pravačkou, jenže jeho střela nabrala opačnou faleš a zamířila daleko vedle přední pravé tyče. To byl velmi špatný pokus.
     
    25
    Marc Albrighton rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a jeho následný centr byl uprostřed šestnáctky odvrácen hlavou jednoho z domácích a pozorných fotbalistů.
     
    26
    Manuel Lanzini podstoupil ostrý hlavičkový souboj s Onyinyeou Wilfredem Ndidim, který ho ve výskoku loktem nepříjemně udeřil do hlavy. Hra byla na pár okamžiků přerušena.
     
    27
    Šindži Okazaki se snažil v blízkosti pravého rohového praporku vybojovat míč, jenže zezadu oběma rukama přistrčil k zemi Aarona Cresswella, který si dobře pokryl míč tělem.
     
    28
    Šindži Okazaki podstoupil ve středovém kruhu vzápětí ostrý hlavičkový souboj, po kterém zůstal na chvíli ležet na hřišti.
     
    29
    Leicester rychle rozehrál standardní situaci nakrátko, jeho následná kombinace ale nic kloudného nepřinesla.
     
    30
    Robert Snodgrass centroval z pravé strany do šestnáctky, kde hledal Andyho Carrolla, bývalý útočník Liverpoolu se ale k hlavičce nedostal a pozorný obrana Leicesteru míč odvrátila.
     
    31
    Michail Antonio předvedl na levé straně šestnáctky pěknou přešlapovačku a poté napřáhl k přízemní střele, kterou nepříjemně tečoval Danny Simpson, Kasper Schmeichel byl ale u své pravé tyče na zemi včas a míč lapil!
     
    32
    Michail Antonio si naběhl za obranu Leicesteru na nádherný dlouhý a vysoký pas ze středového kruhu a ze značky pokutového kopu zamířil do sítě, jenže jeho gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. West Ham si musí na vyrovnání počkat.
     
    33
    Michail Antonio dnes hraje zatím skvělý zápas a jediné, co jeho výkonu chybí, je opravdu vstřelit gól. Dokáže právě on vyrovnat? Zatím pro to dělá absolutní maximum.
     
    34
    André Ayew se dostal uprostřed šestnáctky po krásném centru z levé strany hřiště k hlavičce, která zamířila vysoko nad. Andy Carroll byl hráčem, který ho skvěle našel.
     
    35
    A znovu Andy Carroll u zrodu zajímavé situace. Bývalý útočník Liverpoolu z levého křídla poslal do šestnáctky diagonální centr, na který si skvěle naběhl Michail Antonio, ze značky pokutového kopu ale míč hlavou usměrnil vpádu vedle pravé tyče. Další pohledná akce domácích hráčů West Hamu.
     
    36
    Robert Huth fauloval ve středu své obranné poloviny hřiště a je tu šance pro West Ham vyrovnat ze standardní situace.
     
    37
    Robert Snodgrass rozehrál standardní situaci a do šestnáctky poslal pěkný přetažený centr, po kterém na vzdálenější levé tyči hlavičkoval mimo Andy Carroll.
     
    38
    Riyad Mahrez a Marc Albrighton kombinovali na pravé straně šestnáctky a West Ham ve správný čas odvrátil míč na rohový kop, který zřejmě bude rozehrávat druhý jmenovaný hráč.
     
    38
    Leicester právě vstřelil branku!
    Fotbalisté West Hamu nedokázali na hranici malého pokutového území odkopnout míč po centru z rohového kopu, čehož využil JAMIE VARDY a z blízkosti míč napálil k levé tyči. Leicester krátce před přestávkou opět vede o dvě branky! Asistence: Onyinye Wilfred Ndidi.
    38. Jamie VARDY - 1:3
     
    40
    Manuel Lanzini napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné táhlé střele, která letěla těsně nad zemí a stočila se vedle levé tyče brány Leicesteru. West Ham málem rychle odpověděl.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát necelých pět minut a West Ham United bude rozehrávat další standardní situaci.
     
    42
    Standardní situace pro West Ham byla nařízena poté, co Danny Simpson přistrčil jednoho z protihráčů rukama k zemi.
     
    43
    Leicester odvrátil míč a Jamie Vardy podél levé postranní čáry předvedl dlouhý sprint, po kterém se snažil proniknout do šestnáctky, ve své snaze ale neuspěl. Rohový kop.
     
    44
    Rohový kop Leicesteru žádné nebezpečí nepřinesl a vypadá to, že na stavu 3:1 pro hosty se před přestávkou už nic nezmění.
     
    45
    Marc Albrighton na levé straně šestnáctky práskl do míče pravačkou a jeho pokus o pořádný kus minul vzdálenější pravý horní roh brány, když zamířil vysoko nad bránu.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 4 minuty kvůli ošetřování zraněného Winstona Reida.
     
