West Brom – Arsenal 3:1 (kon.) | Crystal Palace – Watford 1:0 (kon.) | Everton – Hull City 4:0 (kon.)
Stoke – Chelsea 1:2 (kon.) | Sunderland – Burnley 0:0 (kon.) | West Ham – Leicester 2:3 (kon.)
Bournemouth – Swansea 2:0 (kon.)
konec
West Ham United
2:3 (1:3)
Leicester City
Sobota 18.03.2017, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Islam Slimani si zaběhl za obranu na nádherný pas a ocitl před bránou úplně sám, jenže Darren Randolph proti němu včas vyběhl a fantastickým zákrokem jeho pokus vyrazil!
     
    90+2
    West Ham rozehrál standardní situaci a po sraženém míči, který prošel mezi hráči ve zdi, se ocitl na značce pokutového kopu v obrovské šanci Andy Carroll! Ve stoprocentní šanci ale selhal, když míč napálil těsně nad zemí pouze do levé ruky Kaspera Schmeichela, který předvedl v dnešním utkání třetí absolutně senzační zákrok! Nebýt jeho, je vyrovnáno.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu bylo nastaveno 6 minut!
     
    87
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Ben Chilwell.
     
    83
    Cheikhou Kouyaté byl zřejmě hráčem, který se po dalším rohovém kopu uprostřed šestnáctky v blízkosti brány ocitl v obrovské šanci a Kasper Schmeichel už byl překonaný, na brankové čáře ho ovšem zastoupil Danny Drinkwater! Vzápětí zpoza šestnáctky pálil Andy Carroll a brankář Leicesteru jeho přízemní pokus sebral ze země.
     
    79
    Michail Antonio nádhernou kolmou přihrávkou našel uprostřed šestnáctky Andrého Ayewa, který se ocitl tváří v tvář Kasperovi Schmeichelovi, jenže bránu z blízkosti přestřelil! Robert Huth se mu vrhl pod nohy a rozhodil ho.
     
    77
    Andy Carroll se po nádherném centru Michaila Antonia dostal na vzdálenější pravé tyči k hlavičce, která mířila těsně nad zemí přesně k bližší pravé tyči, Kasper Schmeichel ale vytáhl další úžasný flexivní zákrok, kterým míč vytáhl na rohový kop! West Ham United byl milimetry od vyrovnávací branky.
     
    76
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Islam Slimani.
     
    76
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Šindži Okazaki, přichází Ahmed Musa.
     
    73
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Aaron Cresswell, přichází Arthur Masuaku.
     
    67
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Edimilson Fernandes.
     
    65
    Pedro Obiang je po neúspěšném skluzu neustále ošetřován a na hřišti jsou nosítka, na kterých bude odnesen!
    63. André AYEW - 2:3
     
    63
    West Ham právě vstřelil branku!
    West Ham rozehrál rohový kop a po přetaženém centru na vzdálenější pravé tyči vznikl obrovský zmatek, po kterém se nejlépe zorientoval ANDRÉ AYEW a poslal míč z blízkosti hlavou k pravé tyči! Skvělou práci odvedl Andy Carroll, který míč skvěle vrátil hlavou před bránu. West Ham znovu na dostřel! Asistence: Andy Carroll.
     
    62
    Šindži Okazaki fauloval ve středu své obranné poloviny hřiště a Manuel Lanzini z volného přímého kopu točil míč nádhernou technickou střelou do bližšího levého horního rohu brány, Kasper Schmeichel ale předvedl úžasný reflexivní zákrok, když míč pravou rukou vyrazil na rohový kop!
     
    60
    Jamie Vardy si naběhl na levé straně šestnáctky na nádhernou průnikovou kolmou přihrávku, kterou nedokázala trojice hráčů West Hamu zachytit, a poté se snažil z úhlu přehodit vybíhajícího brankáře Darrena Randolpha, jeho lob ale zamířil nad! Další varování pro West Ham.
     