    45+2
    Fotbalisté West Hamu vybojovali na levé straně po sraženém centru rohový kop, který ovšem žádné nebezpečí nepřinesl.
     
    45+3
    Robert Huth odvedl v obraně skvělou práci, když vyhrál hlavičkový souboj a navíc vybojoval pro svůj tým odkop od brány.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Leicester prožil fantastický vstup do utkání, když se během necelých sedmi minut prosadili na Olympijském stadionu Riayad Mahrez a vzápětí Robert Huth. V polovině prvního poločasu poté snížil nádhernou střelou z volného přímého kopu Manuel Lanzini, jenže The Foxes si vzali ztracené dvoubrankové vedení krátce před přestávkou zpět, když se po zmatcích v domácí obraně prosadil Jamie Vardy. Po patnácti minutách dohrál domácí obránce Winston Reid, který nepříjemně došlápl a musel být vystřídán. Skóre po prvním poločase: West Ham United 1 Leicester City 3.
    FOTO: Leicester prožil v Londýně fantastický první poločas.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    West Ham rozehrál druhý poločas, do kterého vstupuje s dvoubrankovým mankem. Před Hammers je velice náročný úkol. Podaří se mu předvést senzační comeback?
     
    48
    Yohan Benalouane si pomohl u postranní čáry rukama a byl mu správně odpískán faul. West Ham muže v klidu rozehrát.
     
    49
    West Ham fauloval ve středovém kruhu a Yohan Benalouane se rychle postavil k míči, aby rozehrál. Stínuje Andy Carroll.
     
    50
    Andy Carroll se vzdálil od míče a Yohan Benalouane se pokusil zaskočit brankáře Darrena Randolpha dlouhou táhlou střelou, která se snášela do brány, také ale jeho náruče.
     
    51
    West Ham je po přestávce zatím směrem vpřed bezzubí a na pravé straně se dostal k jednomu centru, který byl odvrácen.
     
    52
    André Ayew se uprostřed hřiště krásně uvolnil mezi dvěma protihráči a roztáhl hru doleva na Aarona Cresswella, jehož centr bez přípravy byl odvrácen za levou postranní čáru.
     
    53
    Dlouhé autové vhazování West Hamu nic nepřineslo a následný centr Aarona Cresswella z levého křídla, který byl hodně nepovedený, zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    54
    Šindži Okazaki upadl na hranici šestnáctky poté, co si zpracovával míč mezi dvěma protihráči. Penalta se nepískala.
     
    55
    Střídající Robert Snodgrass posílal před bránu z pravé strany šestnáctky vysoký míč, který nebyl špatný, připravený hostující brankáře Kasper Schmeichel ho ale stáhl ze vzduchu před jedním z vyskakujících fotbalistů West Hamu.
     
    56
    Cheikhou Kouyaté si nabíhal ve středu hřiště na míč a Danny Drinkwater ho ostrým skluzem sestřelil První žlutá karta.
     
    57
    Riyad Mahrez přišel o míč a Manuel Lanzini se nadechl k odvážnému sólu, během něhož přesprintoval dva hráče Leicesteru City, ten třetí už ho ale vzápětí dokázal zastavit.
     
    58
    Jamie Vardy se rozebíhal podél levé postranní čáry, fantastickým skluzem ho ale zastavil Sam Byram a navíc vybojoval pro svůj tým autové vhazování. Marc Albrighton se hodně divil, vzápětí ale musel rychle spěchat směrem vzad.
     
    59
    Pedro Obiang chtěl ze středu hřiště roztáhnout hru doprava, jenže jeho centr byl hodně nepřesný a Sam Byram měl na němu u postranní čáry hodně daleko. Vhazování pro hosty.
     
    60
    Jamie Vardy si naběhl na levé straně šestnáctky na nádhernou průnikovou kolmou přihrávku, kterou nedokázala trojice hráčů West Hamu zachytit, a poté se snažil z úhlu přehodit vybíhajícího brankáře Darrena Randolpha, jeho lob ale zamířil nad! Další varování pro West Ham.
     
    61
    Ze zápasu uplynula hodina hry a po přestávce zatím marně čekáme na nějakou střelu, která by mířila na bránu.
     
    62
    Šindži Okazaki fauloval ve středu své obranné poloviny hřiště a Manuel Lanzini z volného přímého kopu točil míč nádhernou technickou střelou do bližšího levého horního rohu brány, Kasper Schmeichel ale předvedl úžasný reflexivní zákrok, když míč pravou rukou vyrazil na rohový kop!
     
    63
    West Ham právě vstřelil branku!
    West Ham rozehrál rohový kop a po přetaženém centru na vzdálenější pravé tyči vznikl obrovský zmatek, po kterém se nejlépe zorientoval ANDRÉ AYEW a poslal míč z blízkosti hlavou k pravé tyči! Skvělou práci odvedl Andy Carroll, který míč skvěle vrátil hlavou před bránu. West Ham znovu na dostřel! Asistence: Andy Carroll.
    63. André AYEW - 2:3
     
    64
    Pedro Obiang zůstal ležet na hrací ploše a musí být ošetřován. Domácí hráč se pokusil o skluz, jenže Riyada Mahreze netrefil, a navíc se sám zranil.
     
    65
    Pedro Obiang je po neúspěšném skluzu neustále ošetřován a na hřišti jsou nosítka, na kterých bude odnesen!
     
    66
    West Ham bude muset podruhé sáhnout ke střídání, které je vynucené. U postranní čáry je připravený Edimilson Fernandes, který za pár okamžiků přijde na hrací plochu.
     
    67
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Edimilson Fernandes.
     
    68
    Riyad Mahrez vypálil z hranice šestnáctky a jeho přízemní pokus byl sražen vedle pravé postranní čáry. Aut pro hosty.
     
    69
    Sam Byram dokázal na pravé strany šestnáctky odcentroval z brankové čáry, Andy Carroll ale jeho centr podběhl.
     
    70
    André Ayew nebezpečně pronikal k hranici pokutového území, jeden z hráčů Leicesteru ho ale zastavil čistým skluzem. Hlavní rozhodčí Roger East nechal hru plynout.
     
    71
    Hammers vyrazili u levé postranní čáry do rychlého protiútoku, jenže hned v jeho zárodku přišla nepřesná přihrávka. Leicester City mohl v klidu vhazovat.
     
    72
    Onyinye Wilfred Ndidi fauloval na pravé straně obranné poloviny v blízkosti šestnáctky. Standardní situace pro West Ham, kterou rozehraje skvěle hrající Manuel Lanzini.
     
    73
    Manuel Lanzini z levé strany posílal do šestnáctky ostrý centr, který hosté na hranici malého pokutového území odvrátili. West Ham má nyní velkou územní převahu.
     
    73
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Aaron Cresswell, přichází Arthur Masuaku.
     
    74
    Arthur Masuaku se uvedl na levé straně centrem do šestnáctky, který byl na přední tyči odhlavičkován do bezpečí. Vzápětí se snažil uprostřed šestnáctky prosadit po centru z pravé strany Andy Carroll. Míč byl ale odvrácen na rohový kop. Tlak West Hamu začíná nabírat na síle.
     
    75
    Rohový kop West Hamu nic nepřinesl, po praženém centru ale domácí fotbalisté mohli pokračovat ve svém snažení.
     
    75
    Sam Byram po pravé straně krásně pronikl do šestnáctky, jeho zpětná přihrávka ale byla na přední tyči zablokována.
     
    76
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Šindži Okazaki, přichází Ahmed Musa.
     
    76
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Islam Slimani.
     
    77
    Leicester City sáhl ke dvojitému střídání a ze hřiště odešel střelec zatím vítězné branky utkání Jamie Vardy.
     
    77
    Andy Carroll se po nádherném centru Michaila Antonia dostal na vzdálenější pravé tyči k hlavičce, která mířila těsně nad zemí přesně k bližší pravé tyči, Kasper Schmeichel ale vytáhl další úžasný flexivní zákrok, kterým míč vytáhl na rohový kop! West Ham United byl milimetry od vyrovnávací branky.
     
    78
    Fotbalisté West Hamu na pravé straně hřiště rozehrálo rohový kop, který byl odvrácen, a vzápětí to zpoza šestnáctky zkoušel střídající Arthur Masuaku, jeho pokus byl ale zablokován. Obrana Leicester je pod obrovským tlakem!
     
    79
    Michail Antonio nádhernou kolmou přihrávkou našel uprostřed šestnáctky Andrého Ayewa, který se ocitl tváří v tvář Kasperovi Schmeichelovi, jenže bránu z blízkosti přestřelil! Robert Huth se mu vrhl pod nohy a rozhodil ho.
     
    80
    Leicester čelí obrovskému tlaku West Hamu, který s přibývajícími minutami neustále více a více narůstá.
     
    81
    Další šance pro West Ham. Nyní z rohového kopu.
     
    82
    Robert Snodgrass rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a jeho následný centr bez problému stáhl Kasper Schmeichel, který poté míč podržel od sebou.
     