    56
    Cheikhou Kouyaté si nabíhal ve středu hřiště na míč a Danny Drinkwater ho ostrým skluzem sestřelil První žlutá karta.
    38. Jamie VARDY - 1:3
     
    38
    Leicester právě vstřelil branku!
    Fotbalisté West Hamu nedokázali na hranici malého pokutového území odkopnout míč po centru z rohového kopu, čehož využil JAMIE VARDY a z blízkosti míč napálil k levé tyči. Leicester krátce před přestávkou opět vede o dvě branky! Asistence: Onyinye Wilfred Ndidi.
     
    32
    Michail Antonio si naběhl za obranu Leicesteru na nádherný dlouhý a vysoký pas ze středového kruhu a ze značky pokutového kopu zamířil do sítě, jenže jeho gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. West Ham si musí na vyrovnání počkat.
     
    31
    Michail Antonio předvedl na levé straně šestnáctky pěknou přešlapovačku a poté napřáhl k přízemní střele, kterou nepříjemně tečoval Danny Simpson, Kasper Schmeichel byl ale u své pravé tyče na zemi včas a míč lapil!
    20. Manuel LANZINI - 1:2
     
    20
    West Ham právě vstřelil branku!
    Aktivní Michail Antonio byl faulován v blízkosti šestnáctky a MANUEL LANZINI perfektní střelou z volného přímého kopu zamířil přes zeď přesně do bližšího levého horního rohu brány – 1:2!
     
    18
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Winston Reid, přichází Robert Snodgrass.
     
    15
    Winston Reid na levé straně obranné poloviny svého týmu nepříjemně došlápl a v dnešním zápase s největší pravděpodobností dohrál. Další nepříjemná zpráva pro West Ham!
    7. Robert HUTH - 0:2
     
    7
    Leicester právě vstřelil branku!
    ROBERT HUTH si naběhl do šestnáctky na skvělý centr Marca Albrightona, který poslal míč do pokutového území bez přípravy zpoza hranice pokutového území šajtlí, a obránce Leicesteru parádní hlavičkou zamířil do protipohybu bezmocného Darrena Randolpha. Leicester vede v Londýně už 2:0! Asistence: Marc Albrighton.
    5. Riyad MAHREZ - 0:1
     
    5
    Leicester právě vstřelil branku!
    RIYAD MAHREZ si srovnal míč na pravé straně na levačku a do šestnáctky poslal velmi nebezpečný centr, který se snášel ze vzduchu k zemi a poté, co ho těsně minula dvojice jeho spoluhráčů, zapadl přesně ke vzdálenější levé tyči. Leicester vede 1:0! Asistence: Jamie Vardy.
     
    2
    Michail Antonio to vzal na sebe a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné střele, která byla pořádně prudká a zasvištěla přibližně metr nad břevno. Kasper Schmeichel kontroloval situaci.

    Tomáš Reiner

    Branky: 20. Lanzini, 63. A. Ayew (Carroll) – 5. Mahrez (Vardy), 7. Huth (Albrighton), 38. Vardy (Ndidi)

    Karty:   56. Drinkwater (LEC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:14.
    West Ham United: Randolph – Byram, Fonte, Reid (C) (18. Snodgrass), Cresswell (73. Masuaku) – Kouyaté, Obiang (67. E. Fernandes) – Antonio, Lanzini, A. Ayew – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Collins, Nordtveit, Feghouli, Snodgrass, E. Fernandes.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Simpson, Huth, Benalouane, Fuchs – Mahrez (87. Chilwell), Ndidi, Drinkwater, Albrighton – Okazaki (76. A. Musa), Vardy (76. Slimani).
    Náhradníci: Zieler – Chilwell, A. King, Amartey, Gray, Slimani, A. Musa.

    Rozhodčí: Roger East

    Diváci: 56979
    thejrc.org