    83
    Cheikhou Kouyaté byl zřejmě hráčem, který se po dalším rohovém kopu uprostřed šestnáctky v blízkosti brány ocitl v obrovské šanci a Kasper Schmeichel už byl překonaný, na brankové čáře ho ovšem zastoupil Danny Drinkwater! Vzápětí zpoza šestnáctky pálil Andy Carroll a brankář Leicesteru jeho přízemní pokus sebral ze země.
     
    84
    Yohan Benalouane podstoupil hlavičkový souboj s Andy Carrollem a vypadá to, že si nepříjemně poranil zápěstí.
     
    85
    Yohan Benalouane je ošetřován a nakonec to vypadá kromě zápěstí také na poraněný loket, který to nepříjemně odnesl.
     
    86
    Obránce Leicesteru odešel po ošetření za postranní čáru a poté se okamžitě vrátil za pískotu zpět na hřiště.
     
    87
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Ben Chilwell.
     
    88
    Arthur Masuaku posílal z levého křídla do šestnáctky ostrý střílený centr, který byl na přední tyči odvrácen.
     
    89
    Běží poslední dvě minuty utkání a Leicester si na Olympijském stadionu v Londýně koleduje o gól. Díky ošetřování Yohana Benalouaneho a následném střídání ale tlak West Hamu opadl.
     
    90
    Leicester v závěru utkání hodně zjednodušil hru a jakmile se dostane k míči, okamžitě ho odkopává na poloviny West Hamu. Za chvíli se dozvíme, kolik minut se bude nastavovat.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu bylo nastaveno 6 minut!
     
    90+1
    André Ayew mezi dvěma protihráči pronikal směrem k hranici šestnáctky a Onyinye Wilfred Ndidi ho ostrým skluzem sestřelil! Volný přímý kop pro West Ham United v úvodu nastavení, které potrvá necelých šest minut. Dost času.
     
    90+2
    West Ham rozehrál standardní situaci a po sraženém míči, který prošel mezi hráči ve zdi, se ocitl na značce pokutového kopu v obrovské šanci Andy Carroll! Ve stoprocentní šanci ale selhal, když míč napálil těsně nad zemí pouze do levé ruky Kaspera Schmeichela, který předvedl v dnešním utkání třetí absolutně senzační zákrok! Nebýt jeho, je vyrovnáno.
     
    90+3
    Ahmed Musa se snažil prosadit na levé straně šestnáctky, jenže byl odstaven o míče, pro který si došel Darren Randolph. Polovina z nastavení už je téměř pryč.
     
    90+4
    Fotbalisté West Hamu posílali do šestnáctky z pravého křídla centr, který Kasper Schmeichel bez problému lapil.
     
    90+5
    Islam Slimani si zaběhl za obranu na nádherný pas a ocitl před bránou úplně sám, jenže Darren Randolph proti němu včas vyběhl a fantastickým zákrokem jeho pokus vyrazil!
     
    90+6
    Danny Drinkwater zablokoval střelu West Hamu na hranici šestnáctky hrudí a o penaltě nemůže být ani řeč.
     
    90+7
    Nastavení se právě stalo minulostí a Kasper Schmeichel odkopává od brány. To je zřejmě konec!
     
    90+7
    Konec zápasu.
    FOTO: Jamie Vardy a Robert Huth, dva střelci Leicesteru City!

     
    Leicester City zásluhou gólu Jamieho Vardyho ze závěru prvního poločasu a třem spektakulárním zákrokům Kaspera Schmeichela, který v úvodu nastavení ve stoprocentní šanci vychytal Andyho Carrolla, slaví na Olympijském stadionu v Londýně v letošní sezóně Barclays Premier League první venkovní výhru. West Ham měl obrovský tlak a šance, jenže vyrovnat se mu nepodařilo. Nádherný zápas! Konečný výsledek: West Ham United 2 Leicester City 3. (17:59:13)

    Tomáš Reiner

    Branky: 20. Lanzini, 63. A. Ayew (Carroll) – 5. Mahrez (Vardy), 7. Huth (Albrighton), 38. Vardy (Ndidi)

    Karty:   56. Drinkwater (LEC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:14.
    West Ham United: Randolph – Byram, Fonte, Reid (C) (18. Snodgrass), Cresswell (73. Masuaku) – Kouyaté, Obiang (67. E. Fernandes) – Antonio, Lanzini, A. Ayew – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Collins, Nordtveit, Feghouli, Snodgrass, E. Fernandes.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Simpson, Huth, Benalouane, Fuchs – Mahrez (87. Chilwell), Ndidi, Drinkwater, Albrighton – Okazaki (76. A. Musa), Vardy (76. Slimani).
    Náhradníci: Zieler – Chilwell, A. King, Amartey, Gray, Slimani, A. Musa.

    Rozhodčí: Roger East

    Diváci: 56979
    thejrc.